Σάββατο 6 Σεπτεμβρίου 2014

ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ - ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΑΡΑΘΩΝΑ: Ο κ.Νίκος Χατζηγιάννης εγκαλεί πολιτικά την συμπεριφορά του κ. Ψηνάκη

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ
Με αφορμή τα δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών περί των οικονομικών ελέγχων της νέας δημοτικής αρχής, ο Δημοτικός Συνδυασμός ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ - ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΑΡΑΘΩΝΑ
και ο επικεφαλής αυτού δημοτικός Σύμβουλος Μαραθώνα Νίκος Χατζηγιάννης καταγγέλλουμε τα εξής :

1. Ο επικεφαλής του Συνδυασμού μας κ. Νικόλαος Χατζηγιάννης ήδη από τις 27-6-2014 έχει αποστείλει στον κ. Ψηνάκη e - mail με το οποίο του ζητά να τον ενημερώσει από τότε εάν έχει προβεί σε ενέργειες για τον λογιστικό και διαχειριστικό έλεγχο του Δήμου ή για το ποίες ενέργειες προτίθετο να κάνει στο άμεσο μέλλον για την διενέργεια λογιστικού και διαχειριστικού ελέγχου.

2. Ο κ. Ψηνάκης ΟΥΔΕΠΟΤΕ απήντησε, ως όφειλε, στο συγκεκριμένο mail, γεγονός που προκαλεί έντονα ερωτηματικά, ιδιαιτέρως αν ληφθεί υπόψιν ότι ο κ. Χατζηγιάννης στο ίδιο mail τού αναφέρει ότι είναι πρόθυμος να συμβάλλει στην προσπάθεια αυτή.

3. Έχουν περάσει πλέον των δύο (2) μηνών από τότε και ο κ. Ψηνάκης, εμφανίζεται να δηλώνει ότι επιθυμεί την συνεργασία όλων για την εξυγίανση του Δήμου, ωστόσο ο ίδιος αγνοεί και δεν απαντά ποτέ σε γραπτό αίτημα ενημέρωσης.

4. Γεννώνται σε όλους μας απορίες και ερωτηματικά για την στάση του νέου Δημάρχου Μαραθώνα κ. Ψηνάκη, πολύ περισσότερο μάλιστα όταν ο ίδιος ευαγγελίζεται σε όλους την διαφάνεια, ωστόσο την ίδια στιγμή αποφεύγει να ενημερώσει τα θεσμικά όργανα του Δήμου και να συνεργαστεί μαζί τους.

5. Ο επικεφαλής του συνδυασμού ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΑΡΑΘΩΝΑ, κ. Νίκος Χατζηγιάννης, εγκαλεί πολιτικά την συμπεριφορά του κ. Ψηνάκη και δηλώνει απερίφραστα ότι με την ιδιότητά του τόσον ως δημοτικού συμβούλου, όσο και ως δικηγόρου θα ερευνήσει προσωπικά από εδώ και στο εξής κάθε πτυχή της όλης υπόθεσης που αφορά τα οικονομικά του Δήμου, με κύριο σκοπό την διαφάνεια και την πολιτική ορθότητα.

Νικος Χατζηγιάννης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου