Τρίτη 6 Ιουνίου 2017

Με ηλεκτρικά μοντέλα για αρχή Η επαναφορά της Saab

Η επαναφορά της Saab
H NEVS (National Electric Vehicle Sweden) σας θυμίζει κάτι; Αν όχι, οι φωτογραφίες σίγουρα θα σας φέρουν στο μυαλό την πάλαι ποτέ Saab.
Η NEVS είναι η εταιρία που εξαγόρασε την Saab και τώρα παρουσιάζει τα δύο ηλεκτρικά μοντέλα, τα πρωτότυπα 9-3 και 9-3X που θα μπουν στην παραγωγή προσεχώς.




Τα πρωτότυπα 9-3 και 9-3X θυμίζουν πολύ τα επιτυχημένα μοντέλα της Saab, εξωτερικά διακρίνονται από τη νέα γρίλια και τα νέα LED φωτιστικά.
Η σουηδική εταιρία με ανακοίνωσή της αναφέρει πως έχει δεχτεί περισσότερες από 150.000 παραγγελίες κυρίως από την αγορά της Κίνας.

Τα ηλεκτρικά πρωτότυπα δεν στερούνται τεχνολογίας και αναμένεται να ξεπερνούν σε αυτονομία τα 300 km. Αυτό θα είναι και το όπλο τους απέναντι στο σκληρό ανταγωνισμό έτσι όπως αυτός θα διαμορφωθεί τα επόμενα χρόνια. Ήταν ο μόνος τρόπος πάντως η σουηδική αυτοκινητοβιομηχανία να έρθει στο προσκήνιο και να πάρει την σκυτάλη που άφησε πριν από μερικά χρόνια η Saab.
Τα δυο νέα ηλεκτρικά μοντέλα θα διαθέτουν Wi-Fi hotspot, μπαταρία η οποία θα ελέγχεται μέσω smartphone, ενισχυμένο φίλτρο αέρα καμπίνας και πολλά άλλα.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου