Παρασκευή 22 Ιουλίου 2016

Βραυρώνα - Εγκατάσταση της καρέκλας για Α.μΕ.Α....που "θάφτηκε"

Στο άρθρο μου: «Βραυρώνα - Εγκατάσταση Seatrac...όχι για Α.μΕ.Α.» είχα αναλύσει και προβλέψει όλους τους λόγους που καθιστούσαν ακατάλληλο το σημείο που τοποθετήθηκε, τελικά, η καρέκλα για τους αναπήρους.
Είναι πραγματικά θλιβερό να επιβεβαιώνονται οι δυσοίωνες προβλέψεις μου («Δημήτρης Μάρκου - Τον ξέρετε;») για την ακαταλληλότητα του Δημήτρη Μάρκου για την θέση του Δημάρχου στον Δήμο Σπάτων, Αρτέμιδος.




Λίγες μέρες πριν τις Δημοτικές Εκλογές είχα αναλύσει τους λόγους για τους οποίους ο Δημήτρης Μάρκου ήταν ακατάλληλος για Δήμαρχος σε αυτόν το Δήμο. Σημαντικότερος λόγος ήταν η Άγνοιά του για τα προβλήματα και τις ιδιαιτερότητες της περιοχής.
Δυστυχώς, μόνος του, με επιβεβαιώνει καθημερινά.

Δεν προλαβαίνω να τα εκθέσω όλα! Αλλά κάποια τόσο χοντρά ατοπήματα δεν μπορώ να μην τα θίξω. Άλλωστε με το συγκεκριμένο θέμα αυτό είχα ασχοληθεί και επί δημαρχίας Χρήστου Μάρκου!

Δεν θα σας πω περισσότερα για το θέμα της καρέκλας για τους Α.μΕ.Α. Δείτε μόνοι σας τα video και βγάλτε τα συμπεράσματά σας.
Αυτό που βλέπετε αποτυπώνει την εικόνα σήμερα:

Αυτό αποτυπώνει την εικόνα που είχε όταν τοποθετήθηκε αρχικά!


Τα σχόλια είναι δικά σας...

4 σχόλια:

  1. Μπράβο Σίσυφε για την εμπεριστατωμένη περιγραφή το πρόβληματων του Δήμου μας με τα αναμφισβήτητα ντοκουμέντα video και φωτογραφίες που αποδεικνύουν εμπεριστατωμένα το ρεπορτάζ σου. Μπράβο και στην εφημερίδα http://anatakti.blogspot.gr που σου επιτρέπει να δημοσιεύεις αυτά τα απαξιωτικά άρθρα μετά τον λυσσαλέο φασιστικής αντίληψης διωγμό που επιχειρεί Ο δήμαρχος ανδρείκελο και η καμαρίλα του. Ήμουν φανατική υποστηρίκτρια του Δ.Μάρκου κι εκείνο το άρθρο σου παραπέντε των εκλογών («Δημήτρης Μάρκου - Τον ξέρετε;») με έκανε φανατική αντίπαλο σου καί της εφημερίδας που σε φιλοξενεί δεν μπορούσα να αποδεχθώ ότι αυτά που έγραφες τότε μπορεί να είναι πραγματικότητα χωρίς ίχνος Δόλου. Η δικαιολογία που μας πλασάρισε ο Δ.Μάρκου και η καμαρίλα του ήτανε ότι πληρώθηκες πάρα πολύ καλά για να λασπολογείς εναντίον του και τότε φαινότανε να έχει εκείνος δίκιο. Τότε έδωσε και το γραμμής σύνθημα να μην μπαίνουμε στην παλιό φυλλάδα γιατί τον εκβιάζει και οι περισσότεροι το είδαμε τότε σωστό και σε εξαφανίσαμε από τις προτιμήσεις μας στην ενημερώση. Το τελευταίο τρίμηνο άρχισα δειλά να ξαναδιαβάζω γιατί μου ήρθε στο μυαλό εκείνο το προφητικό άρθρο σου. Μετά από δύο χρόνια έχει αποδειχθεί η περιγραφή σου και η απαξίωση σου για τον Δ.Μάρκου 100% αληθινή μέχρι κεραίας. Ειλικρινά ντρέπομαι που ακολούθησα και πίστεψα αυτό το εγκληματικά ανίκανο πρόσωπο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. exo pedi anapiro AMEA diabasa sto profil tou dhmarxoy k stin selida tou dimou oti tin karekla AMEA 8a tin baloun ston faro kai xarika giati eki na parkaris exi tsimento eine efkolo na ftasis me aytokinito kai karotsi anapiriko kai einai kai pio ba8ia ta nera.Piga den brika tipota edv diabasa oti thn pigane sthn Panagitsa piga eine adinato na ftasiw me ta podia oxi me karotsi ta nera poli rixa.O D.Markou eine to idio gaidouri me toys allous i alli ixane kai tin Giota pou ine kai auti se karotsi.Toso enoxlitiki eine i AMEA pou 8elete na min mas blepete?h monadiki 8esi pou mas boleui eine eki pou ebale tin tenta exi xoro na afhsis to amaksi to karotsi tsimento kai enan ksilino diadromo na pame to karotsi mexri tin karekla.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και εγω εχω παιδι αμεα!!αλλα να ηταν μονο αυτο;εγω εαν παω το παιδι μου βολτα στην λεωφορο καραμανλη δεν μπορω να το παω γιατι δεν εχει χωρο αλλα και πουθενα αλλου!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πήγα χτες να δω πως θα πάω την μαμά μου στην καρέκλα και έλειπε μόνο δυο σίδερα στην θάλασσα έχει ρώτησα και μου είπανε ότι ήρθε ο δήμος και την ξήλωσε είναι δυνατόν τον δήμαρχο τον ανεύθυνο τον ψεύτη που μας ταλαιπωρεί γιατί δεν τον ξηλώνουν φυλακή πρέπει να πάνε όλοι αυτοί

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αρχειοθήκη ιστολογίου