Τετάρτη 27 Αυγούστου 2014

«Δημοτική ΕΠΟΠΤΕΙΑ»: Η άμεση λύση στο πρόβλημα λειτουργίας του Κ.Υ. Σπάτων


 Ύστερα από συνεχής πιέσεις και κινητοποίηση του κ. Σπ. Καραπιδάκη της εφημερίδας «Δημοτική ΕΠΟΠΤΕΙΑ», στις 23:09 την 26/08/ 2014 ο αναπληρωτής Διοικητής του
Σισμανογλείου Γενικού Νοσοκομείου κ. Γιώργος Σμέρος, τον ενημέρωσε, τηλεφωνικά, πως -μετά από παρέμβασή του και αναγκαστικό «Εντέλλεστε» προς τον εισηγητή του Κ.Υ.Σπάτων- από από την επομένη ημέρα 27/08/2014, έξη ειδικευμένοι γιατροί θα εξυπηρετούν το κοινό της περιοχής. 
Επίσης τον διαβεβαίωσε ότι την ερχόμενη Δευτέρα θα υπάρχει και ένας παιδίατρος. 
Ο κ.Σμέρος, επιπλέον, εγγυήθηκε, ότι το Κ.Υ. Σπάτων δεν πρόκειται να μειώσει τις εφημερίες του πολύ δε περισσότερο να κλείσει.

1 σχόλιο:

  1. Καλη η προσπαθεια στηριξης του κολητου. Το ΚΥ υγειας Σπατων εκλεισε για κανα δυο ημερες λογω ελλειψεως ιατρων. Με μια κεντρικη κινηση του υπουργειου υγειας τοσο στα Σπατα οσο και στο ΚΥ Ραφηνας και Ν. Μακρης και σε αλλες μοναδες υγειας της ανατολικης Αττικης διατεθηκε αριθμοος ιατρων για να διασφαλιστει η λειτουργια τους. Αυτο εγινε μετα απο συνεργασια του υπουργειου υγειας με τους κατα τοπους δημαρχους. Μη ξεναμε οτι ο υπουργος υγειας ειναι βουλευτης της περιοχης. Αυτη η γενικη και κεντρικη κινηση του υπουργειου υγειας δεν ειναι δυνατον να προσπαθουν να την οικοιοποιηθουν καποιοι μεσω των κολλητων τους. Ειναι και ευθυνη της ιστοσελιδας τι αναρτει για τοσο σοβαρα θεματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αρχειοθήκη ιστολογίου