Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2016

Ενημέρωση από τον Συμπαραστάτη του Δημότη Σπάτων - Αρτέμιδος για το ΚΕΛ

Φωτογραφία 29-10-2013
Ο "Συμπαραστάτης" στα πλαίσια της διαμεσολαβητικής του προσπάθειας [ενεργώντας στα πλαίσια του Κώδικα του ΣτΔΕ και της πάγιας διαδικασίας που ορίζει το υπ' αριθ. πρωτ: 34597/19.10.2015 έγγραφο του Δημάρχου για διευκόλυνση του έργου του], έλαβε και σας διαβιβάζει αμέσως το υπ' αριθ. πρωτ: 2435/5.2.2016 έγγραφο του Δήμου Σπάτων - Αρτέμιδος (με τα συνημμένα σ' αυτό στοιχεία - συνολικά 145 σελίδες), με θέμα :
«Συνολική ενημέρωση – απαντήσεις προς αποκατάσταση της αλήθειας, με αφορμή ερωτήσεις Βουλευτών, αναφορικά με το διαχρονικό αποχετευτικό πρόβλημα του Δήμου μας και την προφανώς αδικαιολόγητη στάση και νομοτεχνική ανεπάρκεια των έως τώρα αρμοδίων της Πολιτείας (Επ’ αφορμή νέας ερώτησης του Βουλευτή Β΄ Αθηνών, κ. Γεώργιου Γερμενή)»

Τα στοιχεία αυτά θα διαβιβασθούν και στη Δικαιοσύνη (τρέχουσα ποινική διερεύνηση) επειδή συντρέχουν οι λόγοι του άρθρου 37 του ΚΠΔ

Είμαστε στη διάθεση των δημοτών και των φορέων για κάθε διευκρίνιση ή εξέταση περαιτέρω καταγγελιών επί του θέματος

Ο Συμπαραστάτης
Χ. Ποθουλάκης
5.2.2016







Απόφ.367-1015 Εναλλακτική απόφαση για Λακαθέλα

3 σχόλια:

  1. Και πάλι μπράβο σου βρε Ποθουλάκη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σοβαρή δουλειά. Σε σωστή κατεύθυνση. Επιτέλους να δούμε κάτι σοβαρό. Βαρεθήκαμε τους παραγοντίσκους συλλόγων, ομοσπονδιών, κλπ, που μόνο για να κόβουν πίττες και να κάνουν πανηγυράκια είναι. Ως Δήμος, δεν βρεθήκαμε τυχαία στον … πάτο. Εδώ και δεκαετίες ανακυκλώνεται η ίδια μιζέρια. Τα ίδια άχρηστα πρόσωπα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πώς είπατε; Μα ο Πρωην Χ.Μάρκου ,η κ.Ραφτοπούλου, και βιάστηκε και ο Κασίμης , δεν έλεγαν εχτές ότι ο Δήμαρχος υπέγραψε για Πλατύ Χωράφι;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αρχειοθήκη ιστολογίου