Τετάρτη 5 Νοεμβρίου 2014

ΑΝΑΣΣΑ - πολιτικά γραφεία σε Σπάτα & Αρτέμιδα

11 σχόλια:

  1. Πολυ γρηγορα αρχισατε,εγω παντος σας ευχομαι καλη αρχη και.....ΚΟΥΡΑΓΙΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πιστευω συντομα να θεσπισετε πλαισιο αρχων και ορων καλης λειτουργιας της παραταξης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Tις μαχες για το καλο των δημοτων και του δημου και την αντιπολιτευση να τις κανετε στα δημοτικα συμβουλια και στις επιτροπες οικονομικων και ποιοτητας ζωης και όχι πολιτικα γραφεια.ΕΚΕΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ισως η επαφη με τον κοσμο σας δωσει την ωριμοτητα που σας ελειπε στις εκλογες. Παντως σαν ατιπολυτευση να κοιτατε τα σοβαρα και ουσιωδη θεματα και να παψετε τις ανουσιες παρεμβασεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. To ρασο δεν κανει τον παπα.Αν θελετε να ξοδευετε χρηματα σε γραφεια δικαιωμα σας Αλλα πρεπει να πατε εσεις στους δημοτες και οχι να τους καλειτε ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΣΑΣ .Αλη μια κινηση με πεταγμα χρηματων .ΔΥΟ ΓΡΑΦΕΙΑ για παραταξη τριων συμβουλων Και ποια ειναι η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΑΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ?Ειστε κομμα να εχετε πολιτικα γραφεια η δημοτικη παραταξη με απλα γραφεια παραταξης?Τι μικρομεγαλα σουσουμια ειναι παλι αυτα?Δεν καταλαβαινετε οτι ετσι ΠΡΟΚΑΛΕΙΤΕ ?Θα εχετε και ΚΑΡΥΔΕΝΙΑ επιπλα η θα παιζετε εσεις το επιπλο ?
    Αντε παλι ΣΩΘΗΚΕ Η ΛΟΥΤΣΑ ...τωρα με τα γραφεια.Θα εχουν γραφειο και στα Σπατα ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΗΡΑΝ 300 ΨΗΦΟΥΣ.....Αυτο λεγεται μεγαλομανια ....ελλειψη ΣΕΜΝΟΤΗΤΑΣ και σπαταλη.Καλυτερα να κανατε ΠΑΙΔΟΤΟΠΟ.ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΤΑΙΡΙΑΖΕ και θα ηταν πραγματικα κατι ΧΡΗΣΙΜΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιατι τοση κακια ?Γιατι τοση εμπαθεια ?Εγω τους ψηφισα ειναι ενα κινημα νεων με νεους ανθρωπους μακαρι να πετυχουν. Εκτος αν τους πολεματε για να τους δυναμωσετε.

      Διαγραφή
    2. Παραπληροφορηση . Το γραφειο στα Σπατα ειναι ξενοίκιαστο γραφειο ιδιοκτησιας της και το γραφειο στην Ααρτεμιδα ειναι ιδιοκτητο γραφειο διπλα στο τεχνικο της γραφειο που δεν το χρησιμοποιει

      Διαγραφή
  6. ελα βρε ποθαμενο ζωο ν!!!!!κατι ασχολιαστο δεν αφησες!!ειπα και εγω!!για τα παντα εχεις αποψη.!!!για της λαλακιες που λες εχεις αποψη?μαθε πρωτα ποσους ψηφους πηρε και μετα μιλα!!!
    ΠΕΡΑΣΤΙΚΕ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ!!!που ταχα μας δεν σε νοιαζει!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και που να δεις ο Ακης τι επαιρνε........και τι πηρε στο τελος......

      Διαγραφή
  7. ΠΗΡΕ ΤΟΥΣ ΜΙΣΟΥΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΚΑΣΙΜΟΓΛΟΥ ΣΤΑ ΣΠΑΤΑ ΣΤΙΣ ΠΕΡΑΣΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ. ΚΑΜΙΑ ΤΥΧΗ ΔΗΛΑΔΗ ΑΦΟΥ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΑΕΡΑ!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Την anatakti.gr δεν την εκφράζουν τα σχόλια. Αποκηρύσσει όλα τα υβριστικά, κακόβουλα και αισχρά σχόλια και παρακαλεί όλους τους σχολιαστές να χρησιμοποιούν κόσμια γλώσσα. Όποιος θεωρεί ότι θίγεται από κάποιο σχόλιο μπορεί να πατήσει <εδώ> ή στο αντίστοιχο σχετικό στο κάτω μέρος της σελίδας για να διαμαρτυρηθεί αναγράφοντας το άρθρο, την ημερομηνία και την ώρα του σχολίου που τον ενοχλεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αρχειοθήκη ιστολογίου