Παρασκευή 21 Απριλίου 2017

ΔΗΜΟΣ ΡΑΦΗΝΑΣ, ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ Δ.Σ. 25.04.2017

Ραφήνα, 21-04-2017
Αρ.Πρωτ. 4093
 
Προς:                        
κ.ΔΗΜΑΡΧΟ ΡΑΦΗΝΑΣ-ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ
κ.κ. ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ
Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, σας καλεί την ΤΡΙΤΗ 25 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2017 και ώρα 20:30, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Καταστήματος σε συνδρίαση για να συζητηθούν και να ληφθούν αποφάσεις για τα παρακάτω θέματα:




  1. Λήψη απόφασης περί παροχής γνωμοδότησης επί της Mελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων του έργου «Συλλογή, Επεξεργασία αστικών λυμάτων Δήμων Ραφήνας – Πικερμίου και Σπάτων – Αρτέμιδος & Επαναχρησιμοποίηση – Διάθεση των επεξεργασμένων εκροών».
  2. Λήψη απόφασης περί έγκρισης σχεδίου προγραμματικής σύμβασης μεταξύ ΕΥΔΑΠ ΑΕ και Δήμων Ραφήνας –Πικερμίου και Σπάτων – Αρτέμιδος για την κατασκευή του δευτερεύοντος δικτύου αποχέτευσης, σε οικισμούς Β' και Γ’ Προτεραιότητας της Οδηγίας 91/271 ΕΟΚ.
  3. Λήψη απόφασης περί έγκρισης επιχορήγησης αθλητικών σωματείων του Δήμου Ραφήνας –Πικερμίου για την πραγματοποίηση αθλητικών εκδηλώσεων και δραστηριοτήτων και περί διάθεσης της σχετικής πίστωσης.
  4. Λήψη απόφασης περί αποδοχής δωρεάς σύνταξης μελέτης για την ανάπλαση της κεντρικής πλατείας Ραφήνας και της Πλατείας Δημητράκου συμπεριλαμβανομένων και των μικροκατασκευών (πέργκολες, καθιστικά, κ.λπ.) και ορισμός επιβλέποντος.
  5. Λήψη απόφασης περί καθορισμού αρμοδιοτήτων που έχουν σχέση με την εύρυθμη λειτουργία της Πόλης - Δήμου και ορισμού υπαλλήλων που θα τις επιφορτιστούν.
  6. Λήψη απόφασης περί περιορισμού της κυκλοφορίας των οχημάτων επί της οδού Αραφηνίδων Αλών στην πόλη της Ραφήνας.
  7. Λήψη απόφασης περί παραχώρησης θέσης στάθμευσης στην οδό Δωρίδος αρ. 2 της Δ.Ε. Ραφήνας Αττικής του Ι.Χ. Επιβατικού αναπηρικού αυτοκινήτου με αριθμό κυκλοφορίας ΚΧΕ-2355 για εξυπηρέτηση ΑΜΕΑ.
  8. Λήψη απόφασης περί ορισμού μελών της Επιτροπής του άρθρου 186 παρ. 5 του Ν. 3463/2006, για την εκτίμηση τιμήματος κινητών πραγμάτων.
  9. Λήψη απόφασης περί ανάθεσης καθηκόντων διαχειριστών τραπεζικών λογαριασμών και ηλεκτρονικής τραπεζικής σε υπαλλήλους.
  10. Λήψη απόφασης περί έγκρισης της με αριθμό 115/2017 Πράξης της Οικονομικής Επιτροπής σχετικής με την 4η Αναμόρφωση του Προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2017.
  11. Λήψη απόφασης περί έγκρισης της αρ. 59/2017 απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου του ΝΠΔΔ με την επωνυμία «Δημοτικός Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού, Περιβάλλοντος (Δ.Ο.Π.Α.Π.) Δήμου Ραφήνας-Πικερμίου, με θέμα «Λήψη απόφασης περί έγκρισης 2ης αναμόρφωσης προϋπολογισμού 2017»
  12. Λήψη απόφασης περί εκκίνησης διαδικασιών έργων, υπηρεσιών και προμηθειών.
  13. Λήψη απόφασης για την χορήγηση μιας νέας παροχής ισχύος 25,0kVA (No 2) για τη σύνδεση στο Δίκτυο Διανομής Χαμηλής Τάσης του κτίσματος του αναψυκτηρίου που βρίσκεται στο Πάρκο Καραμανλή και στη διεύθυνση Αργοναυτών της Δημοτικής Ενότητας Ραφήνας του Δήμου Ραφήνας – Πικερμίου.
  14. Λήψη απόφασης για την χορήγηση νέας παροχής ισχύος 15,0kVA (No 1) για την ηλεκτρική σύνδεση στο Δίκτυο Διανομής Χαμηλής Τάσης της Υδατοδεξαμενής που βρίσκεται επί της οδού Φιλικής Εταιρείας & Χρυσανθέμων πλησίον του Ιερού Ναού Προφήτη Ηλία της Δημοτικής Ενότητας Ραφήνας του Δήμου Ραφήνας – Πικερμίου.
  15. Λήψη απόφασης περί έγκρισης πραγματοποίησης δαπάνης για την υπηρεσία «Ενοικίαση ηχητικού μηχανήματος για την εκδήλωση εις μνήμη του Νικολάου Γούτα»
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
ΜΩΡΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου