Σάββατο 15 Νοεμβρίου 2014

Φρίκη: Γουρούνι κατασπάραξε 2χρονο αγόρι

Το γουρούνι σκότωσε και στη συνέχεια έφαγε το άτυχο αγόριΈνα 2χρονο αγόρι στην Κίνα έχασε τη ζωή του από ένα γουρούνι μέσα στην αυλή του ίδιου του του σπιτιού. Οι γονείς του Wei Tsao, που οι φίλοι τον φώναζαν Keke, έπαιζε ανέμελο στον κήπο του σπιτιού του, στην επαρχία Jiangsu της ανατολικής Κίνας. Οι γονείς του αγοριού κάποια στιγμή σταμάτησαν να το επιβλέπουν και μπήκαν μέσα στο σπίτι. Τότε, το μικρό αγόρι πλησίασε τα νεογέννητα γουρουνάκια και ήταν τότε που η μητέρα τους του επιτέθηκε σε μια προσπάθεια να τα προστατέψει. Το χτύπημα ήταν ακαριαίο, ενώ στη συνέχεια ο χοίρος άρχισε να μασάει το κεφάλι του μωρού.

Όταν οι γονείς άκουσαν τις κραυγές του παιδιού τους, βγήκαν τρέχοντας έξω, αλλά ήταν ήδη αργά. Ο 25χρονος πατέρας, Sun Tsai, δήλωσε: «Είχαμε μπει μέσα για μόλις δύο λεπτά, όταν ακούσαμε τις κραυγές. Όταν βγήκαμε, είδαμε το γουρούνι περίπου 80 μέτρα μακριά να μασάει το κεφάλι του Keke του».

Γείτονες που άκουσαν τις κραυγές, έτρεξαν στο σημείο, άρπαξαν το γουρούνι – δολοφόνο, το έδεσαν σε ένα δέντρο και του άνοιξαν το στομάχι, μέσα στο οποίο βρήκαν θραύσματα του κρανίου και μαλλιά του Keke, τα οποία χρησιμοποιήσαν οι αρχές για να αποδείξουν ότι το γουρούνι τον σκότωσε.



Ο 62χρονος αρχηγός του χωριού Cheng Yuan, 62, είπε: «Είναι φρικτή τραγωδία. Έπρεπε να ανοιχτεί το γουρούνι, όχι ως πράξη εκδίκησης, αλλά για να αποδειχθεί στις αρχές ότι πράγματι εκείνο σκότωσε και έφαγε τον Keke».



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου