Κυριακή 19 Μαΐου 2013

Άρτεμις - Ονόματα και αρμοδιότητες των εντεταλμένων Δημοτικών Συμβούλων

Σε προηγούμενο άρθρο μας,  σας  μεταφέραμε μόνο τα ονόματα των εντεταλμένων συμβούλων που αμισθί όρισε ο δήμαρχος  Σπάτων-Αρτέμιδος, δίπλα στους αντιδημάρχους για να τους
επικουρούν στο έργο τους.  Στο παρόν δημοσιεύουμε πλήρη την απόφαση.

  • Την κα. Μαρία Ζήση, η οποία αναλαμβάνει τον συντονισμό των δράσεων στις Δ/νσεις, Οικονομικών Υπηρεσιών, Εσόδων και Περιουσίας, Καθαριότητας και Ανακύκλωσης. Συνεπικουρεί τον Αντιδήμαρχο κ. Χρίστο Μάρκου στην εποπτεία των Οικονομικών θεμάτων και τον Αντιδήμαρχο κ. Πέτρο Πουλάκη στην εποπτεία της λειτουργίας της υπηρεσίας Καθαριότητας.
  • Την κα. Αφροδίτη Μαργέτη, η οποία αναλαμβάνει τον συντονισμό των δράσεων που εμπίπτουν στις Δ/νσεις Τεχνικών Υπηρεσιών, Πολεοδομίας και Προγραμματισμού, Ανάπτυξης, Πληροφορικής και Διαφάνειας .Συνεπικουρεί τον Αντιδήμαρχο κ. Χρίστο Μάρκου στην εποπτεία των θεμάτων Προγραμματισμού και των Σχεδίων Τοπικής Ανάπτυξης, στην διαχείριση των Αναπτυξιακών Προγραμμάτων και των Προγραμμάτων της Ευρωπαϊκής Ένωσης, στην προώθηση των  διαδικασιών ανέγερσης νέων διδακτηρίων και στην εποπτεία της ασκούμενης πολιτικής στον τομέα Άθλησης και Νεολαίας του Δήμου.Συνεπικουρεί τον Αντιδήμαρχο κ. Γεώργιο Γκινοσάτη στις αρμοδιότητες που ασκεί επί των θεμάτων Πολεοδομίας και Τεχνικών Υπηρεσιών .
  • Τον κ. Γεώργιο Κουλοχέρη, ο οποίος συνεπικουρεί τον Αντιδήμαρχο κ. Χρήστο Σερέτη στην αρμοδιότητα λειτουργίας της υπηρεσίας του Ηλεκτροφωτισμού. Συνεπικουρεί τον Αντιδήμαρχο κ. Αθανάσιο Μαργέτη στην αρμοδιότητα λειτουργίας των Παιδικών Σταθμών και Κ.Δ.Α.Π. .
  • Τον κ. Αλκιβιάδη Σωτηρόπουλο ο οποίος συνεπικουρεί τον Αντιδήμαρχο κ. Αθανάσιο Μαργέτη στην αρμοδιότητα της υποστήριξης της Γ΄ ηλικίας και της λειτουργίας των Παιδικών Σταθμών και των Κ.Δ.Α.Π. .
  • Τον κ. Παναγιώτη Μπαλόπητο, ο οποίος συνεπικουρεί τον Αντιδήμαρχο κ. Χρήστο Σερέτη στην αρμοδιότητα λειτουργίας της υπηρεσίας της Ύδρευσης .
  • Τον κ. Σωτήριο Γιαννάτο, ο οποίος συνεπικουρεί τον Αντιδήμαρχο κ. Αθανάσιο Μαργέτη στην αρμοδιότητα της προάσπισης και προαγωγής της υγείας . 
  • Τον κ. Γρηγόριο Ρήγα ο οποίος συνεπικουρεί τον Αντιδήμαρχο κ. Χρήστο Σερέτη στην αρμοδιότητα λειτουργίας των υπηρεσιών  των συνεργείων συντηρήσεων, της συντήρησης παιδικών χαρών και της δημοτικής και  αγροτικής οδοποιίας.Συνεπικουρεί τον Αντιδήμαρχο  κ. Πέτρο Πουλάκη στην εποπτεία της λειτουργίας της υπηρεσίας  πρασίνου.
  • Τον κ. Νικόλαο Φακή  ο οποίος συνεπικουρεί τον Αντιδήμαρχο κ. Χρήστο Σερέτη στην αρμοδιότητα λειτουργίας της υπηρεσίας του Ηλεκτροφωτισμού. Συνεπικουρεί τον Αντιδήμαρχο κ. Αθανάσιο Μαργέτη στην αρμοδιότητα της ευθύνης εφαρμογής    προγραμμάτων Κοινωνικής Προστασίας.
  • Την κα. Δήμητρα Σαρρή  η οποία συνεπικουρεί τον Αντιδήμαρχο κ. Αθανάσιο Μαργέτη στην αρμοδιότητα της υποστήριξης της Γ΄ ηλικίας. Συνεπικουρεί τον Αντιδήμαρχο κ. Αθανάσιο Μαργέτη στην αρμοδιότητα της ευθύνης εφαρμογής προγραμμάτων Κοινωνικής Προστασίας.
  • Την κα. Αλεξάνδρα Ράφτη η οποία συνεπικουρεί τον Αντιδήμαρχο κ. Αθανάσιο Μαργέτη στην αρμοδιότητα της ευθύνης εφαρμογής προγραμμάτων Κοινωνικής Προστασίας.
Με μια απλή ματιά, ο αναγνώστης διαπιστώνει ότι ο αμισθί αντιδήμαρχος κ. Μαργέτης έχει τους περισσότερους εντεταλμένους. 
Είναι σύμπτωση, ή επιτέλους ο δήμαρχος κ. Μάρκου διαπίστωσε την πολιτική ανεπάρκεια του ανδρός και τοποθέτησε δίπλα του ένα σωρό εντεταλμένους, στην προσπάθεια να καλύψει τη δική του αδυναμία να «σπάσει αυγά»; 
Υπάρχει άλλη εξήγηση;
ΑΡΤΕΜΙΟΣ

3 σχόλια:

  1. Ο ΤΟΥΡΙΣΤΑΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ,ΖΕΙ ΥΠΑΡΧΕΙ;Η ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΜΗΗΗΠΩΣ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΣΤΑ ΔΙΑΒΑΤΑ;ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΑΜΟΓΙΟ,ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΘΕΙΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑΡΗ,ΕΧΟΥΝ ΡΕΖΕΡΒΕ ΚΟΡΥΔΑΛΟ.ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ,ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΧΑΣΕΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ.ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ,ΕΙΝΑΙ ΡΥΘΜΟΙ ΑΠΟΔΟΣΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ,ΑΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΛΑΒΕΙ,ΕΝ ΖΩΗ.ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΤΑ ΧΙΛΙΑΣΟΥΝ...ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΘΟΥΝ ΦΥΛΑΚΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. εεεεεεΟΧΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΣΙΜΠΟΛΟΓΑΝΕ αλλα πουλακια...στα δικα μας ΠΑΡΑΛΙΑΚΑ λημερια......ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΜΕ.
    ποιος τους πιανει....με τοσους βοηθους......τους υπολοιπους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ο αρχηγος τησ συμοριας,ειναι στην φωτογραφια.τον αχυρανθρωπο με την μασελα της διαφημησησ γιατι τον κρυβετε;ολοι μαζι με κλουβα θα πανε στα διαβατα;σαν σχιλικη εκδρομη;
    ΓΙΑΝΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αρχειοθήκη ιστολογίου