Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2017

Η λάμπα των $100 που θα μπορούσε να αλλάξει τα σύγχρονα γραφεία

Η «έξυπνη» LED λάμπα, που μιμείται το φυσικό φως και μας βοηθάει να χρησιμοποιούμε τον σωστό φωτισμό για την κατάλληλη κάθε φορά περίσταση, είναι εδώ.
Προσφέροντας υψηλής απόδοσης RGB προσαρμογή και συνεχείς αυτοελέγχους για να διατηρούν ένα συνεκτικό σύστημα φωτισμού, οι λαμπτήρες Ketra έχουν αρχίσει να αναμορφώνουν σύγχρονα γραφεία. Δεν είναι φτηνοί όμως, καθώς μόνο μια λάμπα κοστίζει περίπου 100 δολάρια.




Η Ketra δεν είναι μια εταιρεία που πρόκειται να πουλήσει πολύ στο ευρύ κοινό σε αυτό το είδος της τιμής, αλλά δεν προσπαθεί κιόλας. Αντ' αυτού επικεντρώνεται στις επιχειρηματικές εγκαταστάσεις μεγάλης κλίμακας. Το πιο πρόσφατο έργο της ήταν η διαφημιστική εταιρεία, R/GA, η οποία ξόδεψε πάνω από ένα εκατομμύριο δολάρια για το φωτισμό στα νέα γραφεία της.

Τα πλεονεκτήματα της βέβαια αξίζουν τον κόπο όμως, λένε οι δημιουργοί της. Με ένα συνδυασμό καθαρού, λευκού φωτός, οι λαμπτήρες αλλάζουν για να ταιριάζουν με την απόχρωση των ακτίνων του ήλιου όλη την ημέρα και την ικανότητα να διαχειρίζονται όλα αυτά σε ένα έξυπνο σύστημα ζώνης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου