Τρίτη 6 Ιουνίου 2017

Αναγνώριση αφιλοκερδούς προβολής των ενεργειών του ΣτΔΕ Σ-Α

Αναγνώριση αφιλοκερδούς προβολής των διαμεσολαβητικών ενεργειών του Συμπαραστάτη προς χάριν των δημοτών και φορέων Σπάτων - Αρτέμιδος





Ο Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης Σπάτων – Αρτέμιδος, με αφορμή τη συμπλήρωση 2,5 χρόνων περίπου διαμεσολαβητικής δράσης στις τοπικές υποθέσεις που αφορούν τους δημότες – πολίτες και τους φορείς του Δήμου Σ-Α, στο πλαίσιο των διαδικασιών που ορίζει ο «ΚΩΔΙΚΑΣ Λειτουργίας του Συμπαραστάτη», ο «ΟΔΗΓΟΣ Δημοτικής Διαβούλευσης του Υπ. Εσωτερικών» και οι διατάξεις των § 3 και 5 του άρθρου 77 του Ν. 3852/2010 (διαμεσολάβηση κατόπιν καταγγελιών, κατάρτιση προτάσεων – εκθέσεων, κλπ), σε συνδυασμό πάντα με το άρθρο 102 του Συντάγματος (που δίνει τη δυνατότητα διαμεσολάβησης σε όλες τις τοπικές υποθέσειςως αρμοδιότητα των ΟΤΑ), το άρθρο 75 του Ν. 3463/2006 (που δίνει τη δυνατότητα διαμεσολάβησης σε όλες τις αρμοδιότητες των ΟΤΑ Α’ βαθμού) και το άρθρο 2 του Ν. 2690/99 (που δίνει τη δυνατότητα σε αυτεπάγγελτη ενέργεια – διαμεσολάβηση), ευχαριστεί την «anatakti.gr» για την αφιλοκερδή συνδρομή της στην άμεση και απευθείας ενημέρωση, γύρω από τα αποτελέσματα κάθε διαμεσολαβητικής ενέργειας κοινού ενδιαφέροντος.

Εν όψει της διαμόρφωσης της 2ης Ετήσιας «ΕΚΘΕΣΗΣ» του, ο «Συμπαραστάτης» χαιρετίζει κάθε πρωτοβουλία σε τοπικό επίπεδο, η οποία ενισχύει το θεσμό της «Διαβούλευσης» και του διαλόγου και δίνει τη δυνατότητα κατά το δυνατόν αντικειμενικής ενημέρωσης, προς διευκόλυνση της ελεύθερης κρίσης των αναγνωστών - πολιτών στα ζητήματα που τους αφορούν, ώστε να αναπτύξουν με ποιοτικά χαρακτηριστικά το δικαίωμα του προσωπικού και συλλογικού τους αυτοκαθορισμού, υπερασπιζόμενοι τις υποθέσεις τους, γιατί όχι και το ευρύτερο δημόσιο συμφέρον σε τοπικό επίπεδο.

Με τις ευχές για καλή συνέχεια στην αφιλοκερδή συνδρομή σας, υπέρ των δημοτών – πολιτών.

Ο Συμπαραστάτης
Χ. Ποθουλάκης
Εμείς, από την πλευρά μας, εκτιμούμε και αναγνωρίζουμε το έργο σας!
Είμαστε πάντα στο πλευρό σας σε κάθε προσπάθειά σας για το κοινό καλό και συμφέρον του Δήμου μας.
Χρέος και υποχρέωσή μας είναι να δίνουμε βήμα σε κάθε άνθρωπο, άσχετα από ποιο "χώρο" έρχεται, πολύ περισσότερο σε εσάς που δραστηριοποιείστε στον Δήμο Σπάτων Αρτέμιδος και έχετε διαμεσολαβήσει για τόσες πολλές υποθέσεις.

Με σεβασμό
Η συντακτική ομάδα της anatakti.gr

24 σχόλια:

  1. ΡΕ ΓΕΛΟΙΕ ΠΟΛΙΤΙΚΕ ΝΑΝΕ ΓΕΛΩΤΟΠΟΙΟΣ ΚΛΟΟΥΝ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΙΠΟΤΑ ΕΙΣΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.ΕΙΣΑΙ Κ ΔΗΜΟΤΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΟΧΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΑΝΑΠΗΡΟ ΑΝ ΗΘΕΛΕΣ ΘΑ ΤΟΝ ΕΙΧΕΣ ΚΑΘΕ ΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΑΥΤΟΦΩΡΟ Κ ΗΔΗ ΘΑ ΗΤΑΝ ΣΕ ΑΡΓΙΑ Ο ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ Κ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΙ ΠΟΙΝΕΣ ΚΑΘΕΙΡΞΕΩΣ ΟΧΙ ΦΥΛΑΚΙΣΗΣ ΜΗΝΩΝ.ΦΤΙΑΞΕ ΕΝΑΝ ΤΑΦΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΟΠΩΣ Ο ΔΡΑΚΟΥΜΕΛ ΓΚΑΝΤΕΜΗΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΓΕΜΙΣΕΙ ΛΥΜΑΤΑ Ο ΛΑΚΚΟΣ ΣΟΥ,Ο ΜΗΤΣΟΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΕΧΕΙ ΚΑΝΟΝΙΣΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΦΥΤΕΨΟΥΝ ΣΕ ΑΞΙΟΠΡΕΠΗ ΔΗΜΟ.
    ΕΓΩ ΕΥΤΥΧΩΣ ΚΡΑΤΗΣΑ ΤΟΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΤΑΦΟ ΣΤΟ Α΄Ν.ΑΘΗΝΩΝ Κ ΘΑ ΜΕ ΠΑΡΑΧΩΣΟΥΝ ΣΕ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟ Κ ΑΣΦΑΛΗ ΤΑΦΙΚΟ ΧΩΡΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΦΟΒΕΡΟ ΕΠΙΠΕΔΟ. ΤΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΣ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ. ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕΙΣ ΘΕΤΙΚΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ, ΟΣΟ ΚΙ ΑΝ ΤΟΥ ΚΑΤΑΛΟΓΙΖΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ.
    ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΕΥΛΟΓΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕΙΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΣΑΛΤΙΜΠΑΓΚΟΣ Κ ΚΛΟΟΥΝ ΜΕ 70 ΨΗΦΟΥΣ ΚΑΠΟΙΟΥ ΑΠΑΤΕΩΝΑ.ΛΕΩ ΟΤΙ ΝΟΜΙΖΩ Κ ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΠΟΙΟΝ ΘΑ ΕΠΙΛΕΞΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΗΣ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ.ΕΓΩ ΑΥΤΟΣΑΡΚΑΖΟΜΑΙ ΠΩΣ ΤΕΤΟΙΑ ΠΟΤΑΠΑ ΑΝΘΡΩΠΑΡΙΑ ΓΕΛΑΣΑΝ Κ ΕΜΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΤΑ ΨΗΦΙΣΩ.ΑΝ ΕΣΕΙΣ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΣΑΣ Ο ΝΑΝΟΣ ΘΑ ΕΙΧΕ ΠΑΡΕΙ 200 ΨΗΦΟΥΣ ΤΩΡΑ ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙ ΣΑΝ ΔΙΑΔΡΟΜΙΣΤΗΣ ΔΙΚΟΛΑΒΟΣ Κ ΓΡΑΦΕΙ ΠΕΖΟΓΡΑΦΗΜΑΤΑ ΜΗΠΩΣ ΠΑΡΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΘΕΣΟΥΛΑ ΑΚΟΜΑ.
      ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΣΚΑΤΑΛΟΥΤΣΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ.
      ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΟΓΙΖΩ ΤΙΠΟΤΑ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΗΝ ΔΙΚΑΣΙΜΟ ΝΑ ΤΟΝ ΣΤΕΙΛΩ ΙΣΟΒΙΑ ΑΛΛΑ Η ΜΗΝΥΣΗ ΙΔΙΩΤΗ ΠΑΕΙ ΜΕ ΧΕΛΩΝΑ Κ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΠΙΑΣΕ ΤΟ ΑΥΤΟΦΩΡΟ ΔΕΝ ΤΟΝ ΒΡΗΚΑΝΕ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ,ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΑΛΛΟΝ ΔΗΜΟ Κ ΠΑΕΙ ΣΠΙΤΙ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΣΠΙΤΙ ΑΠΟ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΔΡΟΜΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ Η ΕΛΑΣ ΝΑ ΕΠΕΜΒΕΙ.
      Ο ΠΟΥΘΟΥΛΑΚΑΣ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟ ΟΤΙ ΩΡΑ ΤΟΝ ΑΦΗΣΕΙ Ο ΜΗΤΣΟΑΠΕΩΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΝΙΧΤΗ,ΓΙΑΤΙ Κ Ο ΠΟΘΟΥΛΑΚΑΣ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΣΚΕΛΕΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΝΤΟΥΛΑΠΑ ΤΟΥ...

      Διαγραφή
  3. Σοβαρά τον κυνηγάει η αστυνομία απο μήνυση δική σου πως δεν έχει ακουστεί πουθενά αλλού αυτό το πράγμα;
    Πρόσεχε γιατί μπορεί να τον ξαναψηφίσουν οι Λουτσιώτες αν δεν βρεθεί ο επόμενος απατεώνας αντικαταστάτης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΣ? ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ 48 ΩΡΕΣ ΙΣΧΥΕΙ ΤΟ ΑΥΤΟΦΩΡΟ,ΠΕΡΑΣΑΝ ΟΙ 48 ΩΡΕΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΥΛΛΗΦΘΕΙ ΤΟ ΑΤΟΜΟ,ΠΑΕΙ ΣΕ ΤΑΚΤΙΚΗ ΔΙΚΑΣΙΜΟ,ΔΛΑ ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΜΗΝΥΣΗ Η ΠΡΩΤΗ ΚΛΗΣΗ ΘΑ ΕΛΘΕΙ 2024-2026.
      ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΖΗΤΟΤΜΕΝΟΣ ΕΚΡΕΜΟΥΝ ΠΟΛΛΕΣ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ,ΑΛΛΑ ΛΟΓΩ ΑΞΙΩΜΑΤΟΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΙ Η ΕΛΑΣ ΤΟ ΑΦΗΝΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΕ ΤΑΚΤΙΚΗ ΔΙΚΑΣΙΜΟ.20-30 ΧΡΟΝΙΑ ΔΙΚΑΤΗΡΙΑ ΕΠΙ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΩΝ.
      ΑΝΤΕ ΞΥΠΝΑ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΒΛΕΠΩ ΠΡΩΤΟ ΘΥΜΑ ΣΤΟ ΚΕΛ ΤΟΥ ΑΠΑΤΕΩΝΑ.

      Διαγραφή
  4. Κατανοητό, τι μηνύσεις ήταν αυτές για ποιον λόγο έγιναν;
    Το ΚΕΛ δεν είναι λόγος μήνυσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΟ ΚΕΛ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΑΤΗ,ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ,ΟΛΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΙΣΤΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ,ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ ΠΟΥΘΕΝΑ.
      ΕΙΣΑΙ ΒΛΑΚΑΣ? Η ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΤΟΝ ΛΟΓΟ? Ο ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΜΗΤΣΟΤΙΠΟΤΑΣ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ €ΛΟΓΟΥΣ ΞΙΑ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΣΤΟ ΣΚΑΜΝΙ,ΜΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ.
      ΤΩΡΑ ΑΝ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΕΘΕΛΟΤΥΦΛΕΙΤΕ,ΕΓΩ ΔΕΝ ΞΕΡΩ.ΕΓΩ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΑΦΗΝΕΤΕ ΤΑ ΤΕΡΑΤΑ ΝΑ ΣΑΣ ΦΑΝΕ Κ ΤΟ ΣΠΙΤΑΚΙ ΣΑΣ.
      ΕΓΩ ΤΟΝ ΕΠΙΑΣΑ ΜΕ ΤΗΝ ΓΙΔΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ Κ ΔΕΝ ΤΟΥ ΤΗΝ ΧΑΡΙΣΑ,ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΕΧΩ ΠΕΘΑΝΕΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕΙ Ο ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ.

      Διαγραφή
    2. Δεν διαφωνούμε καθόλου σε αυτά που λες για το ΚΕΛ αλλά ειδικά για το ΚΕΛ ο δήμαρχος είναι νομικά καλυμμένος επειδή του το επιβάλει η περιφέρεια.
      Δεν μπορεί να κάτσει στο σκαμνί λοιπόν για το ΚΕΛ πες μας άλλους λόγους λοιπόν.

      Διαγραφή
  5. Εγώ έχω κάνει τρεις μηνύσεις αγωγές,στον Μητσοαρπαχτρα,στο Γιατρουδακη,στην φάλαινα και σε Αντιδημάρχους,Προέδρους της κομορας Μητσοπουθενα.Για το μυριο € για τα οικοπεδακια του σχολείου,για τα μύρια € του ΚΗΦΗ,το πούλημα του γηπέδου νύχτα και τα λεφτά στις τσέπες της συμμορίας. Η ΕΛΑΣ δεν βρήκε κανέναν από όλα αυτά τα λαμογια τις μηνύσεις τις έκανα πάντα μεσημέρι ημέρας Δημοτικού Συμβουλίου και μάλιστα Παρασκευή πάντα.
    Έσπαγα τα τηλεφώνα πηγα στο Α.Τ. άλλα δεν τους βρήκανε πουθενά,ΜΟΝΟΝ εκείνη την ρεπόρτερ την περίμεναν έξι επτά Αστυνομικοί να την πιάσουν,να την πάνε αυτόφωρο κανονικά,κελί κλειδωμένη,σαν εγκληματία γιατί είχε πειράξει την κομορα του Δήμου.Τι έγινε εκείνη η κοπέλα,ποιος ξέρει,μετά από αυτό εξαφανίστηκε,αλλά η εφημερίδα την έχει ξεγυμνώσει την συμμορία του Μητσοκλεφτη και τους συμμορίτες του..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Για το γήπεδο και τα άλλα έχετε δίκιο αλλά τέτοιες μηνύσεις γίνονται διαφορετικά σαν ομάδα δημοτών, σαν σύλλογος δεν γίνονται σε προσωπικό επίπεδο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαχαχαχχ..Άντε κάντε ότι ξέρετε,εγώ έκανα αυτό που ξέρω και θέλω.
      Πες το άνθρωπε μου ότι είσαι Πρόεδρος,γραμματέας,η το ανθρώπινο ΠΕΤ κάποιου συλλόγου.
      ΟΛΑ αυτά τα ξεδιάντροπα καθάρματα,με κορυφαία αυτήν την γρια καμπούρα {και εγω υπερήλικας είμαι για αυτό κρατώ την ανωνυμία μου} η ισόβια Προεδρίνα της εντελώς παράνομης Ομοσπονδίας,που πριν κατεβεί για δήμαρχος πρόεδρος το έπαιζε η Ραφτοπουλου? Κανείς ποτέ δεν έκανε ΤΙΠΟΤΑ,να τελειώσουμε από αυτούς τους κρατικοδίαιτους αλήτες.
      Εγώ δεν θέλω ούτε οφίτσιο ούτε προβολή,έχω χορτάσει τέτοια σε κορυφαίο επίπεδο αναγνώρισης και χλιδής.
      Όλη την ζωή μου την πάλεψα μόνος μου,δεν είμαι ψευτο κουμουνιστής,είμαι ακραία φιλελεύθερος.
      Εγώ θα παρίσταμαι και σαν Πολιτική αγωγή στα Ποινικά,θα τους πάρω και το δεύτερο σώβρακο.κιλότα,ποιος θα μπορούσε να ακολουθήσει τόσο σκληρή τακτική,αφού όλοι σας είστε δουλικά,η εξαρτώμενοι από την εξουσία ενός βλαχοδήμαρχου και τα υπερβολικά υψηλά Δικηγορικά έξοδα?
      Θα έκανα τον ζητιάνο να δώσετε?
      ΟΧΙ και πάλι ΟΧΙ,μόνος μου και όσο κοστίσει κόστισε,αλλά θα είναι η τελευταία συμμορία.
      Πολλοί έχουν κάνει μηνύσεις,ειδικά εκείνος ο Ποθουλακης βιομηχανία Μηνυτήριων Αναφορών έχει ανοίξει και ολα αυτά πάνε στα σκουπίδια,γιατί ο εισαγγελέας αν και εφόσον θέλει θα το προχωρήσει,με μοναδικό πιθανό αποτέλεσμα,φυλάκιση μηνών που είναι εξαγοράσιμη.
      Ενώ στην δική μου περίπτωση είμαι φυσικό πρόσωπο και ζητώ προσωπική χρηματική αποζημίωση από τα πρόσωπα και τον δήμο καταδικαστούν η όχι.
      Νομίζω και ένας Δ.σύμβουλος έχει κάνει το ίδιο,αλλά δεν είναι σίγουρο καν με ενδιαφέρει τι κάνουν και τι θα κάνουν όλοι οι άλλοι.Βγω πρέπει να απολογηθώ μόνο στον εαυτόν μου,τι έκανα ενώ είμαι αυτόπτης μάρτυρας εγκλημάτων,κατά της τοπικής κοινωνίας.

      Διαγραφή
    2. Αυτο που ξερω εγω και το διαπιστωνω οποτε γραφεις,ειναι οτι λες παντα και μονο μαλακιες τουτεστιν εισαι απλως ενας κοινος μ-----ας!!!!Παψε επιτελους!! Αδιασε μας επιτελους την γωνια. μπας.. μπας και ξεβρομιση αυτη η μαρω ιστοσελιδα!!!!! επιτελους βρε αδερφε!!!!πως να στο πω διαφορετικα....ΩΧ..

      Διαγραφή
  7. 11:20 είδες που είσαι φασισταριό και δεν θέλεις να γράφουν εδώ άλλοι εκτός απο σένα? Λες για τον δήμαρχο μετά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Α!! Ρε "φιλε".Εδω κολλαει αυτο που λενε"και η ζωη συνεχιζεται|"!!!! τι να σου πω??και να σου πω..θα καταλαβεις????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΜΗΝ ΧΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΜΗΤΣΟΤΙΠΟΤΑ,Η ΚΑΠΟΙΟΣ ΛΑΚΕΣ ΤΟΥ

      Διαγραφή
  9. ΚΡΥΦΟΠΟ,,,ΑΚΙΑ ΤΟΥ ΜΟΥΓΚΟΥ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΟ ΚΟΛΠΟ ΤΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΙΑΣΕΙ ΠΟΛΛΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΓΙΔΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ Κ ΕΥΤΥΧΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΣΚΛΗΡΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ Κ ΦΥΛΑΚΗ ΘΑ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΟΡΙΑ Κ ΣΤΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ΠΕΙΝΑΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ.ΕΓΩ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ ΖΗΣΗ ΘΑ ΒΑΛΩ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΤΖΑΜΠΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΙΠΟΤΑ ΓΥΦΤΟΥΣ.ΤΑ ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΦΤΩΧΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Όλα τα μηνύματα ο ανώνυμος με τα κεφαλαία τα γράφει, κανένας άλλος δεν υπάρχει; Μισό εκατομμύριο κόσμο έχει η Λούτσα το καλοκαίρι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Συνεχίστε να αλληλοσφάζεστε κάποιοι αισθάνονται περίφημα. Μονο ο πολιτικός λόγος θα σας σώσει. Αν φυσικά μπορείτε να μιλήσετε και επώνυμα. Η Δημοκρατία δεν θέλει φερετζέδες. Τωρα εγώ γιατι γράφω ανώνυμα αυτό είναι άλλο θέμα προσωπικό. Οταν βασιλεύει η ομερτά ένας κούκος δεν φέρνει την Άνοιξη. Καληνύχτα Αρτέμιδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Δεν αλληλοσφαζόμαστε όλοι είμαστε εναντίον του δημάρχου αλλά ο τύπος με την συμπεριφορά του τον βγάζει συνέχεια ενισχυμένο. Ο σωστός τρόπος να του κάνεις πόλεμο σίγουρα δεν είναι ανώνυμες βρισιές και ανώνυμες άναρθρες κραυγές, όλοι όσοι το έχουμε δοκιμάσει καταλαβαίνουμε οτι οδηγεί σε αποτυχία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΙΣΑΙ ΑΠΛΑ ΛΑΚΕΣ ΤΟΥ ΤΙΠΟΤΑ.ΑΥΤΟΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΗΔΗ,ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ Κ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΔΗΜ.ΣΥΜ. ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΤΟ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΝ Ο ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟΣ ΤΟΥ Κ ΝΑ ΦΟΒΑΤΑΙ ΤΑ ΛΥΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΦΑΕΙ ΚΑΠΕΛΟ,ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΝΟΜΙΚΟ ΜΟΝΟΠΑΤΙ.ΤΟΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΑ ΚΑΤΑΚΤΗΤΗ ΔΕΝ ΥΠΟΔΕΧΕΣΑΙ ΜΕ ΑΒΡΟΤΗΤΑ,ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΡΟΜΕΡΗ ΑΓΡΙΟΤΗΤΑ.ΝΑ ΚΛΕΙΔΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΧΡΗΜΑΤΟΚΙΒΩΤΙΟ Κ ΝΑ ΦΟΒΑΤΑΙ ΑΚΟΜΑ Κ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ,ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΚΡΥΦΑ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ

      Διαγραφή
    2. Άγριος να είσαι αλλά η δική σου περίπτωση μοιάζει περισσότερο με γροθιά στον τοίχο.

      Διαγραφή
    3. TOYS TOIXOYS ΤΟΥΣ ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΡΓΑΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΙΣΟΠΕΔΩΝΟΥΝ ΠΑΛΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ,ΜΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΔΥΝΑΜΗ,ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΚΟΜΑ ΜΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ,Η ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΦΑΝΙΖΟΥΝ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΗΡΞΑΝ ΠΟΤΕ.
      ΑΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΤΟΙΧΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΦΤΗΝΟ ΓΥΨΟΣΑΝΙΔΑ,ΟΠΩΣ ΑΥΤΗ Η ΓΥΦΤΟΣΥΜΜΟΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΘΕΜΑ ΑΠΟΦΑΣΕΩΣ ΠΩΣ ΘΑ ΤΗΝ ΑΦΑΝΙΣΕΙΣ,ΘΕΛΕΙΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ ΑΡΓΟΥΝ ΠΟΛΥ,ΑΛΛΑ Η ΛΑΙΚΗ ΚΑΤΑΚΡΑΥΓΗ ΚΟΣΤΙΖΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ.ΜΟΝΟ Ο ΤΙΠΟΤΕΝΙΟΣ ΕΧΕΙ ΦΡΟΝΙΣΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ,ΟΛΗ Η ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ,ΕΙΝΑΙ ΠΑΜΦΤΩΧΟΙ ΣΚΑΤΑΛΟΥΤΣΑΙΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΟΥΝ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΠΗΓΑΙΝΤΑΣ ΚΑΠΟΥ ΑΛΛΟΥ.ΜΟΝΟ ΤΟ ΑΥΘΑΙΡΕΤΟ ΣΤΗΝ ΛΟΥΤΣΑ ΕΧΟΥΝ.

      Διαγραφή
  13. QUIZ: ΠΟΙΑ ΠΡΟΕΔΡΙΝΑ ΠΟΛΥΞΕΡΗ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΑΠΟ ΚΡΗΤΗ ΠΗΓΕ ΣΤΗΝ ΚΗΔΕΙΑ ΤΟΥ ΕΠΙΤΙΜΟΥ ΤΗΣ ΝΔ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΗΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΠΗΓΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΣΑΝ ΣΥΝΟΔΕΙΑ ΚΑΙ Η ΟΠΟΙΑ ΑΓΝΟΕΙΤΑΙ? Ο ΕΥΡΩΝ ΑΜΟΙΦΘΗΣΕΤΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η ΚΑΜΠΟΥΡΑ ΒΑΤΡΑΧΙΝΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΟΤΕ ΜΗΤΣΟΤΑΚΙΚΗ,ΑΛΛΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ Κ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΟΥΣ ΤΟΥΣ Κ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΠΙΑΣΕΙ ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΥΛΗ,ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΕΡΘΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ Ο ΚΟΥΛΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ.Η ΒΑΤΡΑΧΙΝΑ ΟΠΩΣ ΠΟΛΛΟΙ ΚΡΗΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΕΚΤΟΣ ΚΡΗΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΞΟΡΙΣΤΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΝΗΣΙ Κ ΠΡΟΣΩΠΑ ΝΟΝ ΓΚΡΑΤΑ.ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ,ΑΛΛΑ ΤΟ ΕΘΙΜΟ ΝΑ ΥΠΟΧΕΩΝΟΥΝ ΣΕ ΕΞΟΡΙΑ ΤΟΝ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟ

      Διαγραφή

Αρχειοθήκη ιστολογίου