Σάββατο 20 Σεπτεμβρίου 2014

Νίκος Χατζηγιάννης: "...δεν επιθυμώ να βρεθώ κατηγορούμενος"

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Ο επικεφαλής της Δημοτικής μας Παράταξης κ. Νίκος Χατζηγιάννης, απέστειλε σήμερα, 20-9-2014, με e- mail, την παρακάτω επιστολή του
προς τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Μαραθώνα κ. Σπύρο Λιβαθινό :
"Αξιότιμε Κύριε Πρόεδρε,
Γνωρίζοντας την ευαισθησία σας αναφορικά με θέματα που άπτονται της νομιμότητας και της διαφάνειας, παρακαλώ όπως μού γνωρίσετε άμεσα εάν ο χώρος του κλειστού γυμναστηρίου του Μαραθώνα τον οποίο έχετε ορίσει ως χώρο και τόπο συνεδρίασης του προσεχούς Δημοτικού Συμβουλίου της 22ας Σεπτεμβρίου 2014, διαθέτει σχετική άδεια ως χώρος συνεδριάσεων και μαζικής συνάθροισης κοινού, όπως προβλέπεται από την οικεία πολεοδομική νομοθεσία.

Σε τυχόν αρνητική σας απάντηση, σάς δηλώνω ότι θα βρεθώ στην λίαν δυσχερή θέση να αναφέρω το γεγονός στο οικείο Α.Τ. Μαραθώνα και την αρμόδια Πολεοδομία, προκειμένου για τα δέοντα.

Επειδή δεν επιθυμώ επ΄ ουδενί να βρεθώ εγώ ή οποιοσδήποτε άλλος εξ΄ ημών των δημοτικών Συμβούλων Μαραθώνα στην δυσάρεστη θέση του κατηγορούμενου ή του επ΄ αυτοφώρω συλληφθέντος, προς τούτο παρακαλώ όπως φροντίσετε ταχύτατα να διαλευκανθεί το θέμα.

Με εκτίμηση,
ΝΙΚΟΣ ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗΣ"

2 σχόλια:

  1. Ρε Χατζηγιάννη,μας τα ΄χεις κάνει ζέπελιν.Ασχολήσου με κάτι σοβαρό πια και μάθε να μιλάς ΜΕΣΑ στα Δημοτικά Συμβούλια και όχι σε μπλογκς και ιστοσελίδες.ΜΕΣΑ,αγόρι μου,ΜΕΣΑ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εχεις κανει χειρουργειο στο ΙΚΑ σιγουρα,και σου εβαλαν αλλα οργανα στην θεση αλλων.Στο ψητο ΤΩΡΑ.Θα μαθεις να σου αρεσει,ή να τον κανεις υπομονη τον Κο Χατζηγιαννη,οπως ειπε και ο Ψηνακας ΟΛΟΙ θα φανε ΟΛΟΥΣ πεντε ετη στην μαπα.Το πως μιλα,και γιατι,και που,αυτος ξερει.Στα Δημοτικα Συμβουλια του Κ@Λ@Υ μιλας δεν μιλας δεν σε ακουει το ποπολο,ο ΨΗΝΑΚΑΣ δεν εγινε ΔΗΜΑΡΧΙΔΙ,γιατι ειπε-εκανεκατι,εγινε γιατι μιλουσε και μιλα στα ΜΜΕ,και η επιτυχια του ΤΡΟΜΕΡΗ.Ο Χατζηγιαννης το ειδε το καταλαβε,εχει πεντε ετη,να το κανει καλυτερα απο τον Ψηνακα.Τα καλα τα αντιγραφουμε,για να τα βελτιωσουμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αρχειοθήκη ιστολογίου