Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου 2017

Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες από το δυστύχημα με την καμμένη νταλίκα στην Πατρών-Πύργου

Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες από το δυστύχημα με την καμμένη νταλίκα στην Πατρών-Πύργου
Ο αγώνας που έδωσε ο πατέρας και οδηγός του φορτηγού για να σώσει τα δύο παιδιά ηλικία 5 και 6 ετών
Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες όσων έζησαν από κοντά τα πρώτα λεπτά μετά το τραγικό τροχαίο δυστύχημα στη Νέα Εθνική Οδό Πατρών - Πύργου στο ύψος του Λάππα.




Η άτυχη Ασπασία Βροτζάκη με τον σύζυγό της Κώστα και τα δυο τους παιδιά, έφυγαν για την Αθήνα χθες βράδυ για να παραδώσουν εμπορεύματα της επιχείρησης στην οποία εργάζεται.



Άγνωστο πως ο οδηγός έχασε τον έλεγχο και το όχημα εξετράπη. Σε ένα κρεβατάκι στο πίσω μέρος της νταλίκας κοιμόντουσαν τα δύο τους παιδιά, ηλικίας μόλις 6 και 5 ετών. Οι στιγμές που έζησε ο οδηγός της νταλίκας ήταν εφιαλτικές.

Έσπασε με τα χέρια του το παρμπρίζ του οχήματος και κατόπιν έβγαλε το αγοράκι από τη φλεγόμενη καμπίνα. Έψαχνε το κοριτσάκι του και τελικά μετά από λίγο κατάφερε και το βρήκε. Ήταν τραυματισμένο στο πόδι αλλά, δεν διέτρεχε κίνδυνο για τη ζωή του.

Επέστρεψε να βγάλει και τη γυναίκα του όμως δεν πρόλαβε... Ήταν άτυχη, καθώς το χέρι της είχε πιαστεί και είχε εγκλωβιστεί. Η νταλίκα τυλίχθηκε στις φλόγες και η άτυχη γυναίκα βρήκε τραγικό θάνατο. Μπροστά στα μάτια του αγαπημένου της συζύγου και των παιδιών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου