Δευτέρα 29 Μαΐου 2017

Η BMW αποκάλυψε τη νέα M4 GT4

Αυτή είναι η αγωνιστική BMW M4 GT4
Η BMW αποκάλυψε επίσημα στο Nürburgring τη νέα M4 GT4, το νέο της αγωνιστικό για την κατηγορία GT4 της FIA, που βασίζεται πάνω στο κορυφαίο μεσαίο γερμανικό κουπέ.
Ο κινητήρας τη νέας αγωνιστικής BMW M4 είναι ο 3λιτρος M TwinPower Turbo των 431 ίππων της γνωστή μας M4, ο οποίος συνδυάζεται με 7τάχυτο διπλού συμπλέκτη κιβώτιο με αγωνιστικές ρυθμίσεις.




Για πρώτη φορά μάλιστα σε αγωνιστική BMW, η νέα M4 GT4 διαθέτει ειδικά εξωτερικά αποθηκευτικά μέσα, στα μπορεί κανείς να αποθηκεύσει διαφορετικά set-up της χαρτογράφησης του κινητήρα και να τα συνδέσει γρήγορα στο αυτοκίνητο σε έναν αγώνα, όταν θελήσει να αλλάξει την απόδοση του μοτέρ. Επιπλέον αυτών, η M4 GT4 διαθέτει ένα αμάξωμα με αρκετά νέα εξωτερικά αεροδυναμικά βοηθήματα, αγωνιστικού τύπου εξάτμιση, καθώς και οροφή, καπό και πόρτες κατασκευασμένα από ειδικό πλαστικό ενισχυμένο με ανθρακονήματα. Η ανάρτηση είναι αγωνιστικού τύπου και διαθέτει ρυθμιζόμενα ελατήρια, ειδικά αμορτισέρ της Öhlins και νέες αντιστρεπτικές. Τα φρένα έχουν ενισχυθεί με δίσκους 390 χλστ. με 6πίστονες δαγκάνες της AP Racing εμπρός και δίσκους 350 χλστ. με 4πίστονες δάγκανες της ίδιας εταιρείας πίσω. Η νέα BMW M4 GT4 είναι ήδη διαθέσιμη για παραγγελίες και απευθύνεται σε αγωνιστικές ομάδες, ιδιώτες κ.λπ. Στη Γερμανία οι τιμές της ξεκινούν από τα 169.000 ευρώ χωρίς το Φ.Π.Α.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου