Τετάρτη 29 Οκτωβρίου 2014

Στη θάλασσα το νέο υποβρύχιο «Πιπίνος» του Πολεμικού Ναυτικού

Eξέφρασε την ικανοποίησή του για το γεγονός όπως είπε ότι το ελληνικό Ναυτικό, έχει ξεπεράσει όλα τα προβλήματα και ενισχύεται ακόμα περισσότεροΟλιγόωρο δοκιμαστικό πλου πραγματοποίησε την Τετάρτη το νέο υποβρύχιο του Στόλου «Πιπίνος» με επιβαίνοντες τον υπουργό Άμυνας Δημήτρη Αβραμόπουλο και τον αρχηγό ΓΕΝ Ευάγγελο Αποστολάκη.





Ο κ. Αβραμόπουλος ο οποίος είχε την  ευκαιρία να αποκτήσει μία εικόνα για τις εν πλω δοκιμές που ξεκίνησε το «Πιπίνος», εξέφρασε την ικανοποίησή του για το γεγονός όπως είπε ότι το ελληνικό Ναυτικό, έχει ξεπεράσει όλα τα προβλήματα και ενισχύεται ακόμα περισσότερο.



Αναφερόμενος στο «Πιπίνος» είπε πως ο ρόλος του θα είναι σημαντικός για την εθνική μας ασφάλεια, αλλά και για την όποια αποστολή του ανατεθεί στο όνομα της διεθνούς νομιμότητας.



Αναφερόμενος στους εργαζόμενους στα ναυπηγεία, ο κ. Αβραμόπουλος είπε ότι οι τεράστιες δυνατότητες της ναυπηγοεπισκευαστικής και ναυπηγοκατασκευαστικής βιομηχανίας, σε ένα μεγάλο βαθμό, έχουν να κάνουν με το υψηλού επιπέδου ειδικευμένο ανθρώπινο δυναμικό και προσέθεσε: «Θα πρέπει να σταθούμε κοντά τους, και σιγά-σιγά να λύσουμε και τα υπόλοιπα προβλήματα, έτσι ώστε αυτή η υποδομή της χώρας να είναι η αιχμή ανάπτυξης και προόδου της Ελλάδος».




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου