Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2017

Αραφήνειος δρόμος 2017: Με στόχο τις 1.000 συμμετοχές!

arafineios_synenteuxi_typou2017
Τι είπαν Πιστικίδης, Δουβίτσας, Σπαντούρος
Σήμερα το πρωί στο γραφείο του Δημάρχου δόθηκε η συνέντευξη τύπου για τον Αραφήνειο Δρόμο 2017, με ομιλητές τους Β. Πιστικίδη (δήμαρχος), Γ. Δουβίτσα & Β. Σπαντούρο (ΔΟΠΑΠ) και Ζέτα Μπαμπανιώτη (Εθελοντές).
Ο δήμαρχος αναφέρθηκε στον στόχο που έχει τεθεί φέτος και δεν είναι άλλος από το να ξεπεράσει τις 700 συμμετοχές ο αγώνας που είχαν τον πέρσι και να φτάσουν τις 1.000!




Μίλησε για τους παράγοντες που έχουν σημαντικό ρόλο για την διεξαγωγή αυτού του αγώνα: τους χορηγούς, τους εργαζόμενους του ΔΟΠΑΠ, τους Εθελοντές, την ΕΘΟΡΠ και τους κατοίκους αυτής της πόλης για την υπομονή που δείχνουν την συγκεκριμένη μέρα του αγώνα.

Επίσης τόνισε πως μεγάλο ρόλο για την επιτυχία και την τεράστια συμμετοχή έχει και η ίδια η διαδρομή με τις τόσες ομορφιές ανάμεσα σε πράσινο και θάλασσα, που έλκει τους αθλητές να πάρουν μέρος και να έρθουν στη Ραφήνα. Τέλος τόνισε και την εξίσου σημαντική βοήθεια μεγάλων αθλητών, όπως η Αθανασία Τσουμελέκα, η οποία βοηθά και στην διοργάνωση του αγώνα.
Γ. Δουβίτσας «Όταν τρέχουμε όλοι μαζί, πάμε πιο μακριά»

Τον λόγο στη συνέχεια πήρε ο Πρόεδρος του ΔΟΠΑΠ Γιώργος Δουβίτσας, ο οποίος αναφέρθηκε στην πολύ μεγάλη συμβολή του Δήμου στα Πολιτιστικά και στα Αθλητικά Δρώμενα, παρά τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες που υπάρχουν και τόνισε πως ο Αραφήνειος Δρόμος είναι ένα κοινωνικό φαινόμενο εξ ου και έχει φιλανθρωπικό σκοπό. Τέλος ευχαρίστησε όλους τους χορηγούς, τους οποίους και ανέφερε έναν έναν.
Β. Σπαντούρος: «Πάρτυ με happenings το προηγούμενο βράδυ»

Ο Διευθυντής του ΔΟΠΑΠ Βασίλης Σπαντούρος ανέφερε ότι «όταν με κάλεσαν να συζητήσουμε πριν τρία χρόνια για τον Αραφήνειο Δρόμο, δεν πίστευα ότι θα είχε τόσο μεγάλη επιτυχία. Σήμερα είμαστε περήφανοι για τις τόσες πολλές συμμετοχές και για το γεγονός ότι έρχονται στον αγώνα μεγάλοι αθλητές».
Παρακάλεσε τους δημότες να επιδείξουν την ανάλογη υπομονή και την ευγένεια που απαιτείται στους επισκέπτες της πόλης. Τόνισε πως η Ραφήνα είναι αθλητούπολη, ενώ ανέφερε πως μέχρι στιγμής ήδη ο αριθμός των συμμετεχόντων σε 210. Και μας έδωσε και την είδηση ότι το προηγούμενο βράδυ ως είθισται σε μεγάλους αγώνες, θα γίνει ένα σούπερ πάρτυ στον χώρο του Κολυμβητηρίου με πολλά happenings και διάφορα events.

Video: www.irafina.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου