Παρασκευή 9 Μαΐου 2014

Περί "Σκανδάλων" και Σωτηρίας της ΔΕΑΑΠ απο τον Κύριο Αδαμόπουλο

Στην απέλπιδα προσπάθειά του να ψέξει τη διοίκηση της ΔΕΑΑΠ και – κατ’ επέκταση – τη δημοτική Αρχή του Δήμου Ραφήνας Πικερμίου, ο βιαστικός για μια ακόμη φορά κ. Αδαμόπουλος συλλαμβάνεται ανενημέρωτος, «εφευρίσκοντας» σκάνδαλα, παρατυπίες και αδιαφανείς διαδικασίες εκεί που δεν υπάρχουν, παρουσιάζοντας μια δική του εκδοχή της πραγματικότητας.

Πριν ακόμη ολοκληρωθεί η διαδικασία ανάθεσης της εκμετάλλευσης του πάρκου στο μειοδότη, δεδομένου ότι το Δ.Σ. της ΔΕΑΑΠ είχε θέσει όρους και προϋποθέσεις στο μειοδότη για την κατακύρωση του διαγωνισμού, πριν την προσκόμιση από το μειοδότη της προσφοράς του (ώστε να μπορέσει το ΔΣ να αξιολογήσει αν είναι συμφέρουσα ή όχι), ο κ. Αδαμόπουλος έσπευσε να καταθέσει «ένσταση – προσφυγή» (όπως τη χαρακτήρισε) ενώπιον αναρμόδιου οργάνου, με νομικά έωλο αιτητικό, έχοντας ως μόνο σκοπό την εκ των υστέρων δημιουργία επιχειρημάτων, ώστε να μπορεί να λασπολογεί και να εκμεταλλεύεται πολιτικά το ζήτημα.

Έτσι, άραγε, σκοπεύει να ασκήσει τη διοίκηση του Δήμου εάν - παρ’ ελπίδα - εκλεγεί; Πρόχειρα, αποσπασματικά και έχοντας σαν γνώμονα τον φτηνό εντυπωσιασμό δια κραυγών και τη μικροπολιτική εκμετάλλευση των πάντων; Προφανώς!!! Έτσι – προφανώς – λειτουργώντας και ως κοινοτάρχης Πικερμίου φιλοδώρησε με τόσα χρέη τον ενιαίο Δήμο.

Μη μπορώντας ο κ. Αδαμόπουλος να βρει ψεγάδι στα της διαχείρισης, προσπαθεί να δείξει κακοδιαχείριση εκεί που δεν υπάρχει, αναδεικνύοντας ανάγλυφα το πόσο επικίνδυνος, πεπαλαιωμένων αντιλήψεων και μικροπολιτικής πρακτικής είναι.

Απομονώστε τον.
Παναγιώτης Σπανόπουλος
Αντιπρόεδρος ΔΕΑΑΠ ΜΑΕ
ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΡΠ
Υποψήφιος Δημοτικός Συμβουλος

1 σχόλιο:

  1. My brother suggested I might like this website. He was entirely right.

    This post truly made my day.You cann't imagine simply
    how much time I had spent for this info! Thanks!


    my blog best online Dating sites

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αρχειοθήκη ιστολογίου