Δευτέρα 7 Ιουλίου 2014

ΤΡΙΗΜΕΡΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ

"ΣΑΜΑΡΤΖΙΔΗΣ CUP" 
ΣΤΗΝ ΠΡΩΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΒΑΣΗ 
ΤΟ ΤΡΙΜΕΡΟ 4.5 6 Ιουλιου 2014 ΜΕ αδειες εξέδρες, κάποιοι μάλιστα έμαθα δεν ήθελαν καν να γίνει το τουρνουα, και αμύνονταν σθεναρά στο να λειτουργήσει η πισίνα μέχρι και
την τελευταία στιγμή.
Άνθρωποι προύχοντες άνθρωποι που όλοι σας ψηφήσατε! 
Τελικά με την παρέμβαση του κου Σπύρου Λιβανθηνού, παλαιού παίχτη του Παναθηναϊκού και της Εθνικής Ανδρών Ποδοσφαίρου, κάτοικος Μαραθώνα και νεοεκλεγείς υπό το Συνδυασμό Πολίτες, έπεισαν τους προύχοντες που θα άρχουν και έως τις 31 Αυγούστου 2014 να πραγματοποιηθεί ένα τόσο όμορφο γεγονός για την περιοχή μας, σε μία ΄πισίνα που αν ποτέ θα λειτουργήσει θα είναι διαμάντι για την περιοχή, και που τόσα χρόνια παραπαίει από την πολιτική ανευθυνότητα των κατεχόντων την εξουσία που φαίνεται να νοιάζονται για σημαντικότερα προβλήματα του τόπου βλέπε νερό, βιολογικός, ένταξη στο σχέδιο, αιολικά πάρκα, σκουπίδια κ.λ.π. 
Φυσικά και η ανικανότητα να κάνουν κινήσεις ώστε να αναδειχτεί ένας χώρος που κόστισε εκατομμύρια και που οι κερκίδες σαπίζουν από τη μη συντήρηση, είναι ενδεικτικό της σαπίλας και της τεμπελιάς όσων έχουν προσλάβει σε θέσεις εργατών αλλά και των ίδιων των προυχόντων και εχόντων την εξουσία να διαφυλάξουν και να επιβλέψουν αυτά που ανήκουν σε εμάς και τα πληρώνουμε από τις τσέπες μας....
Κατά τα άλλα συγχαρητήρια στην κα Πατεράκη για την διάθεση της και την επιμονή της να λειτουργήσει έστω σπασμωδικά η πισίνα, συγχαρητήρια και στον παλαιό παίχτη του Παναθηναϊκού κο Λιβανθηνό. 

Όμως αίσχος στη δημοτική Αρχή για την ραθυμία της, την μπουρδοπραξία της και την ανικανότητα της να στηρίξει την τρομερή Εθνική Ελλάδος Ανδρών Υδατοσφαίρισης που μας έχει κάνει ιδιαίτερα υπερήφανους τα τελευταία χρόνια σε Παγκόσμια Κύπελλα, Πρωταθλήματα και Ολυμπιάδες, και αίσχος διότι δεν κινητοποιήθηκε κόσμος από τους Δημόσιους προύχοντες να έρθει να τη δει από κοντά και να τη στηρίξει! 
Αίσχος γιατί στο τελευταίο παιχνίδι ενάντια στην Ισπανία Κυριακή πρωί 11.00 στις 06-07-2014 οι θεατές δεν μπορούσαν να γεμίσουν ούτε ταξί και μετά δυσκολίας να μην είναι περισσότεροι από 30 άτομα! 
Αίσχος διότι αυτοί οι Έλληνες της Εθνικής Αντρών είναι εξαιρετική φουρνιά, μας κάνουν υπερήφανους, αντιμετώπισαν με σθένος κάποιες πολύ μεγάλες ομάδες, όπως της Ιταλίας της Σερβίας της Κροατίας και της Ισπανίας, και ο κόσμος δεν ήλθε να παρακολουθήσει, να ευχαριστηθεί θέαμα, να δει την πισίνα που χάνεται από κοντά, να ενθουσιαστεί, να μάθει για το άθλημα της υδατοσφαίρισης και να σφίξει τα χέρια των ανδρών της Εθνικής ομάδας. 
Ο κόσμος ήταν απών διότι αυτή η αρχή δεν αγκάλιασε το αθλητικό πνεύμα του Μαραθώνα ποτέ, ακόμα και ο Ημιμαραθώνιος Μαραθώνα ήταν μία φοβισμένη και αναγκαστική διαδικασία.
Ο Μαραθώνας με τα δύο Ολυμπιακά αθλήματα, ο Μαραθώνας που μόνος αυτός παγκοσμίως φέρει αυτούσια το όνομα ενός αθλήματος, ο ΜΑΡΑΘΏΝΑς ΠΟΥ ΘΑ ΈΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΊΝΑΙ ΔΙΕΘΝΉς ΚΟΙΤΊΔΑ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΎ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΌΜΕΝΗ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΥΝΕΣΚΟ! 
ΑΙΣΧΟΣ να διαβάζω ότι Η ΠΑΡΟΎΣΑ ΔΗΜΟΤΙΚΉ ΑΡΧΗ θα αναλάβουν τους ρόλους που τους αναλογούν στην τελευταία MARATHON PRESS!
Ποιους ρόλους άραγε θα αναλάβουν; Αυτούς φυσικά που είχαν και έως τώρα να απαντήσω. Της ανυπαρξίας και της ραστώνης! Της μπουρδολογίας και της διηνεκούς αποδόμησης των πάντων! 
κε Λουίζο λυπάμαι, διότι εγώ αν λέω μπούρδες τότε εσείς κάνετε μπούρδες! ΑΓΝΟΕΙΤΕ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΡΩΝ και τρέχετε στα πανηγύρια και στα καφενεία!!!! 
Ο κόσμος ήταν απών από το Κολυμβητήριο του Μαραθώνα, ποιος φταίει γι αυτό; 
Μήπως εγώ; 
Κε Λουίζο σε μία συζήτηση μας μου είπατε ότι λέω μπούρδες, σεις όμως δεν είστε άξιος να κάνετε ούτε τρύπες στο νερό! 
Μία μεγάλη τρύπα στο νερό ήταν και αυτή του διαμαντιού του κολυμβητηρίου που το διατηρείτε ΚΛΕΙΣΤΟ! 
ΗΤΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΤΡΥΠΑ ΣΤΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΚΑΝΑΤΕ ΕΩΣ ΤΩΡΑ ΔΙΟΤΙ ΝΕΡΟ ΠΟΥ ΒΑΖΑΤΕ (Η ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΔΕ ΒΑΖΑΤΕ) ΤΟ ΡΟΥΦΑΓΕ ΟΛΟ Η ΤΡΥΠΑ ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΣΑΣ! 

Για την Ιστορία αυτή η ομάδα της ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΡΩΝ ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΕΦΕΡΕ ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΣΕ ΕΝΑ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΙΣΠΑΝΙΑΣ ΜΕ 7-7 αν και προηγούνταν ΚΑΙ ΑΞΙΖΕ ΤΗ ΝΙΚΗ!!! η ΕΘΝΙΚΆΡΑ ΜΑς ΠΟΥ ΤΌΣΟ ΕΧΕΙ ΤΙΜΗΣΕΙ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΧΡΩΜΑΤΑ που σεις οι προύχοντες δυσκολεύεστε να τα σεβαστείτε, κατέκτησε την τρίτη θέση του 16ου «Σαμαρτζίδης Καπ» που έγινε στο κολυμβητήριο της Νέας Μάκρης, στο Μαραθώνα.

Θεωρώ ότι η Ελλάδα άφησε πολύ καλές εντυπώσεις ενόψει των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων της στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Βουδαπέστης που θα ξεκινήσει στις 14 Ιουλίου.
ΠΑΜΕ ΕΛΛΑΔΑΡΑ, ΓΕΡΑ!!!

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΠΟΤΟΠΟΥΛΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου