Κυριακή 16 Ιουνίου 2013

Σπάτα, Άρτεμις - «Τίποτε δεν άλλαξε στην Ύδρευση» - ΑΠΑΝΤΗΣΗ

ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗ
Μετά από τη δημοσίευση σχολίου μας «Τίποτε δεν άλλαξε στην Ύδρευση», είχαμε φιλική συνομιλία με τον αντιδήμαρχο και υπεύθυνο Ύδρευσης και Ηλεκτροφωτισμού κ. Χρήστο Σερέτη. Ο κ. Σερέτης δέχθηκε να απαντήσει στο προηγούμενο δημοσίευμά μας, αφού πρώτα έκανε την εξής δήλωση: «Πρέπει όλοι να καταλάβουμε ότι προβλήματα, νοοτροπίες και παθογένειες ετών δεν λύνονται ούτε διορθώνονται από τη μια
στιγμή στην άλλη». 

Επειδή τα θέματα είναι γνωστά, αποφύγαμε να θέσουμε ερωτήσεις στον κ. Σερέτη. Μεταφέρουμε στους αναγνώστες μας τη συνεχή ροή λόγου του αντιδημάρχου. 

Μας είπε, λοιπόν, ο κ. Σερέτης: «Στο 18% των κολλημένων ρολογιών συμπεριλαμβάνονται και τα ρολόγια που έχουν μηδενική ένδειξη. Υπάρχουν πολλά σπίτια που δεν κατοικούνται στο Δήμο μας. Κατά συνέπεια δεν υπάρχει κατανάλωση νερού. Υπάρχει εργολάβος που αλλάζει υδρομετρητές. Και μέχρι τον Μάιο είχε αλλάξει πάνω από 350 ρολόγια. Η εργολαβία είναι για 1400 ρολόγια. Συνάμα και οι υπηρεσίες του Δήμου όταν έχουν χρόνο αλλάζουν και αυτές υδρομετρητές. Επίσης, αυτές τις ημέρες θα γίνει και νέος διαγωνισμός για αλλαγή ρολογιών ύψους 100.000Ευρώ. Προτεραιότητά μας είναι να ελεγχτούν οι μετρητές σε υδροβόρες επιχειρήσεις και σε κατοικίες με μεγάλους κήπους. Είναι γνωστό ότι το δίκτυο της Αρτέμιδος είναι παλιό και σάπιο. Τη χειμερινή περίοδο είχαμε ελάχιστες βλάβες. Όμως την καλοκαιρινή, που η ζήτηση νερού είναι πολύ μεγαλύτερη και για να καλυφθεί χρειάζεται περισσότερη πίεση, είναι φυσικό οι βλάβες-σπασίματα σωλήνων να αυξηθούν». 

Για το θέμα ηλεκτροφωτισμού της πόλης, ο κ. Σερέτης είπε: «Υπάρχουν βραδινές βάρδιες που ελέγχουν τις λάμπες και σημειώνουν τους δρόμους που είναι καμένες. Την επόμενη ημέρα, ή το αργότερο τη μεθεπόμενη τις αλλάζουμε. Παρακαλώ όμως του δημότες όταν διαπιστώνουν καμένες λάμπες να τηλεφωνούν στην υπηρεσία. Είναι μια εξαιρετική βοήθεια και διευκολύνουν το έργο μας». 

Για το θέμα των εντεταλμένων συμβούλων ο κ. Αντιδήμαρχος ανέφερε: «Ήταν μια έξυπνη κίνηση του Δημάρχου. Εμένα προσωπικά, αλλά πιστεύω και τους άλλους αντιδημάρχους, με βοηθάνε πάρα πολύ. Με τις υποδείξεις τους έχει βελτιωθεί κατά πολύ η απόδοση των υπηρεσιών».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου