Παρασκευή 12 Σεπτεμβρίου 2014

ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΑΡΛΑΝΤΗΣ - "Δημαρχιακή Αρχή που είναι σαν καρτούν"

12.09.2014
ΔΗΛΩΣΗ
«Όποιος διεκδικεί δημαρχιακή θέση θα πρέπει να εκτελεί σωστά τα καθήκοντά του.
Είναι κρίμα, λόγω πρόχειρης ανάθεσης αρμοδιοτήτων σε Δημοτικό Σύμβουλο που δεν επιτρέπεται, να κοντεύει να αναβληθεί πολιτικός γάμος και εκ των υστέρων να παρουσιάζεται ο νυν δήμαρχος προσπαθώντας να σώσει την κατάσταση.

Αυτά, και άλλα πολλά με τις αναθέσεις αρμοδιοτήτων, κάνουν
την καινούργια Δημαρχιακή Αρχή να είναι σαν καρτούν που κάνει παιδαριώδη λάθη στην προσπάθεια να καλύψει την άγνοια της.

Ξεκινώντας με αυτόν τον τρόπο, η καινούργια Δημοτική Αρχή δείχνει τεράστιο κενό, πολύ νωρίς πάνω στην διοίκηση, και φοβόμαστε για ολέθριες συνέπειες στο μέλλον.

Πρόκειται για ατόπημα σοβαρό.»

ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΑΡΛΑΝΤΗΣ
Δημοτικός Σύμβουλος 
Δήμου Σπάτων - Αρτέμιδος

20 σχόλια:

  1. Ευτυχώς που είστε κι εσεις να τους λέτε τι να κάνουν.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ρεεεεε πολλοι του ειπαν οτι ειναι μακακας αλλα δεν πιστεψε κανενανε,εφαγε το ρεζελι και δεν ξεχρεωσε και την Λυτρα που ποιος ξερει τι της ειχε ταξει και της εδωσε τους γαμους.εχει ταξει ολα σε ολους.τα παντα ολα ψευτομαρκου.

      Διαγραφή
  2. O κύριος "φίλος με όλους", δεν αφήνει τους γάμους να ασχοληθεί με τα πουρνάρια που είναι και η ειδικότητα του;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΥΤΟΣ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΦΥΤΑ ΑΣΧΟΛΕΙΤΕ.ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΗΘΕΚΕ ΜΕ ΤΟΝ ΓΑΜΟ ΤΟΥ ΗΡΘΕ Ο ΦΥΤΟΥΛΗΣ ΜΟΥΓΚΟΣ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΡΟΣΕΞΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΥΤΟ.ΚΗΠΟΥΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΦΥΤΑ ΤΑ ΞΕΡΕΙ

      Διαγραφή
  3. Ο κ.Μαρλαντής μπορεί να απευθυνθεί και στον κ.Γιαννάτο για τα παράπονά του..Νομίζω τον γνωρίζει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΣΤΟΝ ΓΙΑΝΝΑΤΟ ΤΙ ΝΑ ΠΕΙ ΠΟΙΟΣ.ΤΟΝ ΕΚΑΝΕ ΘΥΡΩΡΟ ΚΑΠΟΥ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ,Ο ΔΜΑΡΚΟΥ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΦΟΒΑΤΑΙ.Ο ΓΙΑΝΝΑΤΟΣ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΠΑΡΟΠΛΙΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΠΙΑ ΝΑ ΤΑ ΑΝΑΤΡΕΨΕΙ.Ο ΓΙΑΝΝΑΤΟΣ ΣΕ ΘΕΣΗ ΜΟΥΣΜΟΥΛΟ?ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ?

      Διαγραφή
  4. Ωραιος ο κηπουρος!Εξασφαλισε θεση πακιστανου ο Δημητρακης!Θα τον προσλαβει για πακι τωρα που θα χαθει απο προσωπου γης.Οι εκλογες σημερα ηρθαν,και θα στειλουν τον Δημητρακη στην ΧΑ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τι λέει το παλληκάρι μας,τι λέει το κυπαρίσσι μας...το γιούκα μας, η αρμπαρόριζά μας , τι λέει η τουλίπα μας, η ορχιδέα μας,τι λένε τα φυτά της αυλής της όμορφης.!!! Α ρε τυχερέ Μάρκου, αν με τέτοια θέματα κάνουν " ντεπούτο" οι πρωτοκλασάτοι δημοτικοί σύμβουλοι της "άνασσας", θα τερματίσεις μόνος σου...για την πρωτιά. Πωπώ τι προφιτερόλ είναι και αυτό πάλι..Δήμαρχε κέρασέ μας..!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΠΡΑΞΗ ΤΟΥ ΓΑΜΟΥ ΔΗΜΟΤΩΝ ΣΟΥ ΤΗΝ ΠΕΤΑΣ ΣΕ ΕΝΑΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΙΣΑΙ ΑΝΑΞΙΟΣ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ.ΕΝΩ Ο ΓΑΜΟΣ Ο ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΥΡΙΛΕ,Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΓΑΜΟΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΓΙΑ ΔΗΜΟΤΕΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΦΤΥΣΙΜΟ,ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΓΕΛΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Την ποια;
      Κορυφαία διοικητική πράξη;
      Άλλο παλι κι αυτό...μια ληξιαρχική πράξη είναι, όπως η γέννηση κι ο θάνατος.

      Διαγραφή
  7. Σώπα καλέ Πολυξένη.....κοπελιές και παλληκάρια γίναμε μαλλιά κουβάρια..Άστο σου λέω ..Πήγαινε για ψώνια στο Smart Park...είναι καλύτερα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τι αντιπολίτευση είναι αυτή ; Τι περιεχόμενο! Τι μέγεθος! Τι ωραία θα είναι στα δημοτικά συμβούλια! Βρε "ανασσα" με τέτοια καμπάνια από τον Κοέν,τον Μαρλαντή έβγαλες σύμβουλο;"Η παιδική χαρά" μεταφέρεται..... Η συνέχεια στα προσεχώς περικοκλάδες μου.!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Εγώ λέω να τραβήξω τις κοτσίδες μου..Είναι από τις λίγες αναρτήσεις που ξεκαρδίζεσαι. Αννούλα τράβα τον πίσω ,γιατί θα σε τραβήξει χαμηλά πιο χαμηλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. εγώ πάλι άλλη απορία έχω.. γιατί λυσάνε όλοι να γίνουν δημοτικοί σύμβουλοι αφού δεν προσφέρουν τίποτα απολύτως ψωφάνε για παρέλαση αντί ο ένας να θάβει τον άλλον δεν ασχολούνται με τα προβλήματα του τόπου που είναι κ πιο σοβαρά από το αν παντρεύτηκαν οι άλλοι έλεοςςς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Πολυ σωστα τα λετε!Αλλα εχει ταξει σε πολλους πολλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΚΗΠΟΥΡΕ ΜΕΤΑ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ ΤΟΥ ΨΕΥΤΗ ΚΑΝΟΝΙΣΕ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΡΕΙΣ ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΑΛΑΦΡΙΑ ΔΟΥΛΙΑ ΝΑ ΣΩΘΗ ΤΟ ΜΟΥΓΓΟ.ΡΕ ΤΙ ΡΕΖΙΛΙ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟ ΣΗΜΕΡΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ηταν μια λαθος τοποθετηση σαν καινουργιος και απειρος συμβουλος που ειναι. Ισως να μην ξερει οτι παρομοια προβληματα υπηρξαν στο συνολο των Δημων γιατι Δημοτες ειχαν ζητησει πολιτικους γαμους 1,2,3,4,5 Σεπτεμβρη που ακομα δεν ειχαν βγει οι αναρτησεις και τα ΦΕΚ των διορισμων. Επρεπε η προηγουμενη δημοτικη αρχη να ενημερωσει τους πολιτες να μην δισλεγουν αυτες της ημερομηνιες γιατι κομα και να γινοταν ο γαμος θα ηταν ακυρος. Ο Μαρλαντης ως νεος και απειρος ασχοληθηκε με λαθος τροπο σε λαθος θεμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΡΕ τι μλκς λες;Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ παντρευει και αν βαριεται βαζει αντιδημαρχο...

      Διαγραφή
  14. ΜΗΠΩΣ Ο ΤΕΜΠΕΛΗΣ ΑΝΟΗΤΟΣ ΔΗΜΑΡΧΑΚΟΣ ΦΤΑΙΕΙ?Ο ΓΕΛΟΙΑ ΑΝΟΗΤΟΣ ΨΕΥΤΟΜΑΡΚΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΙΔΗΜΩΝ ΣΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΟΙ ΓΑΜΟΙ ΕΙΝΑΙ ΔΟΙΚΗΤΙΚΗ ΠΡΑΞΗ ΤΟΥ ΜΟΥΓΚΟΥ.ΠΗΓΑΙΝΕ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΞΕΧΡΕΩΝΕ ΤΟ ΓΡΑΜΜΑΤΙΟ ΛΥΤΡΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΚΑΛΑ ΡΕ ΑΚΟΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΚΑΚΙΑ ΤΟΥ ΜΟΥΓΚΟΥ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΠΡΙΝ ΜΕΡΕΣ ΣΧΟΛΙΑΖΕΤ?ΣΗΜΕΡΑ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΞΕΒΡΑΚΩΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ...ΤΙ ΜΑΚΑΚΙΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΑΓΝΩΣΤΟ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αρχειοθήκη ιστολογίου