Δευτέρα 26 Δεκεμβρίου 2016

TAG Heuer, Aquaracer: κάτι παραπάνω από ένα εντυπωσιακό αδιάβροχο ρολόι,

To  είναι κάτι παραπάνω από ένα εντυπωσιακό αδιάβροχο ρολόι, με διαχρονική αξία για τους δύτες...
Η συλλογή Aquaracer της TAG Heuer παρουσιάστηκε για πρώτη φορά το 2003, αλλά η ιστορία της ξεκίνησε πριν από 123 χρόνια!




Το 1892 συγκεκριμένα ο ιδρυτής της θρυλικής εταιρείας Heuer, Edouard Heuer, κατέθεσε την πρώτη πατέντα για μια αδιάβροχη κάσα ρολογιού διεθνώς και παρουσίασε αμέσως ένα εντυπωσιακό αδιάβροχο ρολόι που γνώρισε μεγάλη και άμεση επιτυχία.

Τα μοντέλα της συλλογής Aquaracer τα τελευταία χρόνια ξεπερνούν την αξία τους ως εργαλεία για τους δύτες και επιβάλλονται στον έντονα ανταγωνιστικό χώρο του σπορ ρολογιού.



Στη φετινή Έκθεση της Βασιλείας και μάλιστα από την πρώτη ημέρα, εντυπωσίασε το νέο αυτόματο Aquaracer με ατσάλινη κάσα διαμέτρου 43 χιλιοστών, αδιάβροχη στα 300μ.

Η πολύ εντυπωσιακή, κεραμική στεφάνη είναι περιστρεφόμενη προς τη μια μόνο κατεύθυνση, ώστε να μην υπάρχει περίπτωση να μετακινηθεί κατά λάθος η ένδειξη που έχουμε τοποθετήσει.

Έχει εντυπωσιακούς αριθμούς από λάκα σε ασημί χρώμα και στο 12 το κλασικό «τριγωνάκι» από λευκό υλικό υψηλής φωτεινότητας SuperLuminova. H κορόνα του ρολογιού είναι βιδωτή, ενώ τα μεγάλα indexes των ωρών και οι ευανάγνωστοι δείκτες φέρουν υλικό υψηλής φωτεινότητας σε πράσινο ή μπλε χρώμα, αντίστοιχα για το μαύρο ή μπλε καντράν. Στο πίσω μέρος της κάσας είναι χαραγμένο ένα σκάφανδρο δύτη.

Ο αυτόματος μηχανισμός Calibre 5 προσφέρει στο ρολόι υψηλή ακρίβεια σε όλες τις θερμοκρασίες, καθώς και ένδειξη ημερομηνίας στο 3 με μεγεθυντικό φακό. Στο ατσάλινο μπρασελέ, όπως και στην κάσα του ρολογιού εντυπωσιάζει το φινίρισμα σε γυαλιστερό και σατινέ.

Τεχνικά χαρακτηριστικά
References WAY201A.BA0927 (μαύρο καντράν, μαύρη κεραμική στεφάνη, μπρασελέ ατσάλι)
Μηχανισμός TAG Heuer Αυτόματος μηχανισμός Calibre 5 με ημερομηνία
Κάσα Διάμετρος 43 mm από ατσάλι με περιστρεφόμενη στεφάνη μονής κατεύθυνσης κεραμικό
Κρύσταλλο από ζαφείρι
Βιδωτή κορώνα
Πίσω μέρος κάσας χαραγμένη με σκάφανδρο δύτη.
Αδιάβροχο 300 μέτρα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου