Πέμπτη 23 Μαρτίου 2017

Αρχικά...για 180.000 πολίτες θα είναι το "Φραωνικό" ΚΕΛ στο Πλατύ Χωράφι

Αρχικά...για 180.000 πολίτες θα είναι το "Φραωνικό" ΚΕΛ στο Πλατύ Χωράφι
Έχω γράψει σωρεία άρθρων και έχω προβλέψει επακριβώς το μέλλον της θάλασσας μας παρά της βαρύγδουπες υποσχέσεις που είχαν σαν αποτέλεσμα να χαρίσουν τον δημαρχικό
θώκο σε ένα επιπόλαιο φαφλατά που μας γέμισε ψέματα. Σε έναν Δήμαρχο που, εντός της θητείας του, αγωνίζεται να γεμίσει τις τσέπες του με προμήθειες και την θάλασσά μας με λύματα. Νομίζει ότι ξεχάσαμε τι έλεγε το 2013!




Άρχισαν τα δημοσιεύματα που προσπαθούν να μας περάσουν, "μαλακά", την ιδέα για ένα τεράστιο έργο.

Τελικά δεν ισχύει ο καθένας να έχει το δικό του ΚΕΛ; Αν έχεις δήμαρχο τον Δημήτρη Μάρκου: "ΟΧΙ"!! Είναι ικανός να φέρει το λύματα ακόμη και της Χαλκιδικής!!!

Για αρχή...το ΚΕΛ που σχεδιάζουν και μελετούν "μεγαλώνει". Τώρα μαθαίνουμε ότι θα εξυπηρετήσει και τις περιοχών της Νέας Μάκρης (Νέος Βουτζάς και Μάτι) και της Παιανίας (Μπούρας και Αργιθέα). Μήπως θα μας φέρουν και τον Μαραθώνα και τον Ασπρόπυργο;

Διαβάστε πρόσφατο άρθρο της Έντυπη Καθημερινής και θα καταλάβετε...
Στην περιοχή αυτή θα κατασκευαστούν οι υποδομές επεξεργασίας λυμάτων. Θα υπάρχει μέριμνα για τον περιορισμό της όχλησης από οσμές και θόρυβο και πρόβλεψη επανάχρησης μέρους του νερού που θα παράγεται.
Στην περιοχή αυτή θα κατασκευαστούν οι υποδομές επεξεργασίας λυμάτων. Θα υπάρχει μέριμνα για τον περιορισμό της όχλησης από οσμές και θόρυβο και πρόβλεψη επανάχρησης μέρους του νερού που θα παράγεται.

Την πρώτη ολοκληρωμένη εικόνα για τις υποδομές επεξεργασίας λυμάτων στην περιοχή Σπάτων, Ραφήνας και Αρτέμιδας δίνει η μελέτη περιβαλλοντικών επιπτώσεων του έργου, που δόθηκε σε δημόσια διαβούλευση από την Περιφέρεια Αττικής.

Από τα ενδιαφέροντα στοιχεία της μελέτης, η μέριμνα για τον περιορισμό της όχλησης του βιολογικού καθαρισμού από οσμές και θόρυβο, η πρόβλεψη επανάχρησης μέρους του νερού που θα παράγεται και η δημιουργία βοηθητικών εγκαταστάσεων για περίπτωση βλάβης, ώστε να αποκλειστεί το ενδεχόμενο διαρροής ανεπεξέργαστων λυμάτων στη θάλασσα.

Η μελέτη περιβαλλοντικών επιπτώσεων εκπονήθηκε από την ΕΥΔΑΠ (μέσω ανάθεσης στην μελετητική εταιρεία ΕΜΒΗΣ Α.Ε.) και δόθηκε προχθές σε δημόσια διαβούλευση μέχρι τις 27 Απριλίου. Το πολύπαθο έργο αφορά την αποχέτευση των Δήμων Ραφήνας-Πικερμίου και Σπάτων-Αρτέμιδας, καθώς και περιοχών της Νέας Μάκρης (Νέος Βουτζάς και Μάτι) και της Παιανίας (Μπούρας και Αργιθέα) και θα εξυπηρετήσει σε πρώτη φάση 180.000 πολίτες.

Η βασική υποδομή, το Κέντρο Επεξεργασίας Λυμάτων (ΚΕΛ), θα κατασκευαστεί στη θέση Πλατύ Χωράφι, σε έκταση 121 στρεμμάτων. Σύμφωνα με τη μελέτη, η επεξεργασία των λυμάτων «θα στοχεύει στην ικανοποίηση των πλέον αυστηρών απαιτήσεων επεξεργασίας για επαναχρησιμοποίηση των λυμάτων για σκοπούς απεριόριστης άρδευσης και αστικής περιαστικής χρήσης». Η τεχνολογία που θα χρησιμοποιηθεί είναι η επεξεργασία σε Βιολογικούς Αντιδραστήρες Μεμβρανών (MBR), ακολουθούμενη από απολύμανση με σύστημα υπεριώδους ακτινοβολίας (UV) και πρόσθετη χλωρίωση. Η λυματολάσπη θα υπόκειται σε επεξεργασία (σταθεροποίηση και αφυδάτωση) και κατόπιν θα αποστέλλεται στη μονάδα ξήρανσης της Ψυττάλειας ή αλλού προς επεξεργασία και διάθεση. (Η λυματολάσπη πως θα μεταφέρεται εκεί; Πετώντας; Μπορείτε να φανταστείτε τα φορτηγά που θα πηγαινοέρχονται και ότι αυτό συνεπάγεται; Από πότε και με ποια λογική η λυματολάσπη μπορεί να πάει στην Ψυττάλεια -και ας είναι δική μας- αλλά δεν μπορούν να πάνε τα λύματα;)

Αυτό που ενδιαφέρει κατά κύριο λόγο τους κατοίκους της περιοχής, είναι η πρόνοια που θα ληφθεί προκειμένου να ελαχιστοποιείται η όχληση από τη λειτουργία του ΚΕΛ. Όπως αναφέρεται στη μελέτη, το σύνολο των μονάδων στις οποίες ενδέχεται να παρουσιαστεί πρόβλημα δυσοσμιών θα είναι καλυμμένες με σύνδεση σε κατάλληλο σύστημα απόσμησης. Επίσης, τα 85 από τα 121 στρέμματα της έκτασης του ΚΕΛ θα φυτευθούν. Τέλος, προβλέπονται μηχανισμοί μείωσης του θορύβου (ηχομονωτικοί κλωβοί σε θορυβώδη μηχανήματα, ηχομόνωση χωρών εγκατάστασης εξοπλισμού κ.τ.λ.).

Να σημειωθεί ότι στη μονάδα θα κατασκευαστεί και μια «δεξαμενή έκτακτης ανάγκης», χωρητικότητας 15.000 κυβικών. Σε περίπτωση βλάβης, η δεξαμενή θα μπορεί να δεχθεί όλα τα ανεπεξέργαστα λύματα (υπολογίζεται ότι θα αρκεί περίπου για 11 ώρες) προκειμένου να μην καταλήξουν στη θάλασσα. Και μόλις η βλάβη αποκατασταθεί, να τα προωθήσει πίσω για επεξεργασία. (Και στην περίπτωση της βλάβης...αυτή η δεξαμενή δεν θα έχει τις προδιαγραφές που θα έχει η κανονική μονάδα, οπότε μπορείτε να φανταστείτε τι θα γίνεται. Όσο για βλάβες...μη μου πείτε ότι ζούμε σε έναν Δήμο που έχει αποδείξει ότι ξέρει να συντηρεί!! Έχει αφήσει να ρημάξει το κάθε πάρκο και η κάθε παιδική χαρά!!)

Προβλέπεται επίσης η δημιουργία αντλιοστασίου άρδευσης, στο οποίο θα διοχετεύεται το ανακτημένο νερό (μετά τον καθαρισμό) και το οποίο εκτιμάται ότι θα επαρκεί για 6.900 στρέμματα αστικού πρασίνου και καλλιεργειών. 
Η αξιοποίηση του ανακτημένου νερού θα πραγματοποιείται όλο τον χρόνο μέσω των δύο διακλαδώσεων του χερσαίου τμήματος του αγωγού διάθεσης προς τα αντλιοστάσια λυμάτων Ραφήνας και Αρτέμιδας. Το υπόλοιπο, επεξεργασμένο νερό, θα διοχετεύεται στη θάλασσα (όπως γίνεται και στην Ψυττάλεια) μέσω υποθαλάσσιου αγωγού. Η εκβολή του αγωγού θα βρίσκεται σε απόσταση 2.200 μέτρων από την ακτή (ακρωτήριο Βελάνι), σε βάθος 50 μέτρων.

Μια χαριτωμένη «πινελιά» στις εγκαταστάσεις του βιολογικού καθαρισμού θα είναι η δημιουργία Κέντρου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης, που θα φιλοξενεί εκπαιδευτικές και ενημερωτικές δράσεις. Όπως περιγράφεται στη μελέτη, «το κτίριο είναι υπόσκαφο με φυτεμένο δώμα και άλλα βιοκλιματικά στοιχεία (...) Στον εξωτερικό του κτιρίου χώρο διαμορφώνονται λίμνες με νούφαρα και χρυσόψαρα, καθώς και εκτεταμένος χώρος με ανθόκηπους και λαχανόκηπους, οι οποίοι αρδεύονται με ανακτημένο νερό». Εκτός από το ΚΕΛ, τα έργα περιλαμβάνουν τέσσερις κεντρικούς αποχετευτικούς αγωγούς, τρία κεντρικά αντλιοστάσια (Ραφήνας, Αρτέμιδος και Σπάτων). Τα έργα συλλογής συμπληρώνονται από τους βασικούς συλλεκτήρες συλλογής των λυμάτων από τους επιμέρους οικισμούς, καθώς και 20 αντλιοστάσια ακάθαρτων. (Και θέλουν να πιστέψουμε ότι δεν θα υπάρχουν διαρροές οσμής και θόρυβος από όλα αυτά!!!!)

Κόστος

Ολόκληρη η εγκατάσταση εκτιμάται ότι θα κοστίσει 201 εκατ. ευρώ: 62 εκατ. για το ΚΕΛ και τα έργα επανάχρησης νερού και εκροής στη θάλασσα, 47 εκατ. ευρώ για το πρωτεύον αποχετευτικό δίκτυο, 64 εκατ. ευρώ για το δευτερεύον δίκτυο, 8 εκατ. ευρώ για το κέντρο περιβαλλοντικής εκπαίδευσης και, τέλος, 20 εκατ. ευρώ για τις απαλλοτριώσεις που δεν έχουν ακόμα πραγματοποιηθεί. Υπενθυμίζεται ότι η Ραφήνα και η Λούτσα έπρεπε να είχαν αποχέτευση από το 2000, ενώ το Πικέρμι και τα Σπάτα από το 2005 και για τον λόγο αυτό η χώρα καταδικάστηκε από το Ευρωδικαστήριο.
Έντυπη Καθημερινή

Σημ. Οι επισημάνσεις και τα σχόλια σε διαφορετικό χρώμα είναι δικά μου... 

44 σχόλια:

  1. ΜΠΛΕΞΑΜΕ ΑΣΧΗΜΑ...ΜΙΑ ΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΑ ΜΙΑ ΤΟ ΚΕΛ ΤΕΛΕΙΩΣΑΜΕ.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΙ ΚΑΚΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΑΠΟ ΜΑΡΑΘΩΝΑ-Ν,ΜΑΚΡΗ-ΑΝΤ.ΑΤΤΙΚΗ ΘΑ ΠΑΡΕΒΡΕΘΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ Δ.ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΤΩΝ ΣΠΑΤΩΝ-ΑΡΤΕΜΙΔΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΛ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κυρίες και κύριοι....., ηρεμήστε!!!!!!
      Η παντοδύναμη(!!!!!) ασπόνδυλη της αποσπονδηλοποιημένης Ομοσπονδίας κυρία, ΧΑ!! ΧΑ!! ΧΑ!!, θα σώσει την κατάσταση και θα ακυρώσει το ΚΕΛ.....(!!!!!!)

      Διαγραφή
  3. ΤΟ ΚΕΛ ΕΡΧΕΤΑΙ ....Η ΘΑΛΑΣΣΑ ΦΕΥΓΕΙ. Η ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΜΕΛΕΤΗ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΤΟ ΒΑΘΜΟ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΛΥΜΑΤΩΝ. ΔΗΛΑΔΗ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΟΥ, ΔΕΥΤΕΡΟΥ Η ΤΡΙΤΟΥ ΒΑΘΜΟΥ. ΔΗΛΑΔΗ ΠΛΗΡΕΣ ΣΚΟΤΑΔΙ. ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΟ ΣΚΟΤΑΔΙ? ΥΠΑΡΧΕΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ? Η ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΣΚ@ΤΟ ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΥΝΝΕΦΟ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μεταφέρω λύματα πολλά χρόνια... άοσμες εκκενώσεις βόθρων και άοσμη μεταφορά λυμάτων δεν έχω συναντήσει.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μην το παρατραβάτε για να δημιουργείτε εντυπώσεις, τα σκατά και σήμερα παραμένουν στο ίδιο μέρος και στο τέλος πάλι στην θάλασσα καταλήγουν. Η κατάσταση μετά την δημιουργία του ΚΕΛ δεν θα έχει καμιά διαφορά σε σχέση με την σημερινή, προς το καλύτερο μπορεί επειδή θα επεξεργάζονται στο χειρότερο αποκλείεται αν θέλετε οπωσδήποτε Ψυττάλεια καμιά άλλη παραλία της Αττικής δεν έχει πάει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. πρεπει να εισαι βλακας γιατι αλλοιως θα παρεξηγηθεις το ιδιο ειναι ΗΛΙΘΙΕ ολων των κατοικων της ανατ.αττικης μεσα απο φυσικο φιλτραρισμα του εδαφους? και μην μου πεις οτι οι βοθροι του Μαραθωνα φτανουν στην Αρτεμιδα και το ιδιο ολη η Ανατ.Αττικη να πεφτει στην Αρτεμιδα?

      Διαγραφή
  6. Ο ΜΑΡΚΗΣΙΟΣ ΜΑΡΚΟΣ ΣΚΑΤΟΥ,στην καλύτερη στιγμή της σκατένιας ζωής του,αλλά θα τα πάρει για 200 ζωές και τα σκατά στον τάφο του.Όσο για την καμπούρα πτγσικλεφτακη,αρπαχτρακη ξέρετε την ισόβια Πρόεδρο κ τον σύζυγο της ΟΜΟ σπονδή στην κλοπή ωμή-ψημένη απάτη,που την χρηματοδοτεί ο Σκατομαρκου,"της τα χρωστάει Αυτη με την συμμορία της τον χρηματοδότησαν να γίνει δημαρχος του Σκατού"με χρήματα του ΔΗΜΟΥ,δεν την νοιαζουν τα λύματα πόσα χρήματα θα πάρει από αυτήν την απάτη την απασχολεί ΜΟΝΟΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΤΟ ΚΕΛ ΤΟ ΕΦΕΡΕ ΜΕ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΑΠΟΦΑΣΗ Ο ΜΑΡΚΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΚΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΑ ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣΟ ΜΗΤΣΟΤΙΠΟΤΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΟΣ Ο ΠΟΘΟΥΛΑΚΑΣ.ΚΕΛ ΣΤΟ ΠΛΑΤΥ ΧΩΡΑΦΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΑΠΟΓΟΡΕΥΕΙ ΡΗΤΑ ΚΑΙ ΑΥΣΤΗΡΑ Η ΚΟΙΝΟΤΙΚΗ ΠΕΡΙΒΑΝΤΟΛΟΓΙΚΗ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ.ΤΕΤΟΙΑΣ ΔΥΝΑΜΙΚΟΤΗΤΑΣ ΚΕΛ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΠΟΤΑΜΙ-ΡΕΜΑ-ΧΕΙΜΑΡΟ ΔΥΟ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΦΥΣΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ.ΜΕΙΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΕΝΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΟ ΓΙΑ ΤΟΠΙΚΟ ΚΕΛ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΠΟΛΗ ΕΩΣ 70,ΟΟΟ ΜΟΝΙΜΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ,ΧΩΡΙΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΑ ΑΠΟΒΛΗΤΑ,ΜΟΝΟ ΑΜΙΓΗ ΑΣΤΙΚΑ ΛΥΜΑΤΑ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πολύβιος Ματζαράκης.23 Μαρτίου 2017 στις 7:08 μ.μ.

    Αν μου επιτρέπεται να πω αυτό που ξέρω καλά ήμουν τότε στην επιτροπή του αρχικού σχεδιασμού της Ψυττάλεια,ηταν να εξυπηρετησει τον τότε νομό ΑΤΤΙΚΟΒΟΙΩΤΙΑΣ,με πρόβλεψη 3 εκτ. κατοίκων και βιομηχανικά απόβλητα.Στην τελευταία αναβάθμιση ΕΠΙΚΑΙΡΟΠΟΙΗΣΗΣ η Ψυττάλεια μπορεί να εξυπηρετήσει ακόμα και την Βοιωτία αλλά χωρίς Βιομηχανικά απόβλητα.Τα κατά τόπους ενδιάμεσα ΚΕΛ θα κατασκευάζονταν μετά την σύνδεση με τον κεντρικό αγωγό μόνο για την περίπτωση βλάβης να υπάρχουν εναλλακτικοί χώροι μόνον αποθήκευσης και ΟΧΙ επεξεργασίας μέχρι να αποκατασταθεί η βλάβη,όλη την άλλη περίοδο τα κατά τόπους ΚΕΛ θα ήταν ανενεργά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Δεν έχει καμιά σημασία πόσα λύματα χωράει η Ψυττάλεια, η Ψυττάλεια μπορεί να χωράει όλο τον κόσμο αυτό που μετράει είναι οτι κανένας άλλος της Ανατολικής Αττικής δεν πήγε Ψυττάλεια. Άν πήγαινε οποιοσδήποτε άλλος δήμος ας πούμε η Ραφήνα ή ο Μαραθώνας ή το Μαρκόπουλο και δεν πήγαινε Ψυττάλεια η Λούτσα θα λέγαμε οτι φταίει ο δήμαρχος της Λούτσας τώρα που δεν πήγε κανένας απο όλους τους άλλους απο που και ως που φταίει μόνο ο Δ.Μάρκου?
    Απλή λογική!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ρε απλή ΛΟγική όταν θα έρχονται τα σκ@τ@ όλης της ανατολικης αττικής τι θα πεις ? σου αρέσει. Ξύπνα το σχέδιο έιναι να έλθουν ΟΛΑ ΕΔΩ στο Λουτσισταν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Δεν έχεις δίκιο σε αυτό ο δήμος Νέας Μάκρης - Μαραθώνα βγάζει απο χρόνια τα σκ@τά στην δική του θάλασσα, στον Μαρκόπουλο έχουν γίνει και εκεί 2 ΚΕΛ το πρόβλημα είναι μόνο μεταξύ Λούτσας - Ραφήνας εδώ πραγματικά τα σκ@τά πρέπει να πάνε Ραφήνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Εδω μέσα θα τρελλαθούμε με αυτά που διαβάζουμε. Το ότι γύρω μας υπάρχουν 3 ΚΕΛ δεν μας φοβίζει? Ι Ευρωπαική Ένωση λέει ότι πρέπει να απέχουν δεκάδες χιλιόμετρα και όχι όπως εδω. Η σρτέμιδα θα φάει όλη τη ρύπανση, ΚΕΛ Αεροδρομίου, ΚΕΛ Μαρκόπουλου, ΚΕΛ Πλατύ χωράφι και ετοιμάζει (που δεν το πιστεύω ότι θα γίνει ) και ο Δήμος Μαραθώνα. Ετοιμαστείτε για δερματικά και άλλα ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΘΕΙΣ ΔΕΡΜΑΤΙΚΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΖΕΙΣ.ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΦΟΡΤΙΟ ΜΟΛΥΝΣΗΣ ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΠΙΘΑΝΟ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΤΟ ΤΣΕΡΝΟΜΠΙΛ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΚΑΤΕΣΤΡΑΜΜΕΝΟ ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΗΡΑ? ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟΡΙΕΣ Κ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ ΓΙΑΤΙ ΑΡΡΩΣΤΑΙΝΟΥΜΕ Κ ΠΕΘΑΙΝΟΥΜΕ.

      Διαγραφή
  13. ΟΔ.ΜΑΡΚΟΥ Ο ΑΡΧΟΝΤΑΣ ΤΟΥ ΣΚΑΤΟΥ Κ ΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΤΕΤΟΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ.ΟΛΑ ΤΑ ΚΕΛ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ ΚΤΙΣΤΗΚΑΝ ΕΦΑΓΑΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ Κ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ ΕΡΕΙΠΙΑ ΓΙΑ ΜΠΑΖΑ,ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Κ Ο ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΣΚΑΤΟΜΑΡΚΟΥ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΑΡΠΑΞΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ.ΤΑ ΚΕΛ ΔΕΝ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΠΟΤΕ ΜΟΝΟ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΘΑ ΦΑΓΩΘΟΥΝ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ.ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ?ΟΕΟΟΟΟ? ΤΑ ΑΡΠΑΞΕ ΓΕΡΟΞΕΦΤΙΛΑΣ ΓΙΑΝΝΑΤΟΣ Κ ΣΚΑΤΟΜΑΡΚΟΥ ΟΥΤΕ ΧΑΡΤΙΑ ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΜΙΛΗΤΑ.ΕΝΑ ΑΤΥΧΗΜΑ ΘΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙ Κ ΝΑ ΠΝΙΓΕΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΒΟΘΡΟ Ο ΣΚΑΤΟΜΑΡΚΟΥ,ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΑΣΧΑ,ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ Κ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΜΑΖΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΑΡΚΟΥ Ο ΑΝΕΠΑΓΓΕΛΤΟΣ.
    ΕΜΠΟΡΙΟ ΔΙΑΘΕΣΗ ΛΥΜΑΤΩΝ ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΤΙΜΗ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ,ΑΝ ΒΡΕΙΤΕ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΔΩΡΟ ΕΝΑ ΒΟΘΡΟ ΚΑΤΟΙΚΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Νομίζω ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΑΡΚΟΥ είναι πιο ΑΗΔΙΑΣΤΙΚΟΣ από τα ίδια τα ΛΥΜΑΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Εδώ ο κόσμος χάνεται και εσύ ασχολείσαι ακόμα με τον Δημήτρη Μάρκου απλά και μόνο για να δεις αν ακόμα σε διαβάζουν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Παρατηρώ οτι πολλές μέρες κανένα μήνυμα και σε κάποια στιγμή πλακώνουν όλα τα μηνύματα μαζεμένα απο αυτόν με τα κεφαλαία, τι έγινε Λουτσιώτες ενας άνθρωπος σας εκπροσωπεί μόνο εδώ μέσα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ιωάννης Φωτιάδης26 Μαρτίου 2017 στις 1:00 μ.μ.

    Αγαπητέ πρώην υπέρμαχε του Δ.Μάρκου,όλοι δεν είμαστε απίκο και θέλουμε και λίγο χρόνο να καταλάβουμε τι εγκλήματα ετοιμάζει ο Σκατάς Μάρκου.Ο ανώνυμος με τα κεφαλαία ο ενς με την πολύ σκληρή γλώσσα δυστυχώς είναι τρομακτικά αληθινός και ο λόγος του ξυπνά και νεκρούς.οι άλλοι με τα κεφαλαία γλυτώνουν τον χλευασμό,από κάποιον ανόητο μπαμπιωτη του 70,αλλά τουλάχιστον γλυτώσαμε από τα γκρηκλις,έδωσε διέξοδο στους μη παραμορφωμένους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τα παραλές ρε φίλε σιγά μην είναι κανένας σούπερμαν ο ανώνυμος με τα κεφαλαία, αν ήταν σούπερμαν δεν θα ήταν ανώνυμος χα χα

      Διαγραφή
    2. Ιωάννης Φωτιάδης30 Μαρτίου 2017 στις 1:35 μ.μ.

      Ανώνυμοι είναι πολλοί άνθρωποι που δεν θέλουν να μιλήσουν επώνυμα,η θέλουν μόνο να βρίσουν. Ούτε σουπερμαν ψάχνουμε άλλα έναν άνθρωπο με κοινή λογική και αυτός τη έχει,Εγω που έγραψα επώνυμα το μετάνιωσα,γιατί δεν θέλω να παίξω κάποιον επίσημο ρόλο στην χυδαία πολίτικη καταστροφής του Δήμου.θέλω να είμαι ένας δημότης απλός που λέει την γνώμη του επώνυμα.οι πραγματικοί γνωστοί φίλοι με έχουν ζαλίσει αν έχω σκοπό να ΑΝΑΚΑΤΕΥΤΩ με την ΒΡΩΜΙΑ της πολιτικής. αν είχα γράψει σαν ΑΝΩΝΥΜΟΣ κανείς δεν θα με ζάλιζε. ΟΛΟΙ μας δεν έχουμε την ασθένεια να γίνουμε δήμαρχοι ,αστυνόμοι,παπάδες,για να επιτύχουμε ένα κοινωνικό στάτους.Έχουμε πετύχει πολλά περισοτερα σε άλλους κοινωνικούς και επαγγελματικούς Στίβους.Θα επιτρέψετε να γυρίσω στην δημόσια σιωπή μου,γιατι σαν ΑΝΩΝΥΜΟΣ δεν μπορώ να σχολιάζω.Είμαι Επώνυμος και είμαι υπερήφανος για την ζωή μου.Σας Ευχαριστώ που με ανεχθήκατε.

      Διαγραφή
    3. Η Λούτσα και τα Σπάτα είναι ενα μικρό χωριό οι μόνιμοι κάτοικοι όλοι γνωριζόμαστε αν ήθελε κάποιος να τον βρίσει επώνυμα δεν θα χρειαζόταν να το κάνει μέσω Ίντερνετ θα πήγαινε να τον βρει στο δημαρχείο.

      Διαγραφή
  19. Κε Φωτιάδη δεν ξέρω τι λες εσύ και ο ανώνυμος με τα κεφαλαία το μόνο βέβαιο είναι οτι ο Δ.Μάρκου τα έφαγε τα τρια χρόνια της τετραετίας μπαίνει στον τέταρτο και που ξέρεις μπορεί να ξαναβγεί και του χρόνου αφού δεν υπάρχει άλλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΒΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΞΑΝΑΒΓΑΛΟΥΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΧΡΗΣΤΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Άν ο δήμαρχος ήταν τόσο κακός και βασάνιζε τους δημότες τώρα τρια χρόνια θα είχαν ξεσηκωθεί τα τρια υπεραρκετός χρόνος για να μην μιλά κανένας και να μην υπάρχουν αντιδράσεις. Θα είχε βρεθεί και ο αντικαταστάτης οτιδήποτε κάποιος δικηγόρος δεν μπορεί να μην υπάρχει κανένας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ιωάννης Φωτιάδης30 Μαρτίου 2017 στις 1:12 μ.μ.

    Δεν απαντώ γιατί ακόμα και οι αναγνώστες σχολιαστές,έχουν πολιτική,κοινωνική και κοινωνική παιδεία +-0 τελικά? Ο εκάστοτε δήμαρχος είναι ένας μικρός μονάρχης.Ότι έγκλημα και να κάνει την θητεία του θα την ολοκληρώσει. Η μοναδική περίπτωση είναι του γνωστού ΜΠΕΟΥ και αυτό γιατί οι μηνύσεις εναντίον του έγιναν απο εν ενεργεία Δημ.Συμβούλους και το Ποινικό μητρώο του ατελείωτο. Ακομα και ο Παπαγεωργοπουλος που πήγε δήθεν ισόβια αλλά είναι έξω και γλεντά τα κλεμμένα,κουράστηκε πάρα πολύ για να τον στριμώξει ο Μπουτάρης. Ο Δ.Μάρκου έχει πολλές μηνύσεις αυτεπάγγελτες,Δημοτών και αυτές τις εικονικές του Ποθουλακη,που όλες αυτές το χειρότερο που μπορεί να του κάνουν,είναι να του στερήσουν το δικαίωμα συμμετοχής στις επόμενες εκλογές. Κάποιος Δημ.Σύμβουλος εν ενεργεία,λεει το ΡΑΔΙΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ότι του έκανε μήνυση για το σχολείο και το γήπεδο. Αν αυτό είναι αλήθεια,τελειώσαν οριστικά και αμετάκλητα, Δ.Μαρκου,Γιαννατος,Λαμπρου,Τουντας κλπ κλπ.
    ΑΛΛΑ ειναι αλήθεια αυτό? η είναι ένα ακόμα παιδικό παραμύθι,στο στιλ Ποθουλακη μηνυτήρια ΑΝΑΦΟΡΑ και τέτοιες ανοησίες για εντυπωσιασμό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. χαχαχα Ή ΑΝΟΗΤΟΣ,Η ΞΕΝΟΣ ΕΙΣΑΙ.ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΙΠΟΤΑ ΜΗΤΣΟΠΟΥΘΕΝΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΟΥΤΕ ΜΕ ειδικό GPS ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΙ ΧΑΜΕΝΑ ΚΟΡΜΙΑ.ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΒΡΙΖΕΙ Ο ΜΗΤΣΟΤΙΠΟΤΑΣ ΕΠΙΣΗΜΑ ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥ ΜΠΛΟΓΚ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΠΑΕΙ ΔΗΜΟΤΗΣ ΝΑ ΤΟΥ Γ....ΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟ ΕΧΕΟΥΝ ΠΡΟΛΑΒΕΙ ΑΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΡΥΜΕΝΟΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΣΑΝΤΑΜ ΣΕ ΛΑΓΟΥΜΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΑΛΑΝΕ ΚΑΙ ΤΑΖΟΥΝ ΟΙ ΜΠΡΑΒΟΙ ΤΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΞΕΣΚΙΣΕΙ.ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΜΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΜΑΡΤΥΡΕΣ.ΑΡΑ ΕΣΥ Η Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΜΗΤΣΟΤΙΠΟΤΑΣ ΜΗΤΣΟΠΟΥΘΕΝΑΣ ΕΙΣΑΙ Η ΞΕΝΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Φαίνεσαι καλός τύπος αλλά έχεις τρομακτικές εμμονές, όλοι έχουμε εμμονές αλλά όχι και έτσι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΟΥΤΕ ΚΑΛΟΣ,ΟΥΤΕ ΚΑΚΟΣΣ ΤΥΠΟΣ ΕΙΜΑΙ.ΕΝΑΣ ΜΕΣΑΙΟΣ ΑΠΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΜΑΙ,ΜΕ ΛΙΓΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ ΓΕΝΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΒΑΡΥΓΔΟΥΠΟΥΣ ΤΙΤΛΟΥΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΥΣΕΙΣ ΕΠΑΙΝΟΥΣ Κ ΤΕΤΟΙΑ ΦΑΝΤΑΧΤΕΡΑ ΕΧΩ ΕΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΔΩΜΑΤΙΟ.ΟΧΙ ΚΡΕΜΑΣΜΕΝΑ ΣΤΟΥΣ ΤΟΙΧΟΥΣ ΑΛΛΑ ΣΕ ΚΟΥΤΕΣ,ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΘΕΩΡΩ ΙΔΙΩΤΙΚΑ Κ ΟΧΙ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ.Η ΚΑΘΕ ΜΟΥ ΠΡΑΞΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΤΕΛΗΣ Κ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΖΩ ΣΕ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ.
      ΑΝ Κ ΟΡΟΣ ΕΜΜΟΝΗ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ ΝΟΜΙΖΩ,ΘΑ ΤΟ ΕΛΕΓΑ ΕΜΠΑΘΕΙΑ ΙΣΩΣ.

      ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΕΜΜΟΝΗ.ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΜΜΟΝΗ=ΔΙΑΤΑΡΑΧΗ ΝΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΚΑΘΑΡΗ ΘΑΛΑΣΣΑ,ΛΙΓΟ ΚΟΣΜΙΟ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΠΟΥ ΔΙΑΛΕΞΑ ΝΑ ΖΩ ΝΑΙ ΕΙΜΑΙ ΔΙΑΤΑΡΑΓΜΕΝΟΣ,ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΑΠΟ ΙΔΙΟΤΕΛΕΙΑ ΟΠΩΣ Ο ΜΗΤΣΟΤΙΠΟΤΑ Η ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΟΥ Κ ΦΥΣΙΚΑ ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΣΥΜΜΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΕΝΑΝ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ ΤΟΠΟ.


      ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ ΟΙ ΕΜΜΟΝΕΣ ΙΔΕΕΣ

      Τι είναι οι έμμονες ιδέες
      Η ιδεοψυχαναγκαστική διαταραχή είναι μία συνήθης, χρόνια και επιβαρυντική για το άτομο διαταραχή, που χαρακτηρίζεται από έμμονες ιδέες ή/και ψυχαναγκασμό. Οι έμμονες ιδέες είναι επανεμφανιζόμενες, αδιάκριτες και θλιβερές σκέψεις, εικόνες ή παρορμήσεις.

      ΑΥΤΟ ΤΟ ΝΟΣΗΜΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΧΡΕΩΣΕΙΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ,Δ.ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ Κ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΑΝΘΡΩΠΑΡΙΑ ΠΟΥ Η ΕΜΠΛΟΚΗ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΧΕΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΤΟΧΟ ΤΟΝ ΕΥΚΟΛΟ Κ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΠΛΟΥΤΙΣΜΟ

      Ο ΜΗΤΣΟΤΙΠΟΤΑ ΠΗΡΕ ΤΖΑΚΠΟΤ.ΔΕΝ ΕΜΕΙΝΕΣ ΑΝΕΡΓΟΣ ΣΤΟΝ ΟΑΕΔ Κ ΗΔΗ ΕΧΕΙ ΚΑΡΠΩΘΕΙ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ΠΟΣΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΝ ΝΑ ΜΗΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΑΡΓΟΜΙΣΘΟΣ.

      Διαγραφή
    2. Πολύ πιθανό να έχεις δίκιο δεν γνωρίζω με επιστημονικούς όρους την διαφορά ανάμεσα στην εμπάθεια και τις έμμονες ιδέες αλλά έχω ακούσει οτι η συνεχόμενη εμπάθεια για μεγάλο χρονικό διάστημα μετατρέπεται σε μια μορφή έμμονης ιδέας.

      Διαγραφή
    3. ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΧΩ ΔΙΚΙΟ,ΜΟΝΟ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΣΟΥΝ ΣΚ@ΤΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΟΠΩΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕ Κ ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΚ@ΤΟΜΑΡΚΟΥ.ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΕΝΑΣ ΔΗΜΟΤΗΣ ΠΟΥ ΑΠΛΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΡΑΣ ΤΟΝ Δ.ΜΑΡΚΟΥ.ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΟΛΟΙ.ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΚ@ΤΟ ΕΓΙΝΕ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΕ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΟΧΙ ΚΕΛ.ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΥΠΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΧΡΗΣΤΟΣ Κ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑΤΙ ΧΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΦΑΙΑ ΟΥΣΙΑ ΣΟΥ ΜΕ ΕΝΑΝ ΣΧΟΛΙΟΓΡΑΦΟ ΤΙΠΟΤΕΝΙΟ Κ ΔΕΝ ΕΠΙΚΕΝΤΡΩΝΕΙΣ ΤΑ ΠΥΡΑ ΣΟΥ ΣΤΟΝ ΑΠΟΛΥΤΟ ΕΧΘΡΟ ΟΛΩΝ ΜΑΣ?ΟΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΙ ΜΟΝΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΕΡΔΙΣΜΕΝΟΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΗΣ ΑΠΟΛΥΤΡΩΣΗΣ ΔΛΔ Ο ΘΕΙΟΣ Κ ΑΛΛΟΙ ΜΠΡΟΣΤΙΝΟΙ ΤΟΥ ΣΚ@ΤΟΜΑΡΚΟΥ.ΠΡΙΝ ΓΡΑΨΕΙΣ ΕΝ ΒΡΑΣΜΩ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ Κ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ Ο ΑΛΗΤΗΣ

      Διαγραφή
  25. Το μόνο που μας ενδιαφέρει όλους είναι να μην έρθουν τα σκατά στην θάλασσα συμφωνώ εσύ γιατί ασχολείσαι αποκλειστικά και μόνο με τον δήμαρχο που έχει και αυτός τις ευθύνες του χωρίς να ασχολείσαι καθόλου με άλλους που έχουν πολύ μεγαλύτερες ευθύνες όπως η νομαρχία;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΕΧΩ ΚΟΡΑΣΤΕΙ ΝΑ ΕΞΗΓΩ ΟΧΙ ΜΕ ΛΟΓΙΑ,ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΟ ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ Κ ΤΙ ΕΠΙΒΑΛΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ.Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΑΡΧΟΝΤΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΟΥ,ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΣΥΓΚΑΤΑΘΕΣΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΟΥΤΕ ΤΟ ΣΤΕ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΕΙ ΕΝΑ ΤΟΣΟ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟ ΕΡΓΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ.Η ΝΟΜΑΡΧΙΑ,ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ,ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ,ΑΝΩΤΕΡΕΣ ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ ΣΕ ΑΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΜΟΝΟΝ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΠΑΝΩ ΧΕΡΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ.ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΟΠΩΣ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ ΕΚΤΟΣ ΚΑΠΟΙΩΝ ΜΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ ΕΝΑ ΚΕΛ ΣΤΟ ΠΛΑΤΥ ΧΩΡΑΦΙ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ ΤΕΛΙΚΑ Κ ΑΥΤΟ ΜΟΝΟΝ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΤΡΕΨΕΙ.ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΝΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΜΜΕΝΟΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΕΣΜΕΥΤΙΚΗ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ.ΟΠΟΥ Κ ΝΑ ΠΑΣ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΥΜΦΩΝΕΙ ΤΕΛΟΣ.ΑΚΟΜΑ Κ ΣΤΗΝ ΕΕ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΦΤΑΣΕΙΣ,ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΝΟΜΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΓΙΑΤΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΥΜΦΩΝΕΙ.ΑΡΑ ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΩ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΟΝ ΛΙΩΣΟΥΜΕ? ΤΟΝ ΕΓΓΛΗΜΑΤΙΑ ΠΟΥ ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΜΑΣ Κ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ.ΤΟΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΜΑΡΚΟΑΠΕΤΕΩΝΑ ΤΟΝ ΚΑΤΣΑΛΙΡΟ ΤΟΝ ΕΞΑΦΑΝΗΣΑΜΕ ΓΙΑΤΙ ΕΛΕΓΕ ΝΑΙ ΘΕΛΩ ΚΕΛ.ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΛΙΩΣΟΥΜΕ? ΣΤΑ ΨΙΛΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ Η ΝΟΜΑΡΧΙΑ,ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΛΕΙ Κ ΤΗΝ ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ Κ ΕΤΣΙ ΕΣΤΗΣΑΝ ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΙΚΗ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ ΔΛΔ ΤΙ ΑΛΛΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΣΚ@ΤΑΜΑΡΚΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΝΕΥΡΙΑΣΩ? ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΤΙ ΓΡΑΦΩ Κ ΕΙΔΙΚΑ ΤΙ ΓΡΑΦΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΠΑΝΤΑ ΛΕΝΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ,ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΚΡΥΨΕΙ ΣΤΑ ΑΤΕΛΕΙΩΤΑ ΑΝΟΥΣΙΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΝ.ΦΑΤΕ ΤΗΝ ΖΗΣΗ ΠΡΟΕΔΡΟ Κ ΤΗΝ ΜΩΡΑΙΤΗ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΤΙΠΟΤΑ? Ο ΛΑΜΠΡΟΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΓΥΡΗΣΕ ΣΤΟ ΕΚΑΒ? Ο ΓΙΑΝΝΑΤΟΣ ΠΟΥ ΠΟΥΛΗΣΕ ΜΙΛΗΤΑ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΚ@ΤΑΜΑΡΚΟΥ? ΛΙΓΟ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΕ ΜΙΚΡΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΘΕΛΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Τα έχεις πει πολλές φορές αυτά αλλά και πάλι δεν είναι επαρκείς οι εξηγήσεις σου.
    Ο δήμος αποφασίζει συμφωνώ αν και που θα γίνει το ΚΕΛ όχι η νομαρχία ή οποιοσδήποτε άλλος, η νομαρχία όμως έχει αποκλείσει την Ψυττάλεια, έστω ο δήμαρχος αρνείται να βάλει υπογραφή χωρίς την Ψυττάλεια που θα πάνε τα λύματα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ,ΑΡΧΙΣΕΣ ΝΑ ΜΠΑΙΝΕΙΣ ΣΤΟ ΘΕΜΑ.ΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΑΔΙΑΚΑ.ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΒΑΣΙΚΟ ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΕΚΕΙ ΣΤΑΜΑΤΑΝΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΕΥΔΑΠ,ΕΡΓΟΛΑΒΩΝ,Π.ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΚΛΠ ΚΛΠ.
    ΟΤΑΝ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΚΑΝΕ ΚΕΛ ΣΤΟ ΡΕΜΑ ΤΟΥ ΣΚ@ΤΑΜΑΡΚΟΥ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΨΥΤΤΑΛΕΙΑ? Η ΑΤΤΙΚΗ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ 30 ΚΕΛ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ ΦΑΓΩΘΗΚΑΝΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ Κ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΝΕΡΓΑ ΤΑ ΠΙΟ ΚΟΝΤΙΝΑ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ,ΠΑΙΑΝΙΑΣ.ΤΑ ΚΕΛ ΦΕΡΝΟΥΝ ΤΑ ΜΑΖΕΜΑΝΑ ΛΕΦΤΑ ΣΤΙΣ ΤΣΕΠΕΣ,ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΕΡΓΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ.ΑΝ ΕΙΧΕ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ,ΘΑ ΣΟΥ ΕΛΕΓΑ ΑΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΕΛ Η ΟΧΙ.ΜΕ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ΔΙΚΤΥΟ ΔΕΝ ΣΥΖΗΤΑΝΕ ΚΕΛ,ΔΛΔ ΧΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΡΠΑΧΤΗ.ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΗΣ ΕΝΦΙΑ ΠΡΙΝ ΑΠΟΚΤΗΣΗΣ ΑΚΙΝΗΤΟ ΠΟΥ ΥΠΟΚΕΙΤΑΙ ΣΕ ΕΝΦΙΑ. Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΧΙ ΚΕΛ ΟΠΩΣ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΕ Ο ΜΑΡΛΟΥ ΣΚ@ΤΑ,ΕΚΕΙ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΟΛΑ ΠΕΡΙ ΚΕΛ.ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΤΗΜΕΝΟ ΣΚ@ΤΟ ΜΑΡΚΟΥ ΑΓΟΥ ΠΗΡΕ ΤΗΝ ΟΜΟΦΩΝΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΔΣ ΟΧΙ ΚΕΛ,ΠΗΓΕ ΓΙΑ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ ΤΟΥ ΕΤΑΞΑΝ ΙΣΟΒΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ,ΕΥΔΑΠ Κ ΓΥΡΗΣΕ ΜΕ 2 ΚΕΛ Κ ΣΥΝΑΝΤΙΛΗΨΗ.ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΤΙΠΟΤΑ Κ ΝΑ ΤΟ ΘΕΣΕΙ ΣΤΟ ΔΣ ΠΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥ,ΑΛΛΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΑΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ Κ ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΟΤΙ ΤΟΥ ΕΦΕΡΑΝ Κ ΘΑ ΤΟΥ ΦΕΡΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΕΙ ΣΤΟΝ ΟΑΕΔ Κ ΠΙΘΑΝΟΝ ΜΕΤΑ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ.
    Υ.Γ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΜΙΚΡΟΣ Ο ΠΛΗΘΥΣΜΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΑΚΟΜΑ Κ ΣΤΟ ΚΕΛ ΤΟΥ ΑΙΑ,ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΚΛΠ ΚΛΠ,ΑΛΛΑ ΠΑΛΙ ΛΕΙΠΕΙ Κ ΘΑ ΛΕΙΠΕΙ ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ.ΜΗΝ ΜΕ ΤΡΕΛΑΙΝΕΙΣ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟΑ ΑΠΟ ΟΣΟ ΕΙΜΑΙ ΗΔΗ Κ ΜΗΝ ΠΕΦΤΕΙΣ ΣΤΙΣ ΕΙΚΟΝΙΚΕΣ ΠΑΓΙΔΕΣ ΑΔΙΕΞΟΔΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Τώρα έγινες κατανοητός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ Ο ΣΚ@ΤΑΜΑΡΚΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΤΙΠΕΡΙΣΜΟΥ ΤΟΥ 60-80 ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΗΜΟΥΝ Κ ΕΓΩ ΝΕΟΣ.ΣΗΜΕΡΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΛΛΑΞΑΝ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΑΧΥΤΗ ΕΥΚΟΛΗ Η ΣΩΣΤΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ.ΑΝ ΛΕΩ ΑΝ Η ΡΑΦΤΟΠΟΥΛΟΥ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΜΉΝΥΣΉ ΑΓΩΓΗ ΣΤΟΝ ΣΚ@ΤΑΜΑΡΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΣΚ@ΤΑΜΑΡΚΟΥ,ΟΤΑΝ ΕΦΕΡΕ ΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΙΛΗΨΗ,ΕΙΧΕ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΟΛΗ ΑΥΤΗ Η ΣΥΜΜΟΡΙΑ.ΜΟΝΟ Η ΡΑΦΤΟΠΟΥΛΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΗΓΟΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ Κ ΕΙΚΟΝΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΣΤΟ ΚΕΛ ΕΝΩ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ Κ ΑΥΤΗ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΚΕΛ.ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ Κ Ο ΓΙΑΝΝΑΤΟΣ ΛΑΜΠΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΚΕΛ ΦΤΑΝΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ Κ ΑΥΤΟΙ ΤΟ ΜΕΡΤΙΚΟ ΤΟΥΣ.ΤΩΡΑ ΙΣΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο Δ.ΜΑΡΚΟΥ.ΟΛΟ ΤΟ Δ.Σ ΝΑ ΦΥΓΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ Κ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ.ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΠΑΛΑΡΙΝΕΣ Κ ΓΛΑΣΤΡΕΣ ΝΑ ΓΕΜΙΖΕΙ ΤΟ ΦΟΝΤΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ΕΙΣΑΙ ...ΝΕΟΣ,ΤΗΣ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ ΤΟΥ 60 ΟΠΩΣ ΕΙΠΕΣ!!
    ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΑΛΕΥΕΙΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΠΟΥ??
    ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΧΘΟΝΑΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ !!!
    ΤΩΡΑ ΕΞΗΓΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΕΜΜΜΟΝΕΣ ΣΟΥ ΦΙΛΕ!!
    ΠΡΟΣΕΞΕ ΟΜΩΣ.ΕΣΥ Η ΠΟΥ ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΤΡΕΛΛΑΘΕΙΣ Η ΠΟΥ ΘΑ ΣΟΥ ΠΕΡΑΣΕΙ.
    Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΣΟΥ.
    ΜΕ ΣΥΜΠΑΘΕΙΑ .
    ΕΝΑΣ ΦΙΛΟΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Γιατί λες φίλος, τον ξέρεις τον ανώνυμο με τα κεφαλαία;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. ΝΑ ΜΟΥ ΕΛΕΓΕΣ ΓΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΠΡΙΝ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΝΑΙ ΘΑ ΜΕ ΕΝΔΙΕΦΕΡ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ,ΤΩΡΑ Κ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΞΙΩΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΤΟ ΥΠΗΡΕΤΗΣΩ.ΕΧΩ ΖΗΣΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΚΑΡΙΕΡΑ ΜΟΥ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΩ.ΕΧΩ ΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΚΑΒΟΥΡΙ ΟΣΟ ΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ.ΟΤΑΝ ΑΛΛΑΞΕ ΤΟΠΟ ΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΚΟΙΤΑΞΑΜΕ ΠΟΡΤΟ ΡΑΦΤΗ Κ ΛΟΥΤΣΑ ΑΓΟΡΑΣΑ ΣΤΗΝ ΛΟΥΤΣΑ Κ ΕΚΤΙΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΠΑΛΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ.ΤΟ ΟΙΚΗΜΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΠΛΗΡΩΣ ΤΟ 2001 ΑΡΧΙΣΑΜΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΟΙΚΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΟΧΙ ΕΝΤΑΤΙΚΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΔΙΕΥΘΕΤΗΣΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΒΟΥΡΙ,ΠΑΡΕΜΠΙΠΤΟΝΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ 1990 ΕΧΩ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΚΟΜΜΑΤΙ ΚΟΜΜΑΤΙ ΜΙΑ ΑΡΚΕΤΑ ΜΕΓΑΛΗ ΕΚΤΑΣΗ ΣΤΟ ΠΛΑΤΥ ΧΩΡΑΦΙ Κ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΟΙΚΟΠΕΔΑ ΜΕ ΚΤΙΣΜΑΤΑ Η ΑΝΕΥ ΣΤΟΝ Α.ΝΙΚΟΛΑΟ.ΝΑ ΓΙΝΩ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΕ ΕΝΑ ΧΩΡΙΑΔΟΥΚΙ ΘΑ ΗΤΑΝ ΥΠΟΒΙΒΑΣΜΟΣ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ,ΑΛΛΑ ΓΕΝΙΚΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΕ ΠΡΟΣΕΛΚΥΣΕ Η ΚΡΑΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ,ΟΣΦΥΟΚΑΜΠΤΗΣ ΔΡΝ ΥΠΗΡΞΑ ΠΟΤΕ,ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΓΕΡΑΣΑ ΠΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΑ ΑΠΑΙΣΙΟ Κ ΣΑΝ ΣΚΕΨΗ.ΜΗΝ ΚΡΙΝΡΙΣ ΕΞ ΙΔΙΩΝ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ Κ ΤΙΣ ΠΡΟΣΔΟΚΙΕΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ.
    ΕΧΩ ΤΡΕΛΑΘΕΙ ΗΔΗ Ο ΣΚ@ΤΑΜΑΡΚΟΥ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ Δ.Σ. ΘΑ ΗΤΑΝ ΗΔΗ ΦΥΛΑΚΗ ΜΕ ΕΝΑ ΔΥΟ ΑΠΛΕΣ ΝΟΜΙΜΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ,ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Κ ΤΑ ΣΚ@ΤΑ ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ.ΕΙΜΑΙ ΗΔΗ 72 ΧΡΟΝΩΝ Κ ΕΧΩ ΔΟΥΛΕΙΑ ΓΙΑ ΑΛΛΑ 50 ΧΡΟΝΙΑ,ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΜΝ ΤΕΛΕΙΩΣΩ ΠΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΦΤΑΝΩ ΣΤΗΝ ΛΗΞΗ. Ο Δ.ΜΑΡΚΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΝΤΡΟΠΗ Ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟΣ,ΝΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΑΚΟΜΑ Κ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΩΡΙΟΥΔΑΚΙ.ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΡΑΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΠΟΥ ΝΑ ΤΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΟΦΕΛΟΣ ΦΙΛΟΣ ΕΙΜΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Είστε 72 χρονών κύριε πραγματικά πάντως βάση των γραπτών σας και του οτι οι παλιότεροι δεν είχαν τόσο καλές σχέσεις με το Ίντερνετ δείχνετε πολύ νεώτερος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΙΜΑΙ ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΥΠΕΡΗΛΙΚΑΣ ΟΧΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ.ΜΗΝ ΜΕ ΜΠΕΡΔΕΥΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΓΕΡΟΝΤΑΚΙΑ ΤΩΝ 45ΧΡΟΝΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ Κ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΓΗΡΟΙ ΑΠΟ ΓΕΝΕΣΕΩΣ.ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ ΧΡΗΣΤΕΣ intranet πριν γινει ευρειασ χρησεωσ internet ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΛΟΓΩ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΣ,ΟΠΟΤΕ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΠΑΛΑΙΟ,ΑΠΛΟ Κ ΕΝΤΕΛΩΣ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΟ.ΕΧΩ ΟΠΟΙΑ HI-ΤΕ ΣΥΣΚΕΥΗ ΘΑ ΕΛΘΕΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΥ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΡΚΕΤΟ ΚΑΙΡΟ.ΑΠΌΣ ΧΡΗΣΤΗΣ ΕΙΜΑΙ ΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΛΟΓΩ ΧΡΟΝΟΥ ΕΜΠΕΙΡΙΑ

      Διαγραφή

Αρχειοθήκη ιστολογίου