Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2017

Ραφήνα: Ασυνείδητος κυκλοφορεί πυροβολώντας αδέσποτα σκυλιά

Ένα ακόμα αδέσποτο σκυλί βρέθηκε νεκρό στην Ραφήνα. Ήταν και αυτό πυροβολημένο στο κεφάλι – ανάμεσα στα μάτια – σχεδόν εξ επαφής με αεροβόλο. Το ζώο εντοπίστηκε το

πρωί στην οδό Παύλου Μέλα, όπως εξήγησε στο www.zoosos.gr η Άννα Βάλβη εκ μέρους του Φιλοζωικού Συλλόγου Ραφήνας – Πικερμίου «Πήγασος» εντούτοις οι κάτοικοι της περιοχής είπαν ότι άκουσαν έντονα γαυγίσματα τα ξημερώματα αλλά δεν είδαν τον δράστη.






Το ζώο το πυροβόλησε ανάμεσα στα μάτια...

Αυτή τη φορά το ένατο θύμα ο δολοφόνος το εκτέλεσε μέσα σε κατοικημένη περιοχή και όχι σε χωράφια όπως συνηθίζει κάτι που αποδεικνύει πόσο πολύ έχει αποθρασυνθεί. Για το έγκλημα ο Δήμος Ραφήνας – Πικερμίου εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία τονίζει «Σήμερα γίναμε μάρτυρες ακόμα μιας επίθεσης αγνώστου σε αδέσποτο ζώο με αεροβόλο όπλο. Το ίδιο περιστατικό συνέβη και την προηγούμενη Παρασκευή αλλά και αρκετές φορές το προηγούμενο έτος.


Η Δημοτική αρχή έχει επανειλημμένως προβεί σε καταγγελίες στην αστυνομία χωρίς όμως μέχρι σήμερα να υπάρξει αποτέλεσμα. Παρακαλείται όποιος γνωρίζει οποιαδήποτε πληροφορία που μπορεί να φανεί χρήσιμη για τον εντοπισμό του δράστη να επικοινωνήσει με το τοπικό αστυνομικό τμήμα.

Η προστασία και η φροντίδα των αδέσποτων ζώων είναι δείγμα πολιτισμού για έναν δήμο και εμείς ως δημοτική αρχή θα κάνουμε τα πάντα προς αυτήν την κατεύθυνση, όπως έχουμε αποδείξει έμπρακτα από την πρώτη στιγμή, δίνοντας άμεσες λύσεις σε σημαντικά χρονίζοντα ζητήματα σχετικά με την φροντίδα των τετράποδων φίλων μας».



Η ανακοίνωση του «Πήγασου»
Ο Φιλοζωικός Σύλλογος Ραφήνας – Πικερμίου «Πήγασος» επισημαίνει: «Η ψυχασθένεια συνεχίζεται.... Ο δολοφόνος ξαναχτύπησε μετά από τέσσερις μέρες, σήμερα 22/2/17, σκυλίτσα 2 ετών, στειρωμένη και εμβολιασμένη και που ζούσε σε γειτονιά της Ραφήνας, πολύ κοντά στο δρόμο που οδηγεί προς το καταφύγιο. Το όγδοο θύμα του θρασύδειλου υπάνθρωπου, που από ότι φαίνεται δεν τον σταματάει τίποτα, αφού αυτή τη φορά χτύπησε σε κατοικημένη γειτονιά και όχι πλέον στις ερημιές.

Ο δράστης συνήθως δελεάζει τα θύματα του με τροφή και στη συνέχεια τα εκτελεί από πολύ κοντά...

Η αστυνομία προσήλθε μετά από κλήση μας, δώσαμε καταθέσεις, προστέθηκαν νέα στοιχεία στη δικογραφία και ελπίζουμε ότι κάποια στόματα θα ανοίξουν.... Ίσως η επόμενη σφαίρα να μην προορίζεται για κάποιο αδέσποτο σκυλάκι, αλλά μπορεί να σημαδεύει οποιονδήποτε.... ακόμα και τα παιδιά μας... Για αυτό όποιος γνωρίζει έστω και το παραμικρό ενημερώστε εμάς ή την αστυνομία, έστω και ανώνυμα. Δεν έχετε να φοβηθείτε τίποτα!!!».

Πηγή: www.zoosos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου