Τετάρτη 29 Οκτωβρίου 2014

ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΟΘΟΥΛΑΚΗΣ - «ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ»

Ο Χρήστος Ποθουλάκης γεννήθηκε το 1952 στο Ρέθυμνο Κρήτης. Είναι παντρεμένος με την Μαρία Σταύρου και έχουν δυο κόρες 26 και 23 ετών (Δημοτική υπάλληλος σε ΟΤΑ Αττικής
και Ασκούμενη Δικηγόρος Αθηνών, αντίστοιχα). Από το 2005 είναι επικεφαλής του ΟΜΙΛΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΥ ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ – ΣΠΑΤΩΝ. Είναι υπάλληλος του Ελληνικού Δημοσίου σε διαδικασία συνταξιοδότησης (έχει υπηρετήσει σε διάφορα Υπουργεία, στη Βουλή, 8 χρόνια στη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Έβρου ως σύμβουλος του Νομάρχη και συνεργάτης σε ΟΤΑ α’ βαθμού), ενώ παράλληλα διαθέτει ειδική άδεια (αριθ:3978/1993) για πρόσθετη εργασία επ’ αμοιβή, στον ιδιωτικό τομέα (ως Σύμβουλος Επιχειρήσεων & Ο.Τ.Α., μελετητής και σύμβουλος πολιτικού Marketing - Εμπειρογνώμονας). Ως εργαζόμενος στον Δημόσιο και ιδιωτικό τομέα έχει συμπληρώσει (συνολικά: διαδοχικά και παράλληλα) πάνω από 43 χρόνια ασφάλισης (ένσημα)
Κατάρτιση – σπουδές: Ολοκλήρωσε τις βασικές του σπουδές (Εξατάξιο Γυμνάσιο) στο Ρέθυμνο (1970) και στη συνέχεια (μετά από εισαγωγικές εξετάσεις) σπούδασε στην Ανωτάτη Γεωπονική Σχολή Αθηνών (5 έτη Ανώτατες Σπουδές). Παρακολούθησε 6μηνη πρακτική πτυχιακή εξάσκηση στη Γεωργική Σχολή Ασωμάτων, Ν. Ρεθύμνης. Παρακολούθησε ειδική εκπαίδευση στο Ινστιτούτο Διαρκούς Επιμόρφωσης του ΕΘΝΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ (ως δημόσιος υπάλληλος), ειδικά σεμινάρια μετεκπαίδευσης της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στις Βρυξέλλες, πάνω σε Ευρωπαϊκά θέματα και ειδικότερα για τα Διαρθρωτικά Ταμεία (τα έτη: 1986, 1998 και 2004), καθώς και άλλα αντικείμενα σε κέντρα κατάρτισης για τοπική ανάπτυξη, Διοίκηση, Αυτοδιοίκηση και Πληροφορική.

2 σχόλια:

  1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Την anatakti.gr δεν την εκφράζουν τα σχόλια. Αποκηρύσσει όλα τα υβριστικά, κακόβουλα και αισχρά σχόλια και παρακαλεί όλους τους σχολιαστές να χρησιμοποιούν κόσμια γλώσσα. Όποιος θεωρεί ότι θίγεται από κάποιο σχόλιο μπορεί να πατήσει <εδώ> ή στο αντίστοιχο σχετικό στο κάτω μέρος της σελίδας για να διαμαρτυρηθεί αναγράφοντας το άρθρο, την ημερομηνία και την ώρα του σχολίου που τον ενοχλεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αρχειοθήκη ιστολογίου