Τρίτη 9 Δεκεμβρίου 2014

Παιανία Ξεκαθάρισμα λογαριασμών πίσω από απαναθρακωμένο πτώμα



Το θύμα μαζί με τους δύο δολοφόνους του ήταν μέλη σπείρας εμπορίας ναρκωτικών - Τον σκότωσαν και στη συνέχεια ζήτησαν χρήματα από τη σύζυγό του.
Ξεκαθάρισμα λογαριασμών ανάμεσα στα μέλη σπείρας εμπορίας ναρκωτικών κρύβεται τελικά πίσω από το απανθρακωμένο πτώμα που βρέθηκε τον περασμένο Φεβρουάριο απανθρακωμένο μέσα σε πορτ-μπαγκάζ αυτοκινήτου που ήταν σταθμευμένο σε αγρόκτημα στην Παιανία.

Όπως προέκυψε από την έρευνα της αστυνομίας ο 41χρονος Έλληνας ήταν μέλος της σπείρας μαζί με δύο Αλβανούς, 34 και 31 ετών, οι οποίοι και τον σκότωσαν, καθώς με δύο γυναίκες, μια 34χρονη Αλβανίδα και μια 41χρονη Ελληνίδα.

Ως δράστες της δολοφονίας ταυτοποιήθηκαν οι δύο Αλβανοί, οι οποίοι, μάλιστα, αφού σκότωσαν τον 41χρονο επικοινώνησαν τηλεφωνικά με τη σύζυγό του και απαίτησαν την καταβολή χρηματικού ποσού 150.000 ευρώ προκειμένου να μην τον δολοφονήσουν.

Ο ένας από τους δύο δολοφόνους, ο 34χρονος Αλβανός, συνελήφθη το περασμένο Σάββατο στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» ενώ ο δεύτερος αναζητείται.

Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται και η 41χρονη Ελληνίδα που συνελήφθη στην Αλβανία διότι μετά από έρευνα στο αυτοκίνητο που οδηγούσε βρέθηκε και κατασχέθηκε ποσότητα κάνναβης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου