Δευτέρα 8 Μαΐου 2017

Κινηματογραφική ληστεία οδηγού φορτηγού στη Λάρισα

Με τα αυτοκίνητά τους «εγκλώβισαν» τον 45χρονο Ρουμάνο ώστε να τον αναγκάσουν να σταματήσει
Θύμισε σκηνή από αστυνομική ταινία ο τρόπος με τον οποίο τέσσερις άγνωστοι κακοποιοί εγκλώβισαν το φορτηγό που οδηγούσε ένας 45χρονος Ρουμάνος για να τον ληστέψουν, το μεσημέρι της Παρασκευής. Για άγνωστο λόγο, όμως, δεν πείραξαν το φορτίο του με τσιγάρα.




Οι δράστες προσπέρασαν με το I.X. αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν το φορτηγό του θύματος στο 9ο χιλιόμετρο της παλιάς εθνικής οδού Αθηνών– Θεσσαλονίκης και άρχισαν να κόβουν ταχύτητα, υποχρεώνοντας τον αλλοδαπό οδηγό να σταματήσει. Αμέσως μετά, οι δυο από αυτούς βγήκαν από το αυτοκίνητο, άνοιξαν την πόρτα της καμπίνας, έβγαλαν δια της βίας έξω τον 45χρονο και άρχισαν να τον γρονθοκοπούν!

Όταν ο άτυχος Ρουμάνος εξουδετερώθηκε, οι κακοποιοί άρπαξαν από τις τσέπες του 350 ευρώ και 300 ρουμανικά λέι, πήραν και από το φορτηγό του δέκα πακέτα τσιγάρων, ένα φορητό υπολογιστή και το κινητό του και εξαφανίστηκαν με το αυτοκίνητο στο οποίο τους περίμεναν οι άλλοι δυο. Το θύμα ειδοποίησε την Αστυνομία που ξεκίνησε έρευνες για να τους εντοπίσει, αλλά τα ίχνη τους είχαν χαθεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου