Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2016

Μειωμένη στο μισό η τιμή του εισιτηρίου των ΚΤΕΛ για μαθητές της Ανατολικής Αττικής

Σύσκεψη με τον Πρόεδρο της ΚΤΕΛ Ν. Αττικής Α.Ε. Γιώργο Παπαδομιχελάκη και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρείας είχαν το πρωί της Πέμπτης 6 Οκτωβρίου ο Αντιπεριφερειάρχης
Ανατολικής Αττικής Πέτρος Φιλίππου και εκπρόσωποι των δήμων Μαραθώνα, Μαρκοπούλου και Σαρωνικού.




Αντικείμενο της σύσκεψης ήταν το θέμα της μείωσης της τιμής των εισιτηρίων για τους μαθητές της Ανατολικής Αττικής κατά 50% στα δρομολόγια που εκτελεί το ΚΤΕΛ στην περιοχή. Όπως είχε ήδη εξαγγελθεί από την ΚΤΕΛ Ν. Αττικής Α.Ε. σε προηγούμενη συνάντηση τον περασμένο Μάιο, από τη φετινή σχολική χρονιά θα ισχύσει η μειωμένη (μισή) τιμή εισιτηρίου για τις μετακινήσεις των μαθητών της Ανατολικής Αττικής για όλες τις διαδρομές με τα λεωφορεία της εταιρείας. Το αμέσως επόμενο διάστημα οι διευθύνσεις των σχολείων σε συνεργασία με τις δημοτικές αρχές θα εκδώσουν ειδικό δελτίο μαθητικής ταυτότητας για τους μαθητές, το οποίο εκείνοι θα πρέπει να επιδεικνύουν για την εξασφάλιση μειωμένου (μισού) εισιτηρίου.
Σε δήλωση του ο Αντιπεριφερειάρχης Ανατολικής Αττικής Π. Φιλίππου, τόνισε ότι η απόφαση της διοίκησης της ΚΤΕΛ Ν. Αττικής Α.Ε. είναι ιδιαίτερα ανακουφιστική για πολλές οικογένειες ώστε να καταφέρουν να ανταπεξέλθουν στο κόστος της καθημερινής μεταφοράς των παιδιών τους και επισήμανε ότι αυτή η θετική εξέλιξη ήταν αποτέλεσμα διεργασιών μεταξύ των τοπικών αρχών της Ανατολικής Αττικής, των Ενώσεων Συλλόγων Γονέων Ανατολικής Αττικής και της ΚΤΕΛ Ν. Αττικής Α.Ε.
Στη σύσκεψη συμμετείχαν επίσης ο Δήμαρχος Σαρωνικού Γιώργος Σωφρόνης, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Μαρκοπούλου Χρήστος Δρίτσας, η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Παιδείας Δήμου Μαραθώνα Δήμητρα Λαμπαρού, η Διευθύντρια του 1ου ΓΕΛ Νέας Μάκρης Αναστασία Ευαγγελίου – Ρίζου, ο Πρόεδρος της Ένωσης Γονέων Δήμου Σαρωνικού Χάρης Κυνηγαλάκης, ο Πρόεδρος της Ένωσης Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Δήμου Μαραθώνα Ευάγγελος Κυπαρίσσης και το μέλος του ΔΣ της Ένωσης Δημοσθένης Χαλκιάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου