Τετάρτη 14 Μαΐου 2014

ΚΑΙ ΝΕΟ «ΦΕΣΙ-ΔΩΡΟ» ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΡΑΦΗΝΑΣ – ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ


ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΟΥ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΑΥΤΟ ΧΡΕΟΣ;;;
Από το «δόξα σοι ο Θεός» στο «βόηθα Παναγιά μου» κινούνται καθημερινά οι οικονομικές υπηρεσίες του δήμου Ραφήνας – Πικερμίου, σε ό,τι αφορά στο ακριβές ποσόν του χρέους,
που άφησε πίσω του ο πρώην κοινοτάρχης Πικερμίου Θ.Αδαμόπουλος.
Τρίτη και 13 Μαϊου, ημέρα αποφράς, κοινοποιήθηκε στις υπηρεσίες του δήμου και νέα τελεσίδικη δικαστική απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών (2067/2012), σύμφωνα με την οποία ο δήμος Ραφήνας – Πικερμίου, ως καθολικός διάδοχος της κοινότητας Πικερμίου, υποχρεούται να καταβάλει σε 3 πρώην εργαζομένους της πρώην κοινότητας Πικερμίου 88.327,87 ευρώ και μάλιστα με τους νόμιμους τόκους υπερημερίας μέχρι την εξόφλησή τους.
Κατόπιν τούτων, οφείλεται μια δημόσια συγνώμη τόσο στους πολίτες του δήμου Ραφήνας – Πικερμίου, όσο και στον κ. Θ.Αδαμόπουλο προσωπικά για τα όσα του έχουμε καταλογίσει, περί του χρέους που άφησε στον κάθε πολίτη ξεχωριστά.

ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΗΤΑΝ ΑΝΑΚΡΙΒΗ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΗΚΕ. 

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ και ειλικρινά ελπίζουμε για το καλό του Δήμου να μην προστεθεί κι άλλο.
Γιατί πλέον αυτή η πολιτική των χρεών, οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια, δομές, υπηρεσίες, και παροχές στους συμπολίτες μας, σε πραγματικό κίνδυνο.

ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ.
Γιατί παραφράζοντας την γνωστή παροιμία στην περίπτωσή αυτή:
«φασούλι το φασούλι… αδειάζει το σακούλι».



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου