Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου 2014

ΑΝ.Α.Σ.Σ.Α. - «...οι οιωνοί είναι εξαιρετικά αρνητικοί και η αρχή κακή!»

«Τα μέλη της ΑΝ.Α.Σ.Σ.Α. και η Άννα Ραφτοπούλου προσωπικά ευχόμαστε κάθε επιτυχία στην Νέα Δημοτική Αρχή, Καλή και
Δημιουργική Θητεία σε όλα τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου.

Πάγια θέση μας, την οποία ήδη προεκλογικά είχαμε διατυπώσει είναι ο απόλυτος σεβασμός στους δημοκρατικούς θεσμούς, όπως αυτοί εκφράζονται σε επίπεδο τοπικής αυτοδιοίκησης. Πρόκειται για στρατηγική μας επιλογή, συνυφασμένη με το όραμά μας για το μέλλον του τόπου μας.

Είχαμε αποφασίσει να δώσουμε χρόνο ανοχής στην Νέα Δημοτική Αρχή, χωρίς βεβαίως αυτό να συνιστά λευκή επιταγή. Ωστόσο, τα γεγονότα πολύ γρήγορα μας ξεπέρασαν, εξαντλώντας ήδη από το πρώτο Δημοτικό Συμβούλιο την ανοχή μας σε θέματα που θίγουν κατάφωρα την ουσία της δημοκρατίας και καταστρατηγούν βάναυσα τη βούληση των συμπολιτών μας.

Στις πρόσφατες εκλογές μας τιμήσατε με την ψήφο σας, εξασφαλίζοντας στην παράταξή μας ένα αξιοσέβαστο ποσοστό στα όρια του 19%. Ουσιαστικά, ένας συμπολίτης μας στους πέντε, ένα άτομο από κάθε οικογένεια, ποσοστιαία, επέλεξε το πρόγραμμά μας και το συνδυασμό μας ως θεσμικό μέσο έκφρασης της πολιτικής του βούλησης σε επίπεδο δημοτικής διοίκησης.

Κάποιοι, όμως, καταστρατηγώντας κάθε έννοια σεβασμού στην λαϊκή βούληση και στην αρχή της αναλογικότητας, αποφάσισαν ότι η παράταξή μας δε θα πρέπει να εκπροσωπείται και να έχει λόγο στις δύο ζωτικότατης σημασίας για την λειτουργία του Δήμου μας Επιτροπές, ήτοι στην Οικονομική επιτροπή και στην Επιτροπή Ποιότητας Ζωής. Με άλλα λόγια, συνειδητά -ή ίσως ορθότερα «ασυνείδητα»- επέλεξαν κάποιοι τόσο νωρίς να απαξιώσουν τη βούληση του εκλογικού σώματος και να γυρίσουν την πλάτη σε δυο χιλιάδες εννιακόσιους συμπολίτες μας, αφαιρώντας τους το δικαίωμα στην έκφραση και τη συμμετοχή στη λήψη αποφάσεων επί των σοβαρότατων ζητημάτων, που άπτονται των οικονομικών και της ποιότητας ζωής, παρά τις αξιόλογες υποψηφιότητες από πλευράς της παράταξής μας για τις δυο αυτές επιτροπές (προς ενημέρωση σας και μόνο, σημειώνουμε ότι για την Οικονομική Επιτροπή προτάθηκε η κα Τσάκαλη, Δικηγόρος με ειδίκευση στο Ποινικό...»

«Οικονομικό έγκλημα και για την Επιτροπή Ποιότητας Ζωής ο κ.Μαρλαντής, πτυχιούχος Γεωπόνος με πολυετή έμπρακτη δράση σε ζητήματα Προστασίας του Φυσικού Περιβάλλοντος).

Αυτή λοιπόν, την κακόβουλη -αν όχι υστερόβουλη- και αναξιοπρεπή πολιτικά μεθόδευση καταγγέλλουμε ως κατάφωρα αντικειμενική στην λαϊκή βούληση! Καλούμε, λοιπόν, όσους συνέπραξαν στη μεθόδευση αυτή να δώσουν εξηγήσεις άμεσα, όχι σε εμάς, αλλά σε δυο χιλιάδες εννιακόσιους συμπολίτες τους, τους οποίους τόσο προκλητικά κι ανερυθρίαστα αγνόησαν!

Δυστυχώς η αντιπολιτευτική πλειοψηφία του Δημοτικού Συμβουλίου, για άγνωστους σε εμάς λόγους, επέλεξε την διάσπαση αντί τη συστράτευση της αντιπολίτευσης, με απώτερο σκοπό την αποδυνάμωση και φίμωση της παράταξης μας (;). Κι αυτό, διότι δε νοείται σε έναν ευνομούμενο Δήμο, που σέβεται τη λαϊκή βούληση και την αρχή της αναλογικότητας, να επιλέγεται στις δύο σημαντικότατες αυτές Επιτροπές, σε καθεμία εκ των οποίων η αντιπολίτευση διεκδικούσε τρεις θέσεις, να μην εκπροσωπηθεί και να αγνοηθεί παντελώς ένας συνδυασμός που έλαβε ποσοστό 19%!!, και αντ΄αυτού να εκπροσωπείται ο συνδυασμός που 26,5% με δυο εκπροσώπους, αλλά και ο τέταρτος συνδυασμός που έλαβε 9,8% με έναν εκπρόσωπο. Να σημειώσουμε, δε, ότι και η ίδια η Δημοτική Αρχή, στη συνέχεια, επικύρωσε τις παραπάνω επιλογές με την ψήφο της! Ποιες μυστικές συμφωνίες προηγήθηκαν; Ποιες σκοπιμότητες, άραγε, εξυπηρετούν; Ποιοι και γιατί φοβούνται την ΑΝ.Α.Σ.Σ.Α.;

Όλα τα υπολόγισαν, εκτός από κάτι βασικό˙ ότι με την κακόβουλη αυτή μεθόδευση κατόρθωσαν σε λιγότερο από δυο εβδομάδες θητείας, να αναγάγουν την ΑΝ.Α.Σ.Σ.Α. στη συνείδηση όλων των συμπολιτών μας στη θέση της μόνης μαχόμενης αντιπολίτευσης, αντιπολίτευσης δημιουργικής, ισχυρής και κυρίως ΠΑΝΤΑΧΟΥ ΠΑΡΟΥΣΑΣ -σε πείσμα όσων το απεύχονταν- και έτοιμης να ενημερώσει άμεσα και ξεκάθαρα τους πολίτες για καθετί κακώς «κείμενο» ή «σκοπούμενο»!

Να είστε, δε, βέβαιοι, ότι η ΑΝ.Α.Σ.Σ.Α., η ίδια αυτή παράταξη που με το παρόν Δελτίο καταδικάζει απερίφραστα αυτές τις μεθοδεύσεις και την κατάφωρη παραβίαση της αρχής της αναλογικότητας, δε θα διστάσει στο επόμενο Δελτίο Τύπου να εξάρει και να επιδοκιμάσει οποιαδήποτε ενέργεια γίνει προς τη σωστή κατεύθυνση, από οπουδήποτε και αν αυτή προέλθει.

Δυστυχώς, όμως, οι οιωνοί είναι εξαιρετικά αρνητικοί και η αρχή κακή!

Μετά τιμής
Άννα Ραφτοπούλου»

65 σχόλια:

  1. Πάλι ανορθόγραφοι...
    Τι θα γίνει ρε παιδιά θα περάσετε τα κείμενά σας από ένα στοιχείωδη έλεγχο ή θα συνεχίσετε με τα μαργαριτάρια σας;

    Και μην πει κανείς οτι η ουσία είναι που μετρά, γιατί η ουσία πρέπει να έχει αξιόπιστες βάσεις και οχι τσπατσουλιές...

    Το επόμενο καλύτερο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ωραίο το "κόλπο" με την ορθογραφία... Είναι ένας εύσχημος τρόπος να μην μπαίνεις στην ουσία του θέματος...

      Διαγραφή
    2. Απορια ψαλτου βηξ .ΚΑΛΑ ΡΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΗ εχει σχεση η ορθογραφια με το νοημα?

      Διαγραφή
    3. Εχει αλλα στεκια για αρπαγμενους,πηγαινε εκει,που γραφουν για γλωσσα ορθογραφιας,εδω ειναι πολιτικο γηπεδο,και εχει ανορθογραφιες γενικα,απο τους παντες.Την επομενη που θα τολμησεις να αλλαξεις θεμα,θα ξεβρακωθεις επισημα...ΟΥΣΤΤΤ

      Διαγραφή
    4. ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΩΝ Ο 16 ος Ο ΛΟΥΔΟΒΙΚΟΣ ΒΑΣΙΛΕΥΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΑΚΤΗΣ21 Σεπτεμβρίου 2014 στις 4:27 μ.μ.

      ΣΙΓΑ ΤΑ ΑΙΜΑΤΑ ΒΡΕ ΜΑΙΜΟΥ ΞΕΒΡΑΚΩΤΗ
      ΕΣΥ ΞΕΒΡΑΚΩΘΗΚΕΣ ΠΡΩΤΟΣ ΓΟΡΙΛΑ

      Διαγραφή
    5. ΡΕ ΣΥ ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΗΠΕΔΟ ΠΟΟΟΟΟΣΑΑΑΑ ΠΗΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙΣ ΤΟ ΜΑΤΣ
      ΜΙΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΟΥΔΩΣΕ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΕΝΑ ΡΟΛΟΙ
      ΜΕΓΑΑΑΑΛΟΣ ΤΣΙΦΟΥΤΗΣ ΣΕ ΕΡΙΞΕ ΣΤΟ ΤΣΑΜΠΑ.

      Διαγραφή
    6. Αν έχετε την καλοσύνη, μας λέτε πού ακριβώς εντοπίσατε τα ορθογραφικά λάθη, τα μαργαριτάρια και τις τσαπατσουλιές αγαπητέ/ή 1:17 μ.μ.?

      Διαγραφή
  2. Όταν κάνεις κριτική γιατί δεν σε ψήφισε η αντιπολίτευση, κλαψουρίζεις , ζητιανεύεις την ύπαρξή σου στις επιτροπές, δεν αξίζει να υπάρχεις σαν παράταξη.Δεν σε ψήφισαν "ΑΝΑΣΣΑ" , γιατί έτσι ήθελαν , γιατί ΔΕΝ έπεισες , γιατί σε στήριζε εφημερίδα, με Χ στο πρόσωπο πολιτικών αντιπάλων στα οπισθόφυλλα,(αυτό κι αν είναι φασισμός). Η επίδειξη δε πλούτου και χλιδής ήταν ό.τι πιό απωθητικό και για τους συμβούλους.Λάθος , εκτός τόπου και κυρίως χρόνου του επιτελείου του επικοινωνιολόγου σου.Από αυτούς ζήτησες να μάθεις γιατί έχασες ή σου χαϊδεύουν τα αφτιά ; Οι σύμβουλοι που εκπροσωπούν τους ψηφοφόρους τους , έτσι έκριναν έτσι ψήφισαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για όλα αυτά αποφάνθηκαν οι δημότες με την ψήφο τους Παει αυτό τελείωσε
      Τώρα αυτά που γίνονται είναι τα χειρότερα από μεριάς της αντιπολίτευσης
      Είναι υποχρεωμένη η συγκεκριμένη παράταξη να πάρει επίσημη θέση και να κάνει δήλωση

      Διαγραφή
    2. Θα συμφωνήσω, όταν ζητιανεύει ψήφους να έχεις δημιουργήσει ήδη τις κατάλληλες βάσεις. Αυτό Α.Ν.Α.Σ.Σ.Α να το σκεφτόσουν όταν πλήρωνες εφημερίδες με αυτό το τεράστιο Χ . Τα παιδιά του Ζεβεδαίου πριν πεινάσουν μαγειρεύουν, το πιασές?Αλλά που να ξέρεις κακομοίρα οτι εκει θα ζητάς φαΐ, στον λεγόμενο Μουγγομάρκου όπως τον αποκαλούν όλοι. Μαθε λοιπόν να μη ξανακάνεις τα ιδια λάθη (αν και πρόβλεπες τη νίκη του) και σε 5 χρόνια να ασχολείσαι μόνο με τη παράταξη σου και όχι με τις αλλες, είναι κρίμα να βρεθείς στην ίδια θέση...

      Διαγραφή
    3. Πολυ κακια πολυ εμπαθεια λιγη ουσιαΕμας παυ ψηφισαμε Α Ν Ν Α Σ Α Ο πολεμος αυτος απο το κατεστημενο απο το παλιο μας ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ .Καληνυκτα.

      Διαγραφή
  3. Σιγουρα κακη αρχη για την αντιπολυτευση αφου δεν μπορεσαν να συνενοηθουν μεταξυ τους ΑΝΑΣΣΑ ΚΟΤΣΑΛΙΡΟΣ ΔΗΡΙΖΑ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΑΙ ΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ για να βγαλουν αναλογικα εκπροσωπους στις επιτροπες. Σιγουρα δεν φταει η δημοτικη αρχη που σωστα δεν παρενεβει στις προτασεις της αντιπολυτευσης και ψηφισε οτι της προτεινε η αντιπολυτευση οπως ειναι ηθικα και δημοκρατικα σωστο. Δεν επιλεγει η δημοτικη αρχη ποιους θα εχει απεναντι της στις επιτροπες το δικαιωμα αυτο ο νομοθετης το δινει στην αντιπολυτευση. Αν η αντιπολυτευση εξ αρχης εχει μια τετοια λειτουργια τοτε το προβλημα ειναι σοβαρο. Η επιστολη μου θυμιζει λιγο πολιτικο κλαψουρισμα. Δεν δινουν μονο οι καρεκλες την δυναμικη σε μια αντιπολυτευση. Οι φημες λενε οτι υπηρξε συμμαχια Κοτσαλιρου- Δηριζα και Χρυση αυγη δεν στηριξε για χρεωνει στην ΑΝΑΣΣΑ την ενσταση για τις εκλογες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν ειναι σοβαρα πραγματα αυτα . Η ενσταση εγινε απο μελη του συνδισμου του πρωην δημαρχου ΧΡ......ΜΑΡΚΟΥ. Γιατι ομως ο Δ ΜΑΡΚΟΥ Εκανε..........αντεσταση? Τι φοβαται?

      Διαγραφή
    2. ΤΙ;;;;;;;;;;;;;;;;;;Πάρε μια ανάσα , άνασσα μου ποιός έκανε την ένσταση ; ΑΝΑΜΕΙΝΑΤΕ .

      Διαγραφή
    3. ΣΩΩΩΩΩΠΑΑΑΑΑΑΑ ΠΟΥ Ο ΚΑΤΣΑΛΙΡΟς ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΚΑΠΑΠΙΔΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΙΣΩ Ο ΤΣΑΛΑΠΕΤΕΙΝΟΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΣΩΩΩΩΩΩΠΑΑΑΑΑΑ

      Διαγραφή
  4. Αλήθεια , αν η "ανασσα" ήταν δημοτική αρχή μπορεί να μας κάνει ένα πλάνο με ποιούς θα διοικούσε; Με τον Μαρλαντή, τον Χατζηνικολάου,την Σαραγούδα,ή τον Σπανό ;Ασε βασίλισσα μου , ούτε για επιτροπές δεν είσαστε.



    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οταν κανεις ειναι εμπαθης τι να πει κανεις? Η Α Ν Α Σ Σ Α ειχε στον συνδιασμο ΜΗΧΑΝΙΚΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΥΣ ΔΙΚΗΓΟΠΟ ΑΝΩΤΕΡΟΥΣ ΑΞΙΟΜΑΤΙΚΟΥΣ και πολλους αλλους Ενα ειναι σιγουρο δεν πληρωσε κανεναν.Δεν εταξε σε κανεναν καιν το κυριοτερο δεν εβαλε στον συνδιασμο ΣΥΝΥΔΗΤΑ κανεναν πρωην

      Διαγραφή
    2. ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΔΕΝ ΠΗΓΑΙΝΕ ΚΑΝΕΙΣ γιαυτό κατέφυγε σε Σπανούς .

      Διαγραφή
    3. Ειχε ομως στον συνδισμο γιατρους[ΡΕΠΠΑΣ ΓΩΓΑΛΗ ΔΟΥΡΟΣ] Ειχε μηχανικους [Ραφτοπουλος Δαπολια Κοκιννακης Παφτοπουλου και πολους αλλους επιστημονες και επιχειρηματιες.πρωην ευτυχως δεν ειχε

      Διαγραφή
    4. Μόνο ορθογράφους δεν είχε. Έλεος, μας ζαλίσατε με τόσα λάθη!

      Διαγραφή
  5. Α ρε δημοκρατες μου για την ταπακιερα τιποτα.Ηταν η δεν ηταν αντιδημοκρατικο να πεταξουν την Α Ν Α Σ Σ Α εξω απο τις επιτροπες ? Τωρα τα περι ορθογραφιας κ τ λ ειναι αλλα λογια να αγαπιομαστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΟΧΙ.Δεν ψηφισαν τους υποψηφιους τελος ειναι εξω..Σε αυτο φταιει η Αννα που δεν εκανε συνεννοήσεις,με τα λαμογια,αλλα η διαδικασια πεντακαθαρη,και το αποτελεσμα σεβαστο,και δεν εχει τιποτα μεμτο.

      Διαγραφή
    2. Τι θελεις να πεις κ ΙΩΑΝΝΑ επρεπε η ΑΝΝΑ να κανει συνεννοησεις με τα λαμογια.

      Διαγραφή
  6. Υπερεκτιμάς αυτό που έφτιαξες "ανασσα".Νομίζεις ότι βάζω λεφτά και γίνομαι δήμαρχος.Αμα δεν έχεις βαριά χαρτιά ,καλά τα λ΄εει ο 1.26 με ποιούς θα διοικούσες; Ο Σπανός είναι αυτός που ήταν στο γήπεδο; Τώρα μάλιστα.Αν είναι αυτός θα τα ξαναπούμε.Αν είχες υποψήφιο τον Κώστα τον Σπανό και το ήξερε ο κόσμος , αντί για 18 θα έπαιρνες 8%.Και μιλάς κιόλας ; Εσύ κιαν μας υποτιμάς.Να τον έβαζες στην οικονομική επιτροπή, ο πιο κατάλληλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Νομιζω οτι ηταν στο τοπ[ικο και υπεβαλε παπαιτηση και εφυγε μονος του απο την Α ΝΑ Σ Σ Α

      Διαγραφή
    2. ΄Ηταν στο ψηφοδέλτιο, δεν παραιτήθηκε και πήρε 16 σταυρούς ... !

      Διαγραφή
  7. ΑΝΝΑ δυστυχως δεν εισαι ΕΔΩ! Ολη η υποθεση ηταν το πραξικοπημα ΜΑΡΚΟΥ-ΚΑΤΡΑΜΑΔΟΥ να μην βαλουν τους υποψηφιους σου στην Διαυγεια,για να φανει οτι ηθελημενα δεν συμμετείχατε πουθενα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Η Ανασσα είχε πολλές προτάσεις από συμβούλους "βαρίδια" που στελεχωναν τον Στρατικη. Εσκεμμένα λοιπόν δεν θέλησε η Άννα να τους συμπεριλάβει στο ψηφοδέλτιο και είναι προς τιμή της. Διότι πρεσβεύει το διαφορετικο, το καινούριο! Όλοι αυτοί για να την εκδικηθουν "συγχωνευτηκαν" με τον Χρήστο. ΌΛΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Kαι κατέληξε στον Μαρλαντή που δεν είχε καμμιιιιιία σχέση με τους πρώην , δεν ήταν καθοοοόλου βαρίδι, αλλού πλήρωνε με άλλους έβαζε υποψηφιότητα με άλλους είχε συνεργασίες ,και στους Σπανούς κ.λ.π.'Ελα καλέ τώρα , μη μας προκαλείτε.

      Διαγραφή
    2. Ο Κηπουρος δεν εχει κρατικο μισθο,εχει μαγαζι,πελατες,εφορια.Τα Ρεμαλια οι αλλοι τον μισθο τον παιρνουν απο το κρατος,οποτε κανουν κολεγιες αναλογες....

      Διαγραφή
    3. ο μαρλαντησ με το μογγονε ειχε βαλει,και του εφαγε σιγουρα τα σταυρουδακια,οπως μας εφαγε τωρα τα δικα μας,και ηρθε νομικος πρωτος σε σταυρους στην λουτσα.ρε ισαααα πεεραα ας μας μαζεψει το μουγγονε να τα πουμε λιγο αντρικα....

      Διαγραφή
    4. Αυτοί που λες ότι πληρώνονται από το κράτος, πόσο μισθό παίρνουν ? Δύο,τρείς,τέσσερεις,πέντε χιλιάδες ? Δεν παίρνουν περισσότερα. Ο Κηπουρός όμως με τις συμβάσεις, απευθείας που έπαιρνε, τσέπωνε αρκετές εκατοντάδες χιλιάδες... Εεεεε? Τι έχεις να πείς ?

      Διαγραφή
    5. Αυτοί που λες ότι πληρώνονται από το κράτος, πόσο μισθό παίρνουν ? Δύο,τρείς,τέσσερεις,πέντε χιλιάδες ? Δεν παίρνουν περισσότερα. Ο Κηπουρός όμως με τις συμβάσεις, απευθείας που έπαιρνε, τσέπωνε αρκετές εκατοντάδες χιλιάδες... Εεεεε? Τι έχεις να πείς ?

      Διαγραφή
    6. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΗΡΕ ΚΑΙ ΜΥΡΙΑ,ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΑ ΕΚΛΕΨΕ,ΤΟΥ ΤΑ ΕΔΩΣΕ Ο Δ.Υ. ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΜΕΡΤΙΚΟ ΚΑΙ Ο ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΟΣ.Ο ΜΟΥΓΚΟΣ ΑΝΕΛΑΒΕ ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΜΕ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ,ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΝ ΜΑΖΕΨΕΙ ΜΑΖΕΨΕ.ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ Ο ΜΟΥΓΚΟΣ,ΚΑΙ ΤΟ 80% ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΤΟΥ.ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΑ.

      Διαγραφή
  9. Σε αφησαν απέξω απο τα παντα,γιατι δεν ανηκεις στις Συμμοριες τις ηδη γνωστες.Πρεπει να φας και αλλο χωμα,για να μπεις στο κλαμπ.Εν οψει ομως επαναληπτικων εκλογων αν ειχες και εσωτερικη πληροφορηση,ποιος τους ελεγε οτι ο εισαγγελεας δεν μπορει να επιανε δουλεια απο τον Οκτωμβριο? Τα κλαψουρισματα περι δημοκρατιας περιττα,συνεργατες των νεοναζι δεν αλλαζουν.Αλλα ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ βρεθηκαν οι υποψηφιοι σου εκτος επιτροπων,δεν τους ψηφισαν τα μελη του Δημοτικου Συμβουλιου,δεν εκαναν ΤΙΠΟΤΑ ΠΕΡΙΕΡΓΟ,ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑΝΟΜΟ,σου εριξαν την σφαλιαρα να σου θυμισουν οτι εισαι ΠΙΝΕΖΑ,που ισως ενοχλησει.Αλλα δεν μπορεις γιατι δεν εισαι ετοιμη ακομα για τιποτα.Εισαι πρωην ορντινατζα του Δημητρη,πρωην Προεδρος μιας σκοτεινης Ομοσπονδιας που σε εχωσε ο Δημητρακης για να γινει δημαρχος,και μαθητευομενη Πολιτικος απο τον Αυτοκρατορα του σε φερνω τριτο Οικονομιδη.Το οτι εφτασες το μαγικο για εσενα 20%,και τριτη στην δημαρχεια δεν σημαινει ΤΙΠΟΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΟΚΤ Ω ΜΒΡΙΟΣ ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΩΝ21 Σεπτεμβρίου 2014 στις 4:24 μ.μ.

      ΙΣΑ ΡΕ ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΩΝΑ ΟΚΤΩ ΜΒΡΙΕ....ΒΡΕ ΒΡΕ ΒΡΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ ΟΛΚΗΣ ΣΤΗ ΔΗΜΑΡ ΧΕΙΑ ΕΚΑΝΕ ΜΟΙΧΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑ ΣΤΗΝ ΜΑΙΜΟΥ...

      Διαγραφή
    2. ΄Ασε μας ρε ΜΑΙΜΟΥ ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΟΝΑ που θα μας κάνεις και κριτική. Βάλε λίγη βαζελίνη να ξεπονέσεις .

      Διαγραφή
    3. ΄Ασε μας ρε ΜΑΙΜΟΥ ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΟΝΑ που θα μας κάνεις και κριτική. Βάλε λίγη βαζελίνη να ξεπονέσεις .

      Διαγραφή
    4. ΡΕ ΚΑΡΑΜΛΚ Ο ΑΡΙΣΤΟΣ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΛΕΞΕΙΣ,ΚΑΙ ΕΣΥ ΜΕ ΤΟ Π..........,ΤΑ ΝΕΡΑ ΕΦΤΑΣΑΝ ΑΝΟΗΤΕ,ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΝΑ ΠΑΡΑΣΥΡΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ...

      Διαγραφή
    5. ΓΚΟΝΤΖΙΛΟΘΡΕΜΜΕΝΟΣ22 Σεπτεμβρίου 2014 στις 8:43 π.μ.

      ο γκονζιλασ τα πηρε ο γκονζιλασ την εκανε ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΕΙ ΠΑΛΙ.
      ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ
      ΤΟΥ ΓΚΟΝΖΙΛΑ ...Η ...ΧΑΡΑ......

      Διαγραφή
    6. εβρεξε ανοησιες οκτΩΜΒΡΙΕΣ ...ΤΗΣ ΔΗΜΑΡΧ ΕΙΑΣ ΜΑΙΜΟΥΣ .......ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΥ
      ΚΑΠΑ ΠΗΔΙΑ ΠΗΔΑΝΕ ΣΑΝ ΜΑΙΜΟΥΔΕΣ....ΚΑΙ ΓΡΑΠΩΝΟΥΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΕΣ....ΩΙΜΕΕΕΕΕΕΕΕΤΟΥ ΔΣ ΞΑΝΑ ΩΙΜΕΕΕΕΕΕ ΜΕ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΩΙΜΕΕΕΕΕ ΜΕ ΚΑΤΣΑΛΙΡΟΠΟΔΑΡΟΥΣ ΠΟΥΛΑΚΕΣ ΑΝΤΙ ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ
      ΤΟ ΤΡΙΟ ΣΤΟΥΤΖΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΞΕΔΡΑ ΤΟΥ ΔΣ.ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΑΝΤΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΙ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ....
      Να δω να τους παλευει ο δημαρχος και να ξελιγωνομαι.Γαλλικα dimitri μονο ΓΑΛΛΙΚΑ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ.

      Διαγραφή
  10. Δλδ για να το πιασω και εγω ο αγραμματος.Ενας γιατρος,μηχανικος,δικηγορος,σε τι ειναι καλυτερος απο εναν αγραμματο σαν και μενα στην πολιτικη;Ολοι θα παρουν συμβουλους και αν δεν ειναι οι ιδιοι εξυπνοι,στοργικοι,ανθρωπιστες,κλπ,ολα τα πτυχια δεν τους δινουν κανενα προβαδισμα,γιατι η κοινωνια εχει 90% αγραμματους,εργατες,βλακες,και θελουν αρχηγους να τους λυσουν τα προβληματα που εχουν δημιουργησει οι ιδιοι.Π.Χ>ΚΑΤΡΑΜΑΔΟΣ δασκαλος λεει,το ιδανικο ρεντικολο,αυτος μαθαινε τα παιδια μας ΤΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν ειναι καλυτερος ανθρωπος κυριε μου.Απλα εχει την γνωση και το υποβαθρο να ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ αυτο το οποιο εσεις δεν ειστε σε θεση ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΤΕ γιαυτο γραφετε τετοιες ανοησιες.Ανθρωπος αγραμματος ξυλο απελεκητο λεγανε οι παλιοι .ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΚΑΝΑΜΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΠΕΛΕΚΗΤΟΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΝΑ ΚΡΥΨΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΕΠΑΙΔΕΥΜΕΝΟΥΣ.

      ΕΕΕΕΕ ΟΧΙ ΛΟΙΠΟΝ ΚΥΡΙΕ ΠΕΡΗΦΑΝΕ ΑΓΡΑΜΜΑΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ 90% ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΙ.Καταλαβαινω οτι δεν σας αρεσει να εστε ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ μεσα στην χωρα σας αλλα ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ .ΜΑΘΕΤΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ θα βοηθησετε και τον εαυτο σας ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΑΣ ΕΤΣΙ.Με το να περηφανευεστε για την αγραμματοσυνη σας ΔΕΝ ΒΟΗΘΑΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ.Απλα παρουσιαζετε μια ΘΛΙΒΕΡΗ ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.ΤΟΥ 21 ΑΙΩΝΑ που καυχαται οτι αντιμετωπισε τον αναλφαβητισμο.Φαινεται οτι δεν αντιμετωπισε ακομα ΤΟΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΑΝΑΛΦΑΒΗΤΙΣΜΟ που βριθει σε αυτο το μπλογκ.οΙ ΜΟΝΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΠΑΣΧΟΝΤΕΣ γιατι συνομιλουν με ομοιους τους ΠΑΣΧΟΝΤΕΣ ΕΠΙΣΗΣ .ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΤΟ ΨΥΧΙΑΤΡΕΙΟ οπου οι τρελλοι δεν εχουν προβλημα με τους αλλους τρελλους ΑΛΟΙΜΟΝΟ ΣΤΟΝ ΛΟΓΙΚΟ που θα περασει απο εκει.
      ΑΝ ΜΠΕΙ ΨΥΧΙΑΤΡΟΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΘΑ ΒΡΕΙ ΥΛΙΚΟ ΓΙΑ 10 ΔΙΑΤΡΙΒΕΣ .....απο τις αναρτησεις μεχρι τους σχολιαστες ΣΚΕΤΗ ΤΡΕΛΛΑ.ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΙΚΗ

      Διαγραφή
  11. ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΩΝ Ο ΑΝΑΞ21 Σεπτεμβρίου 2014 στις 4:20 μ.μ.

    ΡΕ ΑΝΑΣΣΑ ΔΕΣ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΗΣ ΑΤΑΚΤΗΣ ΜΑΙΜΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ.
    ΑΛΛΟΥ ΤΡΩΣ ΚΑΙ ΠΙΝΕΙΣ {ΕΣΥ ΤΑ ΕΣΚΑΣΕΣ}ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ ΠΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΝΕΙΣ [ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟΓΑΜΠΡΟ}
    ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΜΥΑΛΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.
    ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΕΙΝΑΙ Η ΧΑΒΟΥΖΑ ΤΗΣ ΑΡΠΑΧΤΗΣ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΔΗΛΑΔΗ ΑΦΟΥ ΕΧΕΙΣ ΠΕΙΡΑ ΑΠΟ ΞΕΒΡΑΚΩΜΑΤΑ ΤΟ ΕΠΑΙΞΕΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΟΙΟΣ ΣΟΥ ΦΤΑΙΕΙ ΠΟΥ ΠΗΡΕΣ ΠΟΥΡΟ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΚΑΙ ΣΕ ΧΑΝΤΑΚΩΣΕ ΑΝΤΕ ΞΥΥΥΥΥΠΝΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙΣ.
    ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΟΥ ΠΟΥ ΣΟΥ ΤΗΝ ΦΕΡΑΝΕ ΧΑΖΟ. ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡ ΣΟΥ.
    ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΑ ΠΟΥΡΑ ΣΤΗΝ ΜΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΧΟΡΟΠΗΔΗΜΑΤΑ ΘΕΛΕΙ ΡΥΘΜΟ.

    ΑΝΤΕ ΕΝΑΣ ΑΚΟΜΑ ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΟΝΑΣ
    Ο ΑΝΑΞ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πιστευω πως στην προσπαθεια τους να πνιξουν την φωνη της ανασσα της εκαναν καλο. Αυτη τωρα πρεπει να το νεκμεταλευτει

      Διαγραφή
  12. Στηριξη παντως ο μαιμου Αριστογειτων στην ΑΝΑΣΣΑ. Οσο για την ενσταση ρωτηστε τον Γκοτζιλακο αυτος ξερεις και το λεει δεξια και αριστερα και σιγουρα δεν δειχνει τον Κοτσαλιρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Μου εκανε εντυπωση κοιτωντας τα αποτελεσματα πως η Αννα που γενηθηκε μεγαλωσε πηγε σχολειο και μεχρι προσφατα εμενε με την οικογενεια της στα Σπατα δεν βρηκε ουτε την ψηφο της στα Σπατα. Γενημα θρεμα με μια πανακριβη προεκλογικη εκστρατεια και πηρε 800 ψηφους. Ρωτησα και αμεσως καταλαβα τον λογο και ειναι σιγουρο οτιουτε σε 20 χρονια δεν θα παρει ψηφους στα Σπατα. Το ωραιο ειναι οτι ο πεντε χρονια στην ιδια ταξη το παιζει κριτης και ειδικος ακομα γελαμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΤΑ ΣΠΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΠΡΟΙΟΝ ΠΙΑ.ΚΑΙ ΚΑΚΩΣ ΚΑΚΙΣΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΔΡΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ.ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΟ ΣΠΑΤΑΝΕΙΚΟ ΣΤΑΤΟΥΣ ΙΣΩΣ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΔΗΜΑΡΧΕΣΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. 3.32 H KYΡΙΑ ΓΩΓΑΛΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΟΙΚΟΣ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ, ΥΠΗΡΞΕ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΕΠΙ ΧΡΗΣΤΟΥ ΜΑΡΚΟΥ , ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΚΛΑΜΑΝΗ ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ.ΤΙ ΞΕΡΕΙ Η ΓΩΓΑΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ;ΑΠΟ ΠΟΥ ΚΙ ΩΣ ΠΟΥ "ΑΝΑΣΣΑ";ΔΕΝ ΕΞΕΛΕΓΗ ΠΟΤΕ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΠΛΩΣ ΑΝΑΚΑΤΕΥΕΤΑΙ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Τα Σπατα υποπροιον αλλα 800 πηρε η Αννα ακομα την ψηφο της ψαχνει. Τσαμπα τα λεφτα που χαλασε. Και παλι ρωτω γιατι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΠΟΛΛΟΙ ΕΜΙΣΗΣΑΝ
    ΤΗΝ ΔΟΞΑΝ ΟΥΔΕΙΣ
    Δεν σου φτανει αυτο?
    Τι το ψαχνετε τωρα .........ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΕΚΑΝΑΝ ΤΑ ΚΑΠΑΠΙΔΙΑ
    Ασε που θα πεφτει το γελιο της μαιμους γκονζιλα στις συνεδριασεις.....
    τσαμπα τσιρκο με ακροβατες ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΥΣ να ριχνουν κωλοτουμπες ΣΑΝ ΤΗΣ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑΣ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΙΔΟΥ ΛΟΠΟΝ ΑΝΑΣΣΑ ΜΑΣ Η ΡΟΔΟΣ ιδου και το χοροπηδημα.Την τριτη εχει ΤΟΠΙΚΟ ΓΙΑ ΑΔΕΙΕΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ.
    Για να σας δω ανασσα μας..Ο τοτε αντιπολιτευση πηγαινε πολλες φορες αυτο προσωπως οπως και ο καταλογισμενος.
    εχετε μια μοναδικη ευκαιρια ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΟΥΣΙΑΣ και οχι να συνουσιαζομαστε με τις μαιμουδες στο μπλογκ των μαιμουδων.στελνοντας δελτια τυπου που ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΙ για μαιμουδοσχολια .

    ιδου την Τριτη που .....ολως τυχαιως εχετε και ΔΣ ΝΟΜΙΖΩ.....ΟΠΟΙΑ ΣΥΜΤΩΣΙΣ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΜΑΙΜΟΥ ΣΤΗΝ ΩΡΑ ΤΗΣ ......
    ΤΩΡΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΣΣΑ ΠΟΥ ΤΑ ΣΚΑΕΙ ΧΟΝΤΡΑ.........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Η μαιμου της Λουτσας ειναι μια εσυ,που τα παιρνεις απο ολους,για να μιλας δηθεν για ορθογραφια,και αλλα ασχετα,για να πετας την μπαά στην θαλασσα.Εγω ο μοναδικος "ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΩΝ" που εγραψα σε αυτο το μπλογκ,εχω κανει δηλωση οτι δεν θα ξαναδιορθωσω ορθογραφικα,κανεναν συνομιλητη πλεον.Οτι περιεργο και υβριστικο γραφεται ειναι απο οικοσιτες τσιτες μακακα"μακακου,μακακα=πιθηκος στα Πορτογαλλικα" για να ξερουμε Ποιος ειναι Ποιος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΜΟΥΡΛΟΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΩΝ23 Σεπτεμβρίου 2014 στις 7:08 μ.μ.

      ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ
      ΑΣΤΕΙΕΥΕΣΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΠΩ ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΤΡΕΛΛΟ
      ΑΣΕ ΤΟΝ ΤΡΕΛΛΟ ΣΤΗΝ ΤΡΕΛΛΑ ΤΠΟΥ ΜΕ ΤΟ ΜΟΥΓΓΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΕΜΟΝΗ ΙΔΕΑ

      Διαγραφή
  21. ΕΣΥ ΟΝΤΩΣ ΕΙΣΑΙ Η ΜΙΑ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΜΑΙΜΟΥ ΤΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΤΩΝ ΓΚΟΝΤΖΙΛΟΚΑΤΣΑΛΙΡΟΚΑΣΣΙΜΟΘΡΕΜΜΕΝΩΝ
    ΕΙΣΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΒΛΑΞ
    ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΑΜΟΡΦΩΤΟΣ ΚΑΙ ΧΥΔΑΙΟΣ
    ΚΟΙΝΩΣ ΕΙΣΑΙ Η Απολυτη Λουτσοκατασταση
    Εκτος ολων των αλλων εισαι και ΨΥΧΙΚΑ ΑΣΘΕΝΗΣ και φυσικα οπως ολοι οι ψυχασθενεις ΑΝΤΙ ΝΑ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΠΩΣ ΕΙΣΑΙ Ο ΝΑΠΟΛΕΩΝ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ Ο ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΩΝ
    ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΠΙΟ ΛΑΛΗΓΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ και μαλιστα ειναι και ψηφισμενοι αντιπροσωποι στο δημοτικο συμβουλιο .
    Αυτη η μαιμου ειναι η ορθογραφημενη μαιμου.ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΑΣΥΝΤΑΚΤΗ ΚΑΙ ΨΥΧΙΚΑ ΔΙΑΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
    Και τι σε πειραζει βρε φιλε να γινουμε πολλοι ΝΑΠΟΛΕΟΝΤΕς να εχεις παρεα οταν σε μαζεψουν με τον ζουρλομανδυα ?
    Αντε
    θα σου κανω την χαρη θα γινω ΑΡΜΟΔΙΟΣ

    Εκανε δηλωση η μαιμου ....εεεεεεε δεν το πιστευω.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Aριστογειτων the scorpion.23 Σεπτεμβρίου 2014 στις 8:33 π.μ.

    Αγαπητη ανασσα. Απευθυνομαι σε σας μετα απο τοσες μαιμουδες για να σας πω το εξης.
    Κανατε ολα τα λαθη επικοινωνιακα και μη στην διαρκεια της προεκλογικης περιοδου.Καποια απο αυτα ειναι του επικοινωνιολογου σας και καποια ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ.
    Δεν εχει νοημα να τα επαναλαβω τα θυμαστε σας τα επισημαινα με σκληρο τροπο μαλιστα.
    Αυτη η επιστολη που στειλατε
    1 ειναι ορθογραφημενη και σωστα συνταγμενη.Αρα επι του γραμματολογικου ΑΔΙΚΩΣ ΕΡΙΖΟΥΝ ΟΙ ΜΑΙΜΟΥΔΕΣ.
    Επι της ουσιας εχετε εναν ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ ΡΟΛΟ ΝΑ ΠΑΙΞΕΤΕ και γιαυτο σας απευθυνω τον λογο.Ημουν ο πρωτος και ο ΜΟΝΟΣ που εγραψα οτι σας αδικησαν.Ομως η πολιτικη ΑΠΑΙΤΕΙ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ.Αυτο ειναι πολιτικη.Να κανεις καθε φορα τις καταλληλες διαπραγματευσεις.Φαινεται εκ του αποτελεσματος οτι ΔΕΝ ΤΙΣ ΚΑΝΑΤΕ.Δεν γνωριζω αν αυτο ηταν επιλογη σας συνειδητη η σας προεκυψε κοινως σας επιασαν κωτσο.Οτι και να εγινε ΑΞΙΟΠΟΙΕΙΣΤΕ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΠΛΕΟΝ.για να ασκησετε τον πολυ σοβαρο ρολο που εχετε να παιξετε.ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΔΟΜΕΝΟ και για τους τυφλους ακομα οτι υπηρχε προεκλογικα ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΤΕΚΛΟΓΙΚΑ συμφωνια και αρρηκτοι δεσμοι κατσαλιροδιριζαιων.Εγω θεωρουσα οτι περιελαμβαναν και εσας σαν β λυση.ΦΑΙΝΕΤΑΙ απο την εξελιξη των πραγματων οτι δεν ηταν ετσι.Μπραβο σας λοιπον που δεν μπηκατε στο ΚΑΤΣΑΛΙΡΟΚΑΣΣΙΜΟ ΣΥΣΤΗΜΑ.Τον κανατε μια χαψια τον ακαταλογιστο και αυτο εγω το θεωρω ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΖΗΤΗΜΑ.Το να φευγουν ενας ενας οι κατσικοποδαροι διονυσιαζομενοι ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΤΥΧΙΑ.Καταλαβαινω την πικρια που μπορει να νοιωθετε για τον τεως δικο σας και νυν Δημαρχο.Οσα και αν του καταμαρτυρειτε ενα δεν μπορειτε να του ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΕΤΕ. ΤΗΝ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ μεχρι παρεξηγησεως μαλιστα.Ειναι και αυτος ασχετως του αν ειναι νικητης ΔΕΣΜΙΟΣ των συμβουλων που ο σοφος λαος ΤΟΥ ΖΑΛΩΣΕ.Στην προσπαθεια να πεσει το κατσαλιροσυστημα μαζεψε καθε καρυδιας καρυδι και τωρα θελει πολλη ικανοτητα ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΖΑΦΤΙ.
    Σας γραφω λοιπον για να σας πω οτι .
    Δεδομενων των συνθηκων ΕΙΣΤΕ ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ Η ΜΟΝΗ ΑΛΛΗ ΦΩΝΗ.ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣΤΕ ΤΗΝ για να βοηθησετε τον πολυπαθο τοπο σας ΜΕ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ χωρις επικοινωνιακα τεχνασματα που σας βυθισαν τελικα ΚΑΙ ΜΕ ΞΕΚΑΘΑΡΕΣ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ.
    ΑΥΤΟ ΛΕΙΠΕΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ.
    ΟΙ ΞΕΚΑΘΑΡΕΣ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ σαν αυτη που κανουμε οι δυο μας τωρα.ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΝΩ ΕΓΩ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΑΚΟΥΤΕ.
    Αυτο που εγινε ειναι μπουμεραγκ και θα τους γυρισει εναντιον τους.
    Φτανει εσεις να εχετε την ΩΡΙΜΟΤΗΤΑ να χειριστειτε αυτο το Αυστραλεζικο οπλο που σας πληροφορω επειδη τοξερω θελει ΠΟΛΛΗ ΑΥΤΟΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΑΣΚΗΣΗ.
    Δεν κανω κωλοτουμπα οπως θα σπευσουν οι ΛΟΥΤΣΟΜΑΙΜΟΥΔΕΣ να επισημανουν
    ΤΑ ΠΑΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ.
    ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΜΙΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Οκατσαλιρος θα υπερασπισθει με νυχια και με δοντια τα παιδια του και τον εαυτο του.
    ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΤΑΧΑΜΟΥ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΜΟΝΟΝ ΚΑΚΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ .ΕΔΕΙΞΑΝ ΔΕΙΓΜΑΤΑ ΓΡΑΦΗΣ.
    Ελπιζω περισσοτερα απο εσας.Εμαθα να σεβομαι τον αντιπαλο ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΟΠΑΔΟΣ ΣΑΣ αλλα σας υπολογιζω και το εχω γραψει ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΛΛΟΥ ΣΤΟΝ ΘΩΜΑ.
    Λυπαμαι που αναγκαζομαι να σας απευθυνω τον λογο μεσω ΤΗΣ ΑΤΑΚΤΗΣ ΜΑΙΜΟΥς αλλα εδω στειλατε την επιστολη εδω θα παρετε και την απαντηση ΑΝ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΟΥΝ ΤΕΛΙΚΑ γιατι βεβαια κοβουν και ραβουν αβερτα κουβερτα οπως θα εχετε αντιληφθει.
    ΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΣΥΜΠΙΠΤΟΥΝ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥΣ ΘΑ ΤΟ ΑΦΗΣΟΥΝ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ αν δεν..... θα το φαει η μαρμαγκα μαζι με αλλα.....
    Εγω θα το στειλω και στον θωμα ετσι για να δουμε τι παιζει ποιος.....
    μαιμουδοκατασταση my dear and i get NO SATISFACTION UNFORTUNATLLY ....
    sincerely yours THE BEST NEIBORGHT

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΞΑΝΑΒΓΗΚΕ ΤΟ ΑΝΑΠΗΡΟ ΜΕ ΤΗΝ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑ.?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΠΗΡΑ ΑΣΘΕΝΗΣ ΑΠΟ ΟΛΑ ΞΕΡΩ ΕΙΜΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΜΩΝ ΣΤΑ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΣ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΝΑΠΟΛΕΟΝΤΑ ΤΗΣ ΛΟΥΤΣΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ.ΑΛΛΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟΜΑΝΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑ ΔΗΘΕΝ,ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΕ ΙΑΤΡΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ,ΑΛΛΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΓΝΩΣΗ-ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ,ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ,ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΜΠΑΜΠΙΝΙΩΤΗΣ Ο ΒΟΥ....ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ....ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΟΡΘΩΘΕΙΣ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ,ΟΙ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΡΙΧΝΕΙ ΣΤΟΝ ΚΑΙΑΔΑ ΤΑ ΑΝΑΠΗΡΑ ΤΗΣ..ΜΑΚΑΚΟΥ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ & ΟΧΙ ΤΡΙΤΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΑΝ ΚΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΒΛΑΞ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ
    ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΔΗΛΑΔΗ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΜΑΙΜΟΥ ΠΑΡΟΥΣΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΒΡΕ ΤΟΟΟΟΣΑΑΑ ΠΗΡΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΣΣΑ
    ΓΙΑΤΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΣ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ....
    ΣΑΝ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΜΕ ΤΟ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟ 48 ΩΡΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η Α Ν Ν Α Σ Σ Α ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ Δεν ηρθε σε συναλλαγη με κανεναν και αυτο το πληρωσε την εβρισαν την συκοφαντησαν την περταξαν εξω απο τις επιτροπες και ηρθε τριτη

      Διαγραφή
  28. Η ανασσα χρυσοπληρωσε την προεκλογικη της εκστρατεια.Αυτο ουτε παρανομο ουτε κακο ειναι.
    Απεδειχθη ομως οτι ΟΠΟΙΟΣ ΑΝΑΚΑΤΕΥΕΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΠΙΤΟΥΡΑ ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ του γυριζει μπουμεραγκ.Η εικονα που εδωσε ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΡΚΟΥΝΤΩΣ ΣΟΒΑΡΗ Εχει ολο τον ψχρονο να την διορθωσει αν εχει την ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ.ΣΕ ΑΥΤΟ ΘΑ ΚΡΙΘΕΙ ΚΑΙ Η ΚΡΙΣΗ ΑΡΧΙΖΕΙ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΑΝΑΜΜΑ ΠΥΡΟΤΕΧΝΗΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΦΩΤΙΖΟΥΝ ΜΟΝΟΝ ΓΙΑ ΛΙΓΟ.ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Την anatakti.gr δεν την εκφράζουν τα σχόλια. Αποκηρύσσει όλα τα υβριστικά, κακόβουλα και αισχρά σχόλια και παρακαλεί όλους τους σχολιαστές να χρησιμοποιούν κόσμια γλώσσα. Όποιος θεωρεί ότι θίγεται από κάποιο σχόλιο μπορεί να πατήσει <εδώ> ή στο αντίστοιχο σχετικό στο κάτω μέρος της σελίδας για να διαμαρτυρηθεί αναγράφοντας το άρθρο, την ημερομηνία και την ώρα του σχολίου που τον ενοχλεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αρχειοθήκη ιστολογίου