Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2013

Ο Δήμαρχος Ραφήνας Γ.Χριστόπουλος μας έστειλε Εξώδικο - το δημοσιεύουμε αυτούσιο.

ΕΝΩΠΙΟΝ ΠΑΝΤΟΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΚΑΙ ΑΡΧΗΣ
ΕΞΩΔΙΚΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΜΕ ΔΗΛΩΣΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΚΑΙ ΕΠΙΦΥΛΑΞΗ
Προς:
1.- Τον κ. Αθανάσιο Μπαλαμώτη, ιδιοκτήτη της ηλεκτρονικής εφημερίδας «Ανατολική
Ακτή Αττικής» [anatakti.gr], κάτοικο Ραφήνας Αττικής, 24ο – 25ο χλμ. Λεωφ. Μαραθώνος [διασταύρωση Ραφήνας]
2.- Την κα Ευτυχία Ζερδέ και
3.- Τον κ. Μήτσο Μέξη, επιμελητές της ύλης και σύνταξης της ως άνω ηλεκτρονικής εφημερίδας, κατοίκους ομοίως.
-----------------
             Με έκπληξη διαπιστώσαμε ότι σήμερα αναρτήσατε στην ηλεκτρονική εφημερίδα «Ανατολική Ακτή Αττικής» [στο ιστολόγιο “anatakti.blogspot.gr”], της οποίας ο μεν πρώτος από εσάς τυγχάνετε ιδιοκτήτης, οι δε δεύτερη και τρίτος συντάκτες ύλης αυτής, άρθρο που στην ουσία συνιστά αναδημοσίευση του «ρεπορτάζ» που δημοσιεύτηκε στο φύλλο της “Espresso της Κυριακής” της 08.09.2013.
          Το σχετικό «ρεπορτάζ» της ως άνω εφημερίδας, το οποίο άκριτα σπεύσατε να αναδημοσιεύσετε, κατ’ απαίτηση δήθεν των αναγνωστών σας,  είναι εξόχως συκοφαντικό και προσβλητικό της προσωπικότητός μας, ήδη δε έχουμε αποστείλει στην εταιρία «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ Α.Ε.», εκδότρια των εφημερίδων “Espresso” και “Espresso της Κυριακής”, την από 13.09.2013 εξώδικη διαμαρτυρία μας, με δήλωση, πρόσκληση και επιφύλαξη, διαμαρτυρόμενοι για το περιεχόμενο του ως άνω ανερμάτιστου και συκοφαντικού «ρεπορτάζ», μη αρκούμενοι δε σ’ αυτό θα στραφούμε εναντίον της και δικαστικώς.
                Με την επίμαχη αναδημοσίευση σε ηλεκτρονική εφημερίδα της ανατολικής αττικής, δηλαδή στον τοπικό ηλεκτρονικό τύπο της ευρύτερης περιοχής στην οποία δραστηριοποιούμαστε, ο καθένας υπό την ιδιότητά του, προέβητε αυτοτελώς σε βάναυση προσβολή της προσωπικότητός μας.
Επισημαίνεται μετ’ επιτάσεως ότι δεν επιχειρήσατε στοιχειωδώς προ της αναδημοσιεύσεως του «ρεπορτάζ» να επικοινωνήσετε μαζί μας προς επαλήθευση του περιεχομένου του, αποδεικνύοντας με τον τρόπο αυτό ότι η συγκεκριμένη αναδημοσίευση δεν υπαγορεύτηκε από την ανάγκη ενημέρωσης των αναγνωστών σας αλλά υπαγορεύτηκε από συμφέροντα που εξυπηρετούνται μέσα από τη μεθοδευμένη εις βάρος μας επίθεση και κατασυκοφάντηση και μάλιστα σε χρόνο ύποπτο, ενόψει των επερχόμενων αυτοδιοικητικών εκλογών, στις οποίες ο πρώτος από εμάς βεβαίως και θα είμαι εκ νέου υποψήφιος, σε πείσμα της επιχειρούμενης αποδόμησης τόσο εμού του ιδίου όσο και της οικογενείας μου.
                Περαιτέρω τη σχετική αναδημοσίευση του «ρεπορτάζ» της εφημερίδας  Espresso της Κυριακής”, συνοδεύσατε όχι μόνο με τις φωτογραφίες μας, όπως ακριβώς παράνομα είχαν δημοσιευθεί από την ανωτέρω εφημερίδα, αλλά, τη συνοδεύσατε και, με εισαγωγικό άρθρο, στο οποίο αναφέρετε επί λέξει τα εξής: «Είχαμε αποφασίσει να μην αναφερθούμε ΚΑΘΟΛΟΥ σε αυτό του γεγονός που τάραξε την τοπική κοινωνία της Ραφήνας. Παρόλα αυτά είναι ένα γεγονός που δεν παύει να έχει πολύ σημαντικό κοινωνικό αντίκτυπο και οι αναγνώστες μας μας πίεσαν να δημοσιεύσουμε ότι έχει κυκλοφορήσει στον τύπο…».
                Συνεπώς το περιεχόμενο του «ρεπορτάζ» της εφημερίδας “Espresso της Κυριακής”, η οποία έστω προσχηματικά τήρησε κάποιες επιφυλάξεις με τη χρήση του σημείου στίξης του ερωτηματικού, εσείς παρουσιάζετε ως δεδομένο και αναφέρεστε μάλιστα ανεπιφύλακτα σε «γεγονός», δηλαδή σε κάτι αδιαμφισβήτητα γενόμενο. Δηλαδή υπηρετείτε το ψεύδος στο πλαίσιο κυνικών πολιτικών επιδιώξεων εις βάρος του πρώτου από εμάς, πράξη για την οποία θα κληθείτε να λογοδοτήσετε στη δικαιοσύνη.
                Αντιλαμβάνεστε ότι το να απευθύνεστε στο αναγνωστικό κοινό σας αναφερόμενοι σε «γεγονός», το οποίο είναι προφανώς βάναυσα προσβλητικό της τιμής και της υπόληψής μας και για το οποίο δεν έχετε άλλο έρεισμα πλην των εφεκτικών και σε κάθε περίπτωση αναληθών δημοσιευμάτων της εφημερίδας “Espresso της Κυριακής”, τα οποία με τη σειρά τους στηρίζονται σε «φήμες», διαδόσεις και στις «κακές γλώσσες», καθιστά τη θέση σας εξαιρετικά δυσχερή, καθώς η επίμαχη ανάρτηση στην οποία προέβητε συνιστά και αυτοτελώς ποινικό αδίκημα.
                Επειδή πλήρως υιοθετήσατε και ανεπιφύλακτα αναδημοσιεύσατε τα απαράδεκτα δημοσιεύματα της εφημερίδας “Espresso της Κυριακής”, τα οποία συνοδεύονται με δυσμενείς κρίσεις, εκτιμήσεις και συμπεράσματα που δεν είναι αληθή αλλά εντέχνως ελλιπή και έχουν σχέση με την προσωπική μας κατάσταση.
                Επειδή, πρόσθετα, το «ρεπορτάζ» που αναδημοσιεύσατε δημιουργεί εσφαλμένες εντυπώσεις και αρνητικό εις βάρος μας κλίμα, συνιστά δε δριμεία προσβολή της προσωπικότητός μας κινούμενη στα όρια της δημοσιογραφικής χυδαιότητος.
         Επειδή, τέλος, ρητώς επιφυλασσόμεθα παντός νομίμου δικαιώματός μας να προσφύγουμε στα αρμόδια Πολιτικά και Ποινικά Δικαστήρια.
ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ
                  Διαμαρτυρόμαστε για το σκανδαλωδώς δυσφημηστικό, άκρως προσβλητικό και υποβολιμαίο περιεχόμενο του δημοσιεύματός σας που αναφέρεται στο πρόσωπό μας.
                    Σας προσκαλούμε:           
α) Να απέχετε στο μέλλον από οποιαδήποτε αναφορά στο πρόσωπό μας, μη σχετιζόμενη με την άσκηση από τον πρώτο από εμάς του δημοσίου αξιώματός μου, τόσο όσον αφορά την ηλεκτρονική εφημερίδα ιδιοκτησίας του πρώτου από εσάς, όσο και την έντυπη εφημερίδα ιδιοκτησίας του πρώτου από εσάς.
β) Να δημοσιεύσετε ολόκληρο το περιεχόμενο της παρούσης στην ηλεκτρονική εφημερίδα ιδιοκτησίας σας «Ανατολική Ακτή Αττικής»,
Άλλως σας δηλώνουμε ότι θα σας υποχρεώσουμε προς τα ανωτέρω δικαστικώς.
              Με την επιφύλαξη παντός νομίμου δικαιώματός μας απ’ οπουδήποτε και αν απορρέει αρμόδιος δικαστικός επιμελητής να επιδώσει νόμιμα την παρούσα σ’ αυτόν, προς τον οποίον απευθύνεται, για να λάβει γνώση, να επέλθουν οι νόμιμες συνέπειες και να την αντιγράψει ολόκληρη στην έκθεση επιδόσεως.
Γίνεται μνεία ότι επικολλήθηκε ένσημο Τ.Π.Δ.Α ευρώ 1,15.
Αθήνα, 17η Σεπτεμβρίου 2013.
Ο Πληρεξούσιος Δικηγόρος
Δημήτριος Αθ. Κακόγιαννος

13 σχόλια:

  1. Ελα με τον Π@@στ@ρ@,ολοι οι Κ@λ@μπ@ρ@δ@ς τον εχουν βολεψει.Ο Παπαρδος μηπως π@δ@@σε αυτον,και το εριξαν,στην ταλαιπωρη γυναικα του.Αφου και τα παιδια αλλου ειναι.Δεν ντρεπεται λιγο,περπατα και πεφτουν κ@π@τ@ς απο τον κ@λ@ του.Ο κοσμος το εχει τουμπανο,και αυτος κρυφο καμαρι.Αντε στο Διαβολο ΒΡΩΜΟΠ@@ΣΤ@

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ...αξιζουμε αυτο που ζουμε στην χωρα μας.η γραπτη αποψη αποφευγετε.....μονο μπλα μπλα και απο ουσια τιποτα, ειμαστε. η χωρα μας ειναι πρωταθλητρια στον αριθμο μεσων μαζικης ενημερωσης και ουραγος στην σοβαρη κριτικη.μηπως ομως μας σερβιρουν αυτο που αξιζουμε; ποιος η ποια ομαδα πηγε στον εκαστοτε δημαρχο με συγκεκριμενες και εμπεριστατομενες προτασεις; περα βεβαια απο ουτοπικες και πολιτικα στοχευμενες προτασεις.ολοι για το προβλημα μας πηγαμε.αμα συνεχισουμε ετσι θα ανατρεψουμε και τις λαικες μας παροιμιες,το μοναδικο βαρελι διχως πατο θα ειναι η ελλαδα. η συζητηση με τον καθρευτη μας μονο καλο κανει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η αποχώρηση του πάπα-Γιώργη από τη Ραφήνα είναι ένα γεγονός που δεν χωράει αμφισβήτηση. Τι, πως και γιατί, ακούστηκαν πολλά.... σε όλα αυτά τα πολλά είχε εμπλοκή και ο Δήμαρχος της πόλης μας. Τι έπραξε ο Δήμαρχος μας για να αποσιωπήσει τις φήμες και τα κουτσομπολιά, ως όφειλε? Αντί για εξώδικα στα ΜΜΕ τώρα, δεν θα ήταν καλλίτερο ένα δελτίο τύπου με κάποιες εξηγήσεις πριν δυο μήνες? Όφειλε να πει την αλήθεια, κώφευσε τις φήμες .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν προλάβαινε είχε να τρέχει στα πανηγύρια και στις αδελφοποιήσεις. Για φωτογραφίες και φανφάρες καλός είναι.....

      Διαγραφή
    2. Τι να απαντήσει ότι τον κατήγγειλε ότι είχε σεξουαλικές σχέσεις με τη γυναίκα του ο παπάς και γιαυτό χωρίζει κι ότι σκανδάλιζε το γιο του που του μιλούσε για γκόμενες ο παπάς. τι κώφευσε; Αφού αυτός τα έκανε ο Δήμαρχος αυτός παρέσυρε και τον Δεσπότη με τις ίντριγκες του. Τώρα μάθατε τον Χριστόπουλο; Ας όψετε η 16ετία του Κεχαγιόγλου διαφορετικά θα έβλεπε το Δήμο με τα κυάλια

      Διαγραφή
  4. Με τα εξώδικα Δήμαρχε δε κλείνεις στόματα. Εσύ έκανε ρόμπα τη γυναίκα σου που σε κεράτωνε όπως έλεγες στο δεσπότη με τον παπά αλλά κυκλοφορείς μαζί της. Είσαι παγκόσμιο φαινόμενο να καταγγέλεις ότι είσαι κερ@@@ς και να κυκλοφορείς μαζί της. Όσο για πατέρας κανένας στο κόσμο δεν θα χρησιμοποιύσε και δε θα εξέθετε το παιδί του τόσο. Είσαι άξιος της μοίρας σου. Ξέρουμε αν σε είχε βοηθήσει ο παπάς ή όχι. Αλλά να πηγαίνεις και να κλαίς με τα παιδιά σου και να τα χρησιμοποιείς στο Δεσπότη είσαι παγκόσμιο φαινόμενο.... Θα ανταμειφθείς και συ για όσα έπραξες....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μαύρε Δήμαρχε κάνε μια γενναία αποχώρησε κι ασχολήσου λίγο με τη δουλειά σου. ΜΠΑΧΑΛΟ τα έχεις κάνει πόσο θα σε στηρίζει ο εφοπλιστής....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δήμαρχε να εύχεσαι η παπαδιά να μην εχει κανενα βίντεο γιατί καταλαβαίνεις τι έχει να γίνει.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν έχει βίντεο τότε ο ΜΠΟΥΡΝΟΥΣ είναι ο επόμενος ΔΗΜΑΡΧΟΣ. θα το δούμε κι αυτό....

      Διαγραφή
    2. ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΩΝ Ο ΑΡΑΦΗΝΙΟΣ20 Σεπτεμβρίου 2013 στις 8:59 π.μ.

      Το ολο θεμα, ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΑΝΑΥΔΟΙ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΩΝ ΠΕΡΣΙΝΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ ΤΗΣ ΡΑΦΗΝΑΣ,ειναι επιεικως γελοιο.
      Θεωρω οτι ειναι ΠΡΟΣΤΥΧΙΑ και μονον η ενασχοληση με τετοια θεματα,ασχετως ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΤΟΥΣ.
      Ειναι κλειδαροτρυπα ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΡΕΕΙ ΑΙΜΑ, ΕΝΟΣ ΠΑΙΔΙΟΥ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΑΣ.
      Δεν ειναι θεμα ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑς και οσοι το χρησιμοποιουν ως τετοιο ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΟΥΝ ΤΟ

      ΤΩΝ ΟΙΚΙΩΝ ΗΜΩΝ ΕΜΠΙΠΡΑΜΜΕΝΩΝ ΗΜΕΙΣ ...ΑΔΩΜΕΝ

      Και δεν αδωμεν καν ,κανουμε τον ηδονοβλεψια .....και ταυτοχρονα τον κριτη της σεξουαλικης ζωης των αλλων ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ.
      Το αν δεν το σκεφτονται οι γονεις τους ,ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΗΣ ΗΘΙΚΗΣ ΚΑΤΑΠΤΩΣΗΣ,των αρχοντων ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΑΛΩΝ.Και δικο μας ΚΑΤΑΔΙΚΟ ΜΑΣ ΟΛΩΝ ΜΑΣ.
      Εγω ξεχωριζω την θεση μου ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΙΝΟΜΑΙ ΜΑΤΑΚΙΑΣ.Το μαθαμε τελειωσε ,δεν χρειαζομαστε..τσοντες βιντεο.

      ΑΙΔΩΣ ΑΡΓΕΙΟΙ....ΑΡΑΦΗΝΙΟΙ....

      Διαγραφή
  7. ΔΗΜΑΡΧΕ ΣΤΑ 90ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟΥΣ ΤΡΙΓΛΙΑΝΟΥΣ ΕΛΕΓΕΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΚΑΛΕΣΕΙ ΤΟ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΠΡΟΥΣΣΗΣ. ΟΥΤΕ Ο ΠΡΟΥΣΣΗΣ ΗΡΘΕ ΟΥΤΕ Ο ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ ΚΑΙ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ ΤΙ ΕΓΙΝΕ; ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΒΓΑΛΕΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΝΑ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΕΛΕΟΣ με τις απιστευτες μεθοδευσεις και βαζετε και τους ιερωμενους στα διαφορα παιχνιδια.Σταματηστε τουλαχιστον την στηλευση της εκκλησιας χωρις αποδειξεις ειστε ικανοι να βγαλετε δεινοσαυρους ελεος και για τον Δημαρχο και για την οικογενεια μα καλα εσεις οι δημοσιογραφοι (πολυ καλα τα εξωδικα του ΔΗμαρχου) δεν εχετε ουτε ιερο ουτε οσιο.Αληθεια γιατι μετα τα εξωδικα κανατε γαργαρα την υποθεση ?ουτε σχολιο μα καλα ειστε ρομπες ξεκουμποτες και εσεις και φυσικα της ESSPRESO μαγαζακι του Βαρδινογιαννη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ελεος για την Π@σταρ@,τον Χριστοπουλο,που κατι σαν και αυτον τον κανατε και Δημαρχο?Και ο Ιερεας γ@μηκ@λ@ς μας βγηκε.Αν προσφερε αντρικη χαρα στην γυναικα την μαυρη,με λευκο γαμο μπραβο του,εκανε θεαρεστο εργο.Ελα ομως που αααλλα δειχνουν τα βιντεο...να δινει χαρα σε π@στ@ρες με βαμενα μαλια.Και η Φυλαδες καλα εκαναν και το εβγαλαν τον
      Π@ΣΤ@Ρ@ στο μανταλακι,ηθελε να στειλη και γραμμα,εστειλε και εξωδικο η ξεφωνημενη.Τωρα ερχεται και ο εισαγγελεας για τα οργια που εχει κανει στον Δημο να τον στειλη εκει που πρεπει

      Διαγραφή

Αρχειοθήκη ιστολογίου