Τετάρτη 12 Νοεμβρίου 2014

Έγκλημα πάθους: Δολοφόνησαν μητέρα τεσσάρων παιδιών

Ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του δράστη.Βασικός ύποπτος θεωρείται ένας 65χρονος ο οποίος έχει εξαφανιστεί και αναζητείται - Η 40χρονη βρέθηκε νεκρή με δύο τραύματα από σφαίρες κοντά στο μαντρί της - Σοκ στην τοπική κοινωνία από τη φρικτή δολοφονία που φαίνεται πως είναι έγκλημα πάθουςΑνθρωποκυνηγητό έχει εξαπολύσει η Αστυνομία στο Λεωνίδιο και τις γύρω περιοχές της Αρκαδίας για να εντοπίσει έναν 65χρονο που θεωρείται ως βασικός ύποπτος για την δολοφονία μιας 40χρονης γυναίκας, η οποία βρέθηκε νεκρή με τραύματα από σφαίρες.



Από νωρίς το πρωί της Τρίτης είχαν ξεκινήσει έρευνες για να βρεθεί η 40χρονη μητέρα τεσσάρων παιδιών, τα ίχνη της οποίας είχαν χαθεί. Τελικά, βρέθηκε λίγο πριν από τα μεσάνυχτα κοντά στο μαντρί της στην περιοχή Βασκίνα του Λεωνιδίου και, όπως διαπίστωσαν οι αστυνομικοί του τοπικού τμήματος, η άτυχη γυναίκα είχε δεχθεί έναν πυροβολισμό και δύο μαχαιριές -μία στο λαιμό και μία στην κοιλιακή χώρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι πρόκειται για έγκλημα πάθους με δράστη τον 65χρονο κάτοικο της περιοχής, ο οποίος έχει εξαφανιστεί και αναζητείται. Να σημειωθεί ότι η γυναίκα πριν από περίπου τρία χρόνια είχε εγκαταλείψει τα τέσσερα ανήλικα παιδιά της και τον σύζυγό της προκειμένου να ζήσει με τον φερόμενο ως ύποπτο. Παρόλα αυτά, επέστρεψε στην οικογένειά της προσπαθώντας να κάνουν όλοι μαζί μια νέα αρχή. Ο 65χρονος όμως δεν την άφηνε σε ησυχία, μέχρι που ήρθε το μοιραίο.

Σύμφωνα επίσης με τις πληροφορίες του protothema.gr, ο 65χρονος χθες βράδυ άφησε σημείωμα στο σπίτι του το οποίο εξετάζει η αστυνομία και πήρε τηλέφωνο γνωστό του, θηροφύλακα στο επάγγελμα, λέγοντάς του ότι θα αυτοκτονήσει με δηλητήριο.

Κλιμάκιο της Εγκληματολογικής υπηρεσίας έφτασε στην περιοχή που έχει αποκλειστεί και αναζητά τυχόν ίχνη που θα οδηγήσουν στην εξιχνίαση του εγκλήματος, ενώ η σορός της άτυχης γυναίκας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Τρίπολης για να εξεταστεί από ιατροδικαστή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου