Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2016

Φτιάχνει κέντρο αποκατάστασης στα Σπάτα

Τις προηγούμενες ημέρες είχαν γνωστοποιηθεί τα σχέδια του Δημήτρη Μελισσανίδη για την επέκταση του προπονητικού κέντρου των Σπάτων, με την κατασκευή επιπλέον γηπέδων και ξενώνων,
καθώς η ΠΑΕ πήρε το μάνατζμεντ της εταιρείας «Μεσογαία ΑΕ», στην οποία ανήκει το προπονητήριο. Επιθυμία του διοικητικού ηγέτη της ΑΕΚ να «μεγαλώσει» το προπονητήριο της ομάδας, ένα σχέδιο που πάντως αφορά το μέλλον και δεν θα τεθεί άμεσα σε εφαρμογή.




Ωστόσο, άμεσα θα προχωρήσουν κάποιες άλλες εργασίες που αφορούν στα Σπάτα (πέραν αυτών που γίνονται για τη βελτίωση των υφιστάμενων γηπέδων) και αφορούν τη δημιουργία ενός σύγχρονου και πλήρως εξοπλισμένου φυσιοθεραπευτηρίου – κέντρου αποκατάστασης στο ισόγειο του κτιρίου των Σπάτων, προκειμένου οι ποδοσφαιριστές της ομάδας να μην χρειάζεται να επισκέπτονται το Ιατρικό Κέντρο Αθηνών (στο Μαρούσι) για να κάνουν εξειδικευμένη θεραπεία – αποκατάσταση, αλλά να υπάρχει η δυνατότητα αυτή να γίνει εντός του προπονητηρίου.

Με απόφαση του ισχυρού άνδρα της Ενωσης, θα προχωρήσει άμεσα η υλοποίησή του και εντός των ημερών οι άνθρωποι της ΑΕΚ θα κινήσουν τις διαδικασίες, ώστε πολύ σύντομα να ξεκινήσουν τα έργα που θα εξασφαλίσουν στην ομάδα το δικό της ιατρικό κέντρο.

www.a-sports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου