Δευτέρα 21 Απριλίου 2014

Οι παροχές Υγείας αποτελεί Γολγοθά για φτωχούς και άρρωστους

Τα θέματα υγείας απαιτούν πάντοτε μια σοβαρότητα στην διαχείριση τους. Την σημερινή περίοδο με τα σοβαρότατα οικονομικά προβλήματα, τα καθημερινά προβλήματα στις δημόσιες δομές υγείας, το να είσαι «φτωχός και άρρωστος» αποτελεί ένα «Γολγοθά» για τον ίδιο τον άρρωστο και την οικογένεια του. 
Για 3,5 χρόνια υπήρξε μια αναποτελεσματικότητα της δημοτικής αρχή και μια «αδιαφορία» από πολλούς που σήμερα όψιμα προεκλογικά εμφανίζονται να «ενδιαφέρονται» και να «τρέχουν». Το Τοπικό Συμβούλιο Σπάτων, εργαζόμενοι στην δημόσια υγεία και πολίτες, δραστηριοποιηθήκαν από πάρα πολλή νωρίς, από τις αρχές του 2011, μήπως και καταφέρουν κάτι. 
Όλοι οι «υπεύθυνοι», έδιναν υποσχέσεις τις οποίες δεν τηρούσαν ή τηρούσαν «μερικώς» και κάποιοι χρησιμοποίησαν αυτές τις υποσχέσεις, για μελλοντικό πολιτικό όφελος. Τα αποτελέσματα σίγουρα δεν ανταποκρίνονται, στις προσπάθειες μας. Οι δημόσιες δομές υγείας στην περιοχή μας είναι σχεδόν ανύπαρχτες, καθώς ότι υπάρχει λειτουργεί «μερικώς». 
Η λύση είναι την επόμενη ημέρα, όλοι αυτοί που όψιμα προεκλογικά εμφανίζονται να ενδιαφέρονται, να είναι παρόν και να βοηθήσουν στον αγώνα, για την ύπαρξη αξιόλογων δημόσιων δομών υγείας στην περιοχή μας. Διαπαραταξιακά χαμένοι- κερδισμένοι όλοι μαζί γιατί μόνο έτσι μπορούμε να επιτύχουμε!
Προς τον Δήμαρχο και του υποψήφιους δημάρχους θέλω να επισημάνω ότι είναι ζήτημα αξιοπρέπειας και ανθρωπιάς να διασφαλίσουν στους συμπολίτες μας τις δημόσιες δομές Υγείας που πρέπει και για τις οποίες πληρώνουν χρόνια!

Σε όλους τους συνανθρώπους μας που αυτές τις Άγιες ημέρες οι ίδιοι ή οικείοι τους, ταλαιπωρούνται με θέματα υγείας περαστικά και δύναμη!

Ελένη Φράγκου
Σύμβουλος Δημοτικής Κοινότητας Σπάτων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου