Τρίτη 23 Σεπτεμβρίου 2014

«Νεα Εποχη»: Η ΠΡΩΤΗ ΝΙΚΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ. ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ!!

Σε άτακτη υποχώρηση αναγκάστηκε η δημοτική αρχή στη χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.
Το κλειστό γήπεδο του Μαραθώνα επιστρέφει στη νεολαία του Μαραθώνα.

Ο επικεφαλής της δημοτικής μας παράταξης κ. Νίκος Χατζηγιάννης τόνισε την άμεση ανάγκη να αποδοθεί το γήπεδο στη νεολαία, και βεβαια την άμεση απομάκρυνση από εκεί των συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου.

"Δεν είναι δυνατόν εμείς να συνεδριάζουμε εδώ με όλες τις ανέσεις και η νεολαία της πόλης να μην έχει στέγη. Εγώ προσωπικά ντρέπομαι!! " τόνισε ο κ. Χατζηγιάννης, ο οποίος κάλεσε όλους τους δημοτικούς συμβούλους να αναλογιστούν τις ευθύνες τους.

Ο κ. Ψηνάκης και οι συνεργάτες του θα πρέπει σύντομα να καταλάβουν ότι η Διοίκηση μίας πόλης δεν αποτελεί τηλεοπτικό σόου. Όσο πιο γρήγορα το καταλάβουν τόσο λιγότερα θα είναι τα ατοπήματά τους.

Νεα Εποχη - Δημος Μαραθωνα

7 σχόλια:

  1. Συγχαρητήρια στον κ. Χατζηγιάννη. ήμουν εχθές στο Δ.Συμβούλιο και αισθάνθηκα άσχημα γιατί δεν το είχα ψηφίσει. ήταν ο μόνος που είχε καθαρό λόγο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Περισσότερο ντρέπομαι για τουσ ανθρώπους που ψηφίσαμε που θεορούν ότι τα παιδιά μας πρέπει να μπαινοθν σε κίνδυνο!
    Κάνένα συμβούλιο δεν θα πάρει την ευθύνη άμα συμβεί κάτι... Τους κανόνες για ποίο λογο του θέτουμε σαν πολιτεία άμα θεωρούμε ότι πρέπει να τους καταπατήσουμε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Συγνώμη,αλλά στο ανοικτό γήπεδο μπάσκετ του Μαραθώνα,δυο μέτρα από τις μπασκέτες,υπάρχουν τεράστιοι στύλοι που φωτίζουν το γήπεδο.Αυτό είναι νόμιμο;
    Οι διαστάσεις του γηπέδου,είναι μικρότερες από αυτές που προβλέπει ένα νόμιμο γήπεδο μπάσκετ.
    Στο κλειστό υποτίθεται γήπεδο,υπάρχουν κερκίδες ελάχιστους πόντους από το σημείο που παίζουν τα παιδιά.
    Αυτό είναι νόμιμο;
    Τι θα γίνει σε περίπτωση που κάποιο παιδί χτυπήσει το κεφάλι του και μείνει στον τόπο;
    Υπάρχει κάποιος υπεύθυνος-ανεύθυνος Δημοτικός Σύμβουλος,Γονιός και Μέλος Αθλητικού Συλλόγου να μου απαντήσει;
    Το πρόβλημά σας είναι ποιος έκανε άτακτη υποχώρηση,Μπουρτζόβλαχοι,ή αν θα σκοτωθεί κάποιο παιδί;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το προβλημα μας κυριε μου ειναι να μην ενδιαφερομαστε ουτε να ΔΙΑΚΡΙΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΝΟΥΣΙΑ
    Αυτο ειναι το εθνικο μας προβλημα γιαυτο φτασαμε εδω που φθασαμε και κυριος ειδε που θα φθασουμε ακομα με την αφασια μας ΝΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΟΥΜΕ ΑΣΧΕΤΩΣ ΚΑΙ ΑΝΕΥΘΥΝΩΣ ΤΩΝ ΟΙΚΙΩΝ ΗΜΩΝ ΕΜΠΙΠΡΑΜΜΕΝΩΝ ΗΜΕΙΣ ΑΔΟΜΕΝ.......ΨΙΝΑΚΕΙΑ Η ΛΟΥΙΖΕΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι εχεται εν μερει δικαιο,αλλα αυτη ειναι η σκληρη πραγματικοτητα,ακι πρεπει δυστυχως να δουλεψουμε με αυτο που εχουμε,και οχι αυτο που θα θελαμε.Φτασαμε στο ξεδιαντροπο σημειο να εχουμε νεοναζιστικο αποκομμα εκλεγμενο στην βουλη,και ξεδιαντροπους δημαρχους να συναλλασονται με αυτην την εγκληματικη οργανωση.Ολα θελουν χρονο,και παιδεια,που ακομα δεν εχουμε,και δεν φροντιζουμε ουτε να αποκτησουμε...

      Διαγραφή
  5. Αφου συχναζετε εδω θα εχετε αντιληφθει τον ΥΜΝΟ ΤΗΣ ΑΓΡΑΜΜΑΤΗΣ ΜΑΙΜΟΥΣ.Ειναι ο υμνος της αγραμματοσυνης της μαιμουδιας της χυδαιοτητας και καθε ειδους ΠΡΟΣΤΥΧΙΑΣ την οποια υπερηφανως προβαλουμε γιατι οπως εγραψε καποιος ετσι ειναι το 90% ΤΗΣ ΑΤΙΜΗΣ ΚΕΝΟ ΝΙΑΣ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΣΑΦΩΣ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ.
    Κατα τα αλλα θελουμε καλυτερη ΠΑΙΔΕΙΑ ......ΤΙ ΓΕΛΟΙΟ .....οταν περιφρονουμε βαθυτατα τους πεπαιδευμενους.και ΥΜΝΟΥΜΕ ΩΣ ΥΨΙΣΤΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ το να μην ξερουμε την γλωσσα μας και να την βανδαλιζουμε ΥΠΕΡΗΦΑΝΩΣ ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΙΚΑ.Αυτον τον Ελληνα αγγαλιασαν ολα τα φασιστοειδη .Αυτον ανηγαγαν σε προτυπο ΑΥΤΟ ΘΑ ΛΟΥΣΤΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ Ο ανθρωπος με παιδεια δεν ειναι ευκολη λεια ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΜΟΡΦΩΤΟΥΣ ΧΥΔΑΙΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΟΥΜΑΝΤΑΡΟΥΜΕ ΕΥΚΟΛΑ ΣΑΝ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑ ΜΕ ΕΝΑ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ Σε αυτο συμφωνουν ολα τα κομματα και αυτων χαιδευουν τα αυτια ολοι οι δημαρχεοι νομαρχεοι αρχηγεοι κομματων και ολοι οσοι θελουν να ασκησουν ΕΞΟΥΣΙΑ.
    Μια περιηγηση στα σχολια ΜΟΝΟΝ ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΜΑΣ ΠΡΟΚΑΛΕΙ
    Το οικονομικο ειναι το μικροτερο προβλημα αυτης της χωρας των Λωτοφαγων Το πιο σημαντικο ειναι η ΒΑΘΥΤΑΤΗ ΗΘΙΚΗ ΚΑΤΑΠΤΩΣΗ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΑΡΓΗΣΕΙ ΠΟΛΥ ΝΑ ΣΥΝΕΛΘΕΙ .Πολυ περισσοτερο απο οικονομικα .Και δεν θα απαλλαγει ΠΟΤΕ απο τον πολυ κακο εαυτο τηςΘα την κυνηγαει ΑΝΑ ΤΟΥΣ ΑΙΩΝΕΣ και θα κανει τους ιδιους επαναλαμβανομενους ιστορικα κυκλους με τα ιδια λαθη που κανει σαν ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ 200 χρονια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Mάλλον τα χάπια τα παίρνετε εσείς,αγαπητέ.Η κυρία του Δημοτικού Συμβουλίου,απλά προτιμά τα ληγμένα.

      Διαγραφή

Αρχειοθήκη ιστολογίου