Κυριακή 19 Ιουνίου 2016

Ράμπα για ΑμΕΑ στην Αρτέμιδα Ξανά!! – Δείτε που

Πρόκειται για ένα θέμα με το οποίο έχουμε ασχοληθεί επανειλημμένως...για έκτη συνεχή χρονιά...
Μέχρι τώρα, όμως, ο Δήμος Σπάτων, Αρτέμιδος δεν έχει ανταποκριθεί στις εκκλήσεις μας να τοποθετηθεί και πάλι η βοηθητική καρέκλα για να μπορούν να απολαύσουν το μπάνιο τους στην θάλασσα και Α.με.Α.




Είχαμε καταγγείλει, επίσης, την ακαταλληλότητα του σημείου που είχαν επιλέξει να την τοποθετήσουν την πρώτη και μοναδική χρονιά που το έκαναν...
Αυτό  είχε γίνει το Σεπτέμβριο του 2012! Ναι καλά διαβάζετε...τον Σεπτέμβριο!!! Και μετά εξαφανίστηκε!
Κάθε χρόνο επιμένουμε να θίγουμε αυτό το τόσο ευαίσθητο θέμα, αλλά κανείς δεν είχε ανταποκριθεί.
Με μεγάλη μου χαρά διάβασα την ανακοίνωση του Δήμου για τοποθέτηση της ειδικής αυτής καρέκλας στις 25 Ιουνίου. Η επιλογή της παραλίας είναι επίσης καταλληλότερη από την προηγούμενη που ήταν κρυμμένη στο πουθενά και με πρόσβαση αδύνατη ακόμη και για αρτιμελής ανθρώπους.
Φυσικά, όλο αυτό δεν μπορεί να αφαιρέσει την ευθύνη του δημάρχου για την αμέλεια, αδιαφορία και ανικανότητά του που έδειξε σε αυτό το θέμα, παρόλο που του το είχαμε επισημάνει από την εποχή που ήταν ακόμη αντιπολίτευση. Περιμέναμε ότι σαν δήμαρχος θα έδειχνε μεγαλύτερη ευαισθησία για αυτό το θέμα, αλλά τελικά καθημερινά διαπιστώνουμε ότι είναι εξίσου αδιάφορος με τον προηγούμενο.
Τελικά η ψήφος μας έπεσε στο κενό για άλλη μια φορά. Δυστυχώς η Αρτέμιδα δεν μπορεί να ξεφύγει από την κακομοιριά στην οποία την καταδικάζουν οι εκάστοτε Δημοτικές Αρχές.
Μακάρι, τουλάχιστον εφέτος να την βάλουν και να λειτουργήσει...
Κάλιο αργά παρά ποτέ...
Η ανακοίνωση που δημοσιεύθηκε στο  Facebook έχει ως εξής:
«Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι στις 25/06 θα τοποθετηθεί η ειδική καρέκλα για την πρόσβαση των ΑΜΕΑ στη θάλασσα. Είναι δείγμα πολιτισμού για μια κοινωνία να μεριμνά για τους πολίτες με προβλήματα.»
artemida_rampa_amea



2 σχόλια:

  1. Ντενίζ Μαθιουδάκη19 Ιουνίου 2016 στις 12:02 μ.μ.

    Δ.ΜΑΡΚΟΥ και η κομπανία του ΟΤΙ Χειρότερα Εγκληματικό έχει περάσει ΠΟΤΕ από την περιοχή.Εκεί που λένε ότι θα βάλουν την ράμπα απαγορευτικό το κολύμπι μέχρι κ τα μαγαζιά Λεύκα Αλμπατρός απογορευται κανονικά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Δ.Μάρκου κάνει οτι είναι δυνατό να μην πατήσει κανένας στην Λούτσα όλο το καλοκαίρι, πιο κάφρος δήμαρχος δεν έχει ξαναβγεί ποτέ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αρχειοθήκη ιστολογίου