Σάββατο 8 Απριλίου 2017

8.500.000€ στον Δήμο Σπάτων Αρτέμιδος από την Περιφέρεια Αττικής

8.500.000€ στον Δήμο Σπάτων Αρτέμιδος από την Περιφέρεια Αττικής 
Αν δεν μπορείτε να διαβάσετε το κείμενο το πληκτρολογούμε:
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Μετά από την υποβολή τεκμηριωμένων αιτημάτων του Δήμου Σπάτων – Αρτέμιδας, το Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής ενέκρινε στη χθεσινή του συνεδρίαση τις ακόλουθες σημαντικές πιστώσεις για το Δήμο μας:




  1. Για κατασκευή οδικού δικτύου το ποσό των 4.000.000€.
  2. Για πράξεις εφαρμογής στις Πολεοδομικές Ενότητες Δήμου Σπάτων – Αρτέμιδος το ποσό των 3.200.000€.
  3. Μελέτη αποχέτευσης αστικών λυμάτων Νοτίου Αρτέμιδας το ποσό των 1.300.000 €.





6 σχόλια:

  1. ΠΙΣΤΕΥΩ ΥΠΕΡΑΝΩ ΠΑΣΗΣ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΝΤΑΛΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΛ ΣΤΟ ΠΛΑΤΥ ΧΩΡΑΦΙ ΜΕ ΤΑ ΛΥΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ ΤΗΣ ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ. Οι προδοτες δημαρχος Δ Μαρκου κτλ θα το πληρωσουν πολυ ακριβα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τι μου θυμιζει...τι μου θυμιζει....Α ΝΑΙ .ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΑΡΗ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΦΤΑ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΑΠΛΑ ΑΑΑΑΝΝΝ ΤΑ ΔΩΣΕΙ ΠΟΤΕ Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ,ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΟΥ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙ.ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΛΕΦΤΑ Κ ΕΡΓΑ ΣΤΟ ΧΑΡΤΙ ΜΕΛΕΤΕΣ ΞΑΝΑΜΕΛΕΤΕΣ ΑΜΕΛΕΤΗΤΕΣ Κ ΚΑΘΑΡΑ ΛΕΦΤΑ ΧΩΡΙΣ ΚΟΠΟ Κ ΕΡΓΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ.

    Μελέτη αποχέτευσης αστικών λυμάτων Νοτίου Αρτέμιδας το ποσό των 1.300.000 €.

    8.500.000€ στον Δήμο Σπάτων Αρτέμιδος από την Περιφέρεια Αττικής
    ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΡΕ ΔΗΘΕΝ ΤΟΠΙΚΟΙ?
    ΤΟ ΕΓΡΑΨΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΔΗΜΟΣ.ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΠΕΡΙΕΓΡΑΦΑΝ ΟΥΤΕ ΟΙ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΤΟΥ MARE N.. ΓΙΑ ΠΟΣΟ ΜΛΚΣ ΜΑΣ ΕΧΕΙ Ο ΣΚ@ΤΑΜΑΡΚΗΣΙΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΩ.ΑΛΛΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΛΟ ΤΟ Δ.Σ. ΕΙΔΙΚΑ Η ΡΑΦΤΟΠΟΥΛΟΥ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Κ ΔΗΜΑΡΧΙΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΣΚΟΤΩΜΑ ΜΕ ΤΟ ΜΑΡΤΥΡΙΟ ΤΗΣ ΣΤΑΓΟΝΑΣ,ΟΠΩΣ ΑΛΛΙΩΣ ΤΟΥΣ ΣΚΟΤΩΣΕΙΣ ΧΑΡΗ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εμείς που ψηφίσαμε και Δ.Μάρκου και Δούρου και ΣΥΡΙΖΑ τον Ιανουάριο 2015 καλά να πάθουμε μετά την απομάκρυνση απο την κάλπη ουδέν λάθος αναγνωρίζεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΣΕΙΣ Κ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ ΣΥΡΙΖΑ ΣΑΝ ΤΗΝ ΖΗΣΗ,ΝΤΕΛΑΚΗ,ΤΣΑΝΤΗΛΑΣ ΚΛΠ,ΚΛΠ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΤΗΝ ΔΟΥΡΟΥ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΔΕΙ ΑΚΟΥΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ? ΕΧΕΙ ΧΑΘΕΙ 7-8 ΜΗΝΕΣ.ΔΕΝ ΕΙΧΑΤΕ ΛΟΓΟ ΝΑ ΨΗΦΙΣΤ ΤΟΝ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΟΧΙ ΚΕΛ. ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΜΕ ΤΟΝ Δ.ΜΑΡΚΟΥ Η ΣΚΑΤΑΜΑΡΚΟΥ,ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΜΑΡΚΟΥ ΚΛΠ,ΚΛΠ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΑΛΛΗ ΕΠΙΛΟΓΗ.ΥΠΟΣΧΟΤΑΝΕ Ο ΑΧΑΜΝΟΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΕΡΚΟΠΙΘΗΚΟ ΓΙΑΝΝΑΤΟ,ΤΟΝ ΣΟΥΒΛΑΚΕΡΜΑΝ ΛΑΜΠΡΟΥ,ΤΗΝ ΜΠΑΚΑΛΙΣΣΑ ΜΩΡΑΙΤΗ,ΤΗΝ ΚΑΤΑΒΑΖΩ ΒΡ... ΖΗΣΗ Κ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΟΧΙ ΚΕΛ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ! Ο ΚΑΤΣΑΛΙΡΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΜΑΣ ΤΟ ΞΕΚΑΡΙΣΕ ΚΕΛ ΣΙΓΟΥΡΑ ΑΝ ΕΝ ΕΚΛΕΓΩ.ΕΜΕΝΕ ΤΟ ΡΕΤΑΛΙ ΜΑΝΙΚΙΟΥΡ ΡΑΦΤΟΠΟΥΛΟΥ ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΙΝΩ ΔΗΜΑΡΧΙΝΑ ΜΟΝΟ ΤΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΟΥΝ.Ο ΝΤΙΡΛΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΝΤΕΛΑΚΗ ΜΠΡΟΣΤΙΝΗ ΕΤΑΖΑΝ Κ ΑΥΤΟΙ ΚΕΛ.ΤΟ ΣΦΟΥΓΓΑΡΟΠΑΝΟ ΠΟΥ ΒΓΗΚΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ Χ.Α. ΤΙΤΛΟ ΕΞΟΥΣΙΑ ΗΘΕΛΕ ΤΟΝ ΠΗΡΕ.
    ΤΟ ΚΕΛ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΠΛΑ ΘΑ ΦΑΝΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΓΙΑΝΝΗ .Τ. ΣΕ ΕΦΑΓΕ Ο κοντος ΣΤΗΝ ΣΤΡΟΦΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αρχειοθήκη ιστολογίου