Κυριακή 12 Οκτωβρίου 2014

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ! Το Κέντρο Υγείας Σπάτων "εκπέμπει" SOS!!!

Ένας γιατρός του Κέντρου Υγείας Σπάτων έχει φτάσει στα όρια της αντοχής και της υπομονής του και μας έστειλε το ακόλουθο κείμενο αγανάκτησης:

«Είμαι γιατρός των Σπάτων, έχουμε φθάσει στις 9 Οκτώβρη και συνεχίζουμε να δουλεύουμε με εντέλλεστε του υποδιοικητή κ. ΣΜΕΡΟΥ.

Τι σημαίνει αυτό;
Ότι για να καλύψουμε τις ανάγκες του Κέντρου Υγείας όλο το 24ωρο κάνουμε 10 και 12 εφημερίες το μήνα ο καθένας μας.  Υπ' όψιν ότι το πλαφόν μέγιστου αριθμού εφημεριών είναι 6 για την ζώνη που βρισκόμαστε.
Έχουμε εξαντληθεί τελείως. 
Δεν μας βλέπουν τα σπίτια μας. 
ΒΟΗΘΕΙΑ!!!!!!!!
Δουλεύουμε έτσι από τον Αύγουστο. Πόσο θα κρατήσει αυτό; Τουλάχιστον ας μας στείλουν ειδικευόμενους. Να εφημερεύουμε ένας ειδικευόμενος με ένα ειδικευμένο, να κάνουμε τουλάχιστον κάνα 2 εφημερίες πιο λίγες. Υπεύθυνος για την αποστολή των ειδικευόμενων είναι ο κ. Μπέλλος, διευθυντής του Κέντρου Υγείας Κορωπίου, ο οποίος πάρα τις εκλύσεις μας, μας δουλεύει...

Με εκτίμηση,
Κέντρο Υγείας Σπάτων»

2 σχόλια:

  1. Το ΚΥ Σπάτων εδώ και δύο χρόνια πάι μήνα με το μήνα τον Αυγουστο θα έκλεινε η εφημερία με παρέμβαση προσωπική του Δημήτρη Μάρκου διατηρήθηκε γιατρούς όμως δεν έστειλαν και οι επικουρικοί θα αργήσουν η πίεση στο υπάρχον προσωπικό είναι τεράστια. Ο Δήμος, η Ένωση γονέων, Βουλευτές με επερωτήσεις πιέζουν μήπως και κερδίσουν κάτι από μια διαλυμένη με ευθύνη της Κυβέρνησης υγεία. Η λύση που προτείνεται θα δώσει μια πρόσκαιρη βοήθεια μέχρι να έρθουν οι 4 επικουρικοί της προκύρηξης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Υπαρχουν πολλα παραπονα τελευταια για το ΚΥ Σπατων και την λειτουργια απο πολλους πολιτες. Ουρες το πρωι φασαριες γιατροι που λειπουν. Οι εφημεριες πως ειναι 10 εως 12 οι γιατροι αν δεν κανω λαθος ειναι 6. Λοιπον 5Χ6=30. Μεχρι της 12 τι γινεται. Λειπουν γιατροι αυτο ειναι αληθεια αλλα αν ισχυουν αυτα που παραπονιουνται οι πολιτες εχει και προβλημα λειτουργια. Τι γινεται με την νεα συντονιστρια και ατομα απο το Δημο τα βλεπω οτι ψαχνονται πλεον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αρχειοθήκη ιστολογίου