Κυριακή 16 Μαρτίου 2014

«Συμμαχία Γλυκά Νερά - Παιανία» - Μια πρωτόγνωρη Καινοτομία διεκδίκηση Δήμου

Πρωτόγνωρη για τα Ελληνικά δεδομένα ήταν η συμμαχία που προχώρησαν οι υποψήφιοι του συνδυασμού «Συμμαχία Γλυκά Νερά - Παιανία» οι
Γιώργος Σιώκος και Κώστας Κατσίκης. Οι υποψήφιοι επικεφαλής του συνδυασμού έθεσαν τους εαυτούς τους στην υπηρεσία των δημοτών χωρίς, όπως δήλωσαν να τους αφορά το ποιος από τους δύο θα είναι υποψήφιος δήμαρχος, μιας και με αυτόν τον τρόπο θέλουν να ενώσουν την εμπειρία τους, τις σκέψεις και τη τεχνογνωσία τους ώστε να αναπτύξουν τον δήμο.

Έτσι η καινοτομία αυτή πήρε σάρκα και οστά την Κυριακή, 9 Μαρτίου στο κλειστό γυμναστήριο των Γλυκών Νερών.
Αυτή κίνηση στην γέννησή της, έδειξε να έχει την συμπαράσταση του κόσμου, αφού στον χώρο του κλειστού γυμναστηρίου υπήρχαν περίπου πεντακόσιοι δημότες που έσπευσαν να ακούσουν αυτή την νέα πρόταση.

Για την ιστορία, μετά το τέλος της παρουσίασης έγινε κλήρωση για το ποιος θα ηγείται του συνδυασμού ως υπάλληλος δήμαρχος. Οι Κώστας Κατσίκης και Γιώργος Σιώκος τοποθέτησαν  τα ονόματά τους σε μια κληρωτίδα και ένα τετράχρονο παιδί έδωσε την εντολή στον Γιώργο Σιώκο να διεκδικήσει τον Δήμο Παιανίας, Γλυκών Νερών, επιλέγοντας ένα από τα δύο χαρτάκια που έγραφε το όνομά του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου