Σάββατο 13 Δεκεμβρίου 2014

ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ "ΧΩΡΙΣ ΜΕΣΑΖΟΝΤΕΣ" ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΛΗΣΙΟΝ ΓΗΠΕΔΟΥ ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ


Ο Δήμος Σπάτων - Αρτέμιδος με πρωταρχικό στόχο το συμφέρον των κατοίκων του και την ανάγκη για φθηνά και εγγυημένα ποιοτικά αγαθά, διοργανώνει διάθεση αγροτικών
προϊόντων από παραγωγούς, το Σάββατο 13/12/2014 από τις 8.00 το πρωί, πλησίον του Γηπέδου Αρτέμιδος.
Τα προϊόντα που θα διατεθούν είναι:

ΛΑΔΙ
ΖΥΜΑΡΙΚΑ
ΑΛΕΥΡΙ
ΟΣΠΡΙΑ
ΜΕΛΙ
ΕΛΙΕΣ
ΤΥΡΙΑ
ΦΕΤΑ - ΓΙΑΟΥΡΤΙ
ΑΛΛΑΝΤΙΚΑ
ΒΟΤΑΝΑ
ΔΗΜΗΤΡΙΑΚΑ
ΧΑΛΒΑΣ
ΚΟΥΛΟΥΡΙΑ - ΒΟΥΤΗΜΑΤΑ
ΜΕΛΟΜΑΚΑΡΟΝΑ – ΚΟΥΡΑΜΠΙΕΔΕΣ
ΤΑΧΙΝΙ
ΣΤΑΦΙΔΑ – ΞΗΡΟΙ ΚΑΡΠΟΙ
ΞΥΔΙ
ΚΑΣΤΑΝΑ – ΚΑΡΥΔΙΑ – ΑΜΥΓΔΑΛΑ
ΚΡΑΣΙ
ΛΕΜΟΝΙΑ - ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΑ

16 σχόλια:

  1. ΕΝΤΑΞΕΙ Ο ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΣ ΒΟΛΕΨΕ ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΤΟΥ?ΓΙΑ ΤΑ ΣΠΑΤΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΠΟΤΕ ΚΑΤΙ ΤΟ ΛΑΜΟΓΙΟ?ΔΗΜΑΡΧΕ ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ.ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΕΝΗ,ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΩΤΗΡΗ,ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΠΟΥ ΒΓΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΣΠΑΤΑ.ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οταν εγινε αντιστοιχη οργανωμενη και μονιμη προσπαθεια για την δημιουργια χωρις μεσαζοντες στα Σπατα υπηρξε μεγαλη αντιδραση απο τα μαγαζια και συνεχεις καταγγελιες στην αστυνομια. Ο Λαμπρου που το κανει στην Αρτεμιδα λετε οτι το κανει για τους ψηφοφορους του. Αμα δεν εκανε θα το κατηγορουσαν. Τι θελουμε τελικα???

      Διαγραφή
  2. Στα Σπατα δεν εχει γινει ποτε. Μονο μια φορα κατι πατατες πριν δυο χρονια εφεραν. Οταν πηγε να γινει κατι οργανωμενο σε σταθερη βαση κυνηγηθηκε και πολεμηθηκε μεχρι αηδιας. Υπηρξε μεγαλη ενταση με τα μαγαζια και συνεχεις παρεμβασεις κατοπιν καταγγελιων της αστυνομιας. Ηδη η τοποθετηση ειναι λαθος και δειχνει αυτη την νοοτροποια. Ο Λαμπρου το κανει μασαζοντες στην Αρτεμιδα και τον κατηγορηται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φοβερη τοποθετηση γινεται κινηση χωρις μεσαζοντες στην Αρτεμιδα και τους βριζουμε γιατι το εκαναν. Δεν γινεται τα Σπατα και τους μαλωνεται γιατι δεν εκαναν. Τετραγωνισμος του κυκλου. Παντως απο οτι λεγεται θα γινει παντου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αν δε φωνάξεις και δε γράψεις δεν θα σου δώσει κανένας σημασία. Ο αντιδήμαρχος oτι κάνει το κάνει μόνο στην Αρτέμιδα, όταν και άμα κάνει κατi στα Σπάτα θα δούμε θα κρίνουμε και θα γράψουμε ανάλογα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. AYTA ΕΙΝΑΙ ΑΝΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΤΩΝ ΣΠΑΤΩΝ,ΑΠΟ ΘΑ ΧΟΡΤΑΣΑ,ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΔΕΚΑ ΕΙΚOΣΙ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΛΟΥΤΣΑ ΜΟΥΛΩΧΤΑ,ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΤΑ ΣΠΑΤΑ ΤΟ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜ ΑΦΟΥ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Να παρακολουθεις τοσο την ιστοσελιδα του Δημου οσο και εδω! Εχει αναρτηθει εδω κσι μερες. Ποιοι δικοι του μονο αυτο δεν το καταλαβαινει κανεις. Δεν μοιραζαν τσαμπα τροφιμα αλλα με χαμηλη τιμη. Επειδη μαλλον δεν εχεις και τοση γνωση του τι γινεται στα Σπατα υπηρχε για μηνες χωρις μεσαζοντες καθε Σαββατο αλλα αντεδρασαν τα μαγαζια και η αστυνομια συνεχως λογο των καταγγελιων τους ηθελε να κλεισει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δεν χρειαζεται να γραφεται μισ μικρα μια κεφαλαια οπως λεει και κσποιος αλλος εδω μεσα η γραφη ειναι αποτυπωμα του κσθε ανθρωπου δεν χρειαζεται να φαινομαστε πολλοι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Η σελιδα ρου δημου ειναι αργη,και γραφει της περασμενης εβδομαδας,ακομα και μηνα θεματα.Διαβαζω μονο εδω που ειναι ενημερωμενη,και εχει και αλλα νεα εκτος απο αυτα που βγαζει ο δημαρχος.Η σελιδα του δημου ειναι οργανο του κομματπς οπω ς λεει και ο ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ.Αυτο με χαμηλη τιμη δεν ειναι αγαθο που πρεπει να το εχουμε και στα Σπατα?Εγω βλεπω οτι δεν εχω στα Σπατα,και πρεπει να παω στην Λουτσα ιδια ημερα με την Λαικη της Λουτσας,και οι Αρχοντες των Σπατων να το παιζουν πιγκουινοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΠΟΙΟΣ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ; ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ,ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΝΑ ΧΑΡΟΥΝ ΠΟΥ ΕΙΔΑΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟ.ΕΔΩ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Για αυτο και εισαι ανημερωτος για τα προιοντα χωρις μεσαζοντες δενσου φταει το συστημα αλλα ο ευατο σου. Τσιμπησαμε για αλλη μια φορα και αποκαλυφθηκε οτι κανουμε και λεμε για να κανουμε Αντιπολίτευση. Ειπα και εγω πως να γραφει ο ιδιος με 3 ονοματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. μπραβο σας πουλανε μελομακάρονα κουραμπιέδες μπραβο μπραβο!!! και εμεις που εχουμε τα μαγαζια ας πληρωνουμε φορους και χιλια δυο αλλα και εσεις να στελνετε τους λουτσιωτες στο γηπεδο. Εγω παντως εχω πολλα παραπαονα από τον δημο ο οποιος θυμαται τα μαγαζια της Λούτσας μονο για να σας δινουμε τσαμπα λαγανες και ότι άλλο σας ερθει σαν χορηγοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. 1.34 .Ευτυχώς που ο Γιαννάτος σκέφτεται την αγορά των Σπάτων και ποτέ δεν θα έκανε τέτοια πρόταση σε βάρος των τοπικών καταστημάτων. Και μάλιστα μέσα στις γιορτές που τραβάμε τον αλοίμονο.Έχουμε τα σούπερ μάρκετ, να κάνουμε και εμπόριο τροφίμων, τελειώσαμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Το πρόβλημα αν μπορεί να ειπωθεί πρόβλημα και εγώ μαγαζί έχω δεν είναι η διοργάνωση αυτών των τριτοκοσμικών εκδηλώσων οι πολίτες να περιμένουν τα φορτηγά της ανθρωπιστικής βοήθειας του ΟΗΕ να πάρουνε μερικές δεκάρες φτηνότερα κάποια φαγώσιμα που τα πληρώνουν κιόλας. Το εκανε Σάββατο που είναι και η λαϊκή.Την λαϊκή την διάλυσε εντελώς και μείωσε τρομακτικά τι κίνηση στην αγορά. Ένα Σαββατοκύριακο δουλεύουμε ο βλάκας αντιδήμαρχος που τον ζει η γυναίκα του που να καταλάβει τι τραβάμε εμείς. Αυτός ζει στην κοσμάρα του δεν δουλεύει πια καθόλου έγινε αντιδήμαρχος και ονειρεύεται να γίνει και δήμαρχος. Αλλά ζει και τρώει από το σουβλατζίδικο της γυναίκας του στη Λούτσα. Να μαζευτούμε μερικοί να πάμε να του ζητήσουμε άδεια να πουλάμε φτηνά σουβλάκια εκεί στην πλατεία κάθε Σαββατοκύριακο να δω θα του αρέσει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ναι και με την αδιαφορία του Γιαννάτου τα μαγαζάκια θαύματα στα Σπατα σώθηκαν? Αυτές οι κινήσεις χωρίς μεσάζοντες είναι της μόδας για κάποιους πολιτευόμενους να κάνουν ψηφοθηρία. Βοήθησε κάποιους αγρότες μια συγκεκριμένη εποχή που είχαν αδιάθετη την παραγωγή τους τώρα πια είναι κανονικό εμπόριο στις τιμές της χονδρικής. Δεν έψαξε να βρει αγρότες με αδιάθετη την παραγωγή τους και με τιμές στο χωράφι, αλλά έφερε διάφορα πράγματα και έκανε ένα υπαίθριο παντοπωλείο. Μπράβο μας να τον χαιρόμαστε αυτόν και τον δήμαρχο που πέντε χρόνια θα μας διοικούν πρόχειρα και ανοργάνωτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αρχειοθήκη ιστολογίου