Παρασκευή 9 Μαΐου 2014

ΣΩΤΗΡΗΣ ΓΙΑΝΝΑΤΟΣ - ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΗ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗ

...στην anatakti.gr, στις 8 Μαΐου 2014 1:42 μ.μ. με τίτλο:  
Επειδή η συκοφαντική καταχώρηση αναφέρει ότι, οι απόψεις του υποψηφίου δημάρχου Δημήτρη Μάρκου ταυτίζονται με τις απόψεις του απερχόμενου δημάρχου Χρήστου
Μάρκου, στο θέμα του ΚΕΛ με αγωγό στην θάλασσα της Αρτέμιδος και αυτό είναι αισχρά ψευδέστατο και συκοφαντικό, ενημερώνω τους δημότες μας ότι:
Ο Δημήτρης Μάρκου, ο κ. Χ.Ποθουλάκης, ο κ. Γ. Παπαστεφάνου κι εγώ Σ. Γιαννάτος, κατόπιν εισαγγελικής παραγγελίας, κατέθεσαν ενόρκως στο Ειρηνοδικείο Κρωπίας στις 13-3-2014, εναντίον της προσπάθειας της παρούσας δημοτικής αρχής του Χρήστου Μάρκου για εγκατάσταση ΚΕΛ στο Πλατύ Χωράφι με εκβολή αγωγού λυμάτων στην Αρτέμιδα, θέση "Αγ. Νικόλαος".
Ο Δημήτρης Μάρκου, ο Χ. Ποθουλάκης, εγώ Σ. Γιαννάτος και άλλοι σύμβουλοι από το δήμο μας και τον δήμο Ραφήνας, παρασταθήκαμε σε σύσκεψη στο Υπουργείο περιβάλλοντος, υπερασπιζόμενοι την θέση μας, "όχι ΚΕΛ στο Πλατύ Χωράφι με αγωγό στην Αρτέμιδα", στην οποία σύσκεψη η κ. Ραφτοπούλου δεν ήταν παρούσα.

Επίσης από το επισυναπτόμενο έγγραφο, μέ τις υπογραφές των συμβούλων του Τοπικού Συμβουλίου Σπάτων, φαίνεται η απόφασή μας για σύνδεση του βιολογικού καθαρισμού του δήμου μας με την Ψυττάλεια και όχι ΚΕΛ στο Πλατύ Χωράφι με αγωγό στην θάλασσα της Αρτέμιδος, που επιθυμούν όλοι οι άλλοι που δεν έχουν διαμαρτυρηθεί καν.
Όλοι δε αυτοί οι Τοπικοί Σύμβουλοι των Σπάτων, εκτός δύο των κ.κ. Γκίκα Ελένης και Μαργέτη Βασίλη, που για ιδιωτικούς προσωπικούς τους λόγους δεν συμμετέχουν αυτή τη φορά στις εκλογές, οι υπόλοιποι συμμετέχουμε στο ψηφοδέλτιο του υποψηφίου δημάρχου Δημήτρη Μάρκου
Αυτό αποδεικνύει την βούληση του Δημήτρη Μάρκου, για την MH εγκατάσταση ΚΕΛ στο Πλατύ Χωράφι με λύματα στην θάλασσα της Αρτέμιδος.

8/5/2014
Σωτήρης Γιαννάτος

2 σχόλια:

  1. Nα γιατί γουστάρω Γιαννάτο..Μιλάει και απαντάει με χαρτιά...Εκεί που αμφιβάλλεις ..πάρτο νάχεις Γκόντζο..!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η Αννούλα Ραφτοπούλου ,δε κατέθεσε ωιμέ !!!!!! Μόνο αυτοί οι τρεις ; Πού ήσουν Αννούλα του Γκόντζου αγαπημένη; Μόνο αυτοί οι τρεις;;;;Και μάλιστα ο Δημήτρης Μάρκου ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αρχειοθήκη ιστολογίου