Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2017

Σοκ στο Μαρκόπουλο: Πέθανε εντελώς ξαφνικά ο γιατρός Γιάννης Δακορώνιας!

Σε ηλικία 66 ετών έφυγε από τη ζωή ξαφνικά ο γιατρός, αναπληρωτής διευθυντής και συντονιστής του Κέντρου Υγείας Μαρκόπουλου Γιάννης Δακορώνιας.
Η είδηση του θανάτου του συγκλόνισε τις τοπικές κοινωνίες του Μαρκόπουλου και του Πόρτο Ράφτη στα μέλη των οποίων έχαιρε ιδιαίτερης εκτίμησης αφού ήταν ένας επιστήμονας με ιδιαίτερο ήθος και αγάπη για τους συνανθρώπους του τους οποίους φρόντιζε με όλες τις δυνάμεις του.




Ο εκλιπών ήταν τόσο αγαπητός μεταξύ των Μαρκοπουλιωτών και των Πορτοραφτιωτών που δύο υποψήφιοι δήμαρχοι, το 2010 και το 2014, του είχαν ζητήσει να τιμήσει με την προσωπικότητά του τα ψηφοδέλτιά τους.




Το 2010 ήταν η Νίκος Σουρμπάτης στον συνδυασμό «Ανθρώπινη Πόλη, Λύσεις Ζωής» και το 2014 ο Κώστας Αλλαγιάννης στον συνδυασμό «Κοινωνία Προοπτικής».

Όσοι γνώριζαν τον Γιάννη Δακορώνια επεσήμαναν ότι η μόνιμη αγωνία του ήταν το μέλλον του Κέντρου Υγείας Μαρκοπούλου στο οποίο προσέφερε επί μία εικοσαετία και πλέον.

Πρόσφατα μάλιστα είχε εκφράσει δημοσίως τον προβληματισμό του για τα σοβαρά προβλήματα ελλείψεων σε αναλώσιμα υλικά, φάρμακα και μηχανήματα, σε αυτό. Η κηδεία του εκλιπόντος ιατρού θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή στην Αθήνα!

www.athensmagazine.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου