Σάββατο 27 Μαΐου 2017

Οι Φορείς Αρτέμιδος-Σπάτων Παραστέκονται στον ΣτΔΕ (Σπάτων-Αρτέμιδος) Χ. Ποθουλάκη

(Λέμε ΝΑΙ στην αποχέτευση, ΝΑΙ στη νομιμότητα, ΝΑΙ στη λύση Ψυττάλειας, ΟΧΙ στο συγκεκριμένο ΚΕΛ, ΟΧΙ στις παρανομίες και στις συκοφαντίες)
Ψ Η Φ Ι Σ Μ Α
της Ομοσπονδίας Εξωραϊστικών & Πολιτιστικών Συλλόγων Αρτέμιδος – Σπάτων
  • Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΕΡΕΥΝΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΗ ΓΙΑ ΤΟ ΑΠΟΧΕΤΕΥΤΙΚΟ.
  • Η ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΤΗΡΙΞΕ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΛΥΣΗ ΤΟΥ ΑΠΟΧΕΤΕΥΤΙΚΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ ΜΕ ΣΥΝΔΕΣΗ ΣΤΗΝ ΨΥΤΤΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΝΟΜΟ, ΤΗΝ ΤΕΧΝΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΗΜΗ




Το Κ.Σ. της Ομοσπονδίας Εξωραϊστικών & Πολιτιστικών Συλλόγων Αρτέμιδος – Σπάτων χαιρετίζει την ενεργοποίηση της Δικαιοσύνης με διαδικασίες αυτεπάγγελτης ποινικής διερεύνησης της υπόθεσης του αποχετευτικού της περιοχής μας, μετά την από 12.2.2016 μηνυτήρια αναφορά του Συμπαραστάτη του Δημότη Σπάτων – Αρτέμιδος, κ. Χρ. Ποθουλάκη, όπως προκύπτει από την κλήση για κατάθεση του Δημάρχου και όλων των Δημοτικών Συμβούλων Ραφήνας – Πικερμίου. 
Η εξέλιξη αυτή δικαιώνει τον αγώνα της Ομοσπονδίας που είναι ο πρώτος και μοναδικός τοπικός φορέας του Δήμου μας που τάχθηκε εξ’ αρχής στο πλευρό του Συμπαραστάτη, κατέθεσε δια της Προέδρου, κας Ειρ. Πιτσιγαυδάκη στην πρώτη φάση των ανακρίσεων, υπερασπιζόμενη την αλήθεια και ακρίβεια των στοιχείων που ο ΣτΔΕ έχει επεξεργασθεί, πρωτοστατώντας στην καμπάνια συγκέντρωσης 3.500 περίπου υπογραφών υπέρ της εφικτής και κατά νόμο λύσης σύνδεσης με την Ψυττάλεια, προκειμένου να αντιμετωπιστούν και τα πρόστιμα της Ε.Ε. που η ολιγωρία της Πολιτείας και οι παλινωδίες των Δημοτικών Αρχών οδηγούν στην επί πολλά χρόνια ακόμα διατήρησή τους σε βάρος της χώρας μας. 
Η Ομοσπονδία έχοντας εμπιστοσύνη στη Δικαιοσύνη θα συνεχίσει να παρακολουθεί και να στηρίζει το έργο της και το έργο του Συμπαραστάτη στην υπόθεση του αποχετευτικού, ώστε να αποκαλυφθούν οι υπαίτιοι της καθυστέρησης επίλυσης του αποχετευτικού και να έρθουν στο φως τα τεχνάσματα και τα συμφέροντα που εμποδίζουν την εφικτή και επιλέξιμη λύση σύνδεσης του αποχετευτικού δικτύου των πόλεών μας με τις ΕΕΛ Ψυττάλειας. 
Επίσης η Ομοσπονδία καταδικάζει τη στάση της Δημοτικής Αρχής Σπάτων – Αρτέμιδος η οποία εγκατέλειψε τον αγώνα και τις προεκλογικές εξαγγελίες της υιοθετώντας την καταστροφική λύση του ΚΕΛ στο Πλατύ Χωράφι.

Η Ομοσπονδία καταγγέλλει ενώπιον των δημοτών τα αποπροσανατολιστικά, ψευδή και συκοφαντικά δημοσιεύματα και υπονομευτικά σχόλια που τάσσονται απροκάλυπτα υπέρ της ανεπάρκειας των αρμοδίων κρατικών υπηρεσιών και της ΕΥΔΑΠ που έως και σήμερα δεν έχουν ανταποκριθεί ούτε στις απαιτήσεις της υπ’ αριθ. 3743/08 απόφασης του ΣτΕ (γι’ αυτό και έχουν προκύψει τα πρόστιμα από την Ε.Ε), αλλά παρόλα αυτά οι εν λόγω επικριτές αποκρύπτουν την αλήθεια, λοιδορούν και στρέφονται κατά των απλών δημοτών και της Ομοσπονδίας, συκοφαντώντας μας ότι δήθεν δεν θέλουμε αποχέτευση και βιολογικό καθαρισμό, όπως και τελευταία (12.5.2017) διαβάσαμε σε υποβολιμαίο δημοσίευμα, κατά του Συμπαραστάτη του Δημότη για κατανοητούς σε όλους μας λόγους.

- Εν όψει όλων αυτών των εξελίξεων, με πίστη στον αγώνα, καλούμε τους συμπολίτες μας σε εγρήγορση, ελπίζοντας και στην ετυμηγορία της Δικαιοσύνης.

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΜΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΨΕΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ.

Αρτέμιδα, 18.5.2017
Για το Κ.Σ
Η Πρόεδρος
 Ειρήνη Πιτσιγαυδάκη

Η Γεν. Γραμματέας
 Μαρία Χρευσού

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου