Σάββατο 17 Ιανουαρίου 2015

Αγώνας δρόμου στη Γλυφάδα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Αγώνας δρόμου στη Γλυφάδα
Ένα ξεχωριστό αγώνα δρόμου θα φιλοξενήσει η Γλυφάδα για πρώτη φορά φέτος και συγκεκριμένα την Κυριακή, 15 Μαρτίου. Σε συνεργασία με τέσσερις ακόμα παραλιακούς
Δήμους και με τη Feel Good Sports Club, ο Δήμος Γλυφάδας προωθεί την άθληση, ενισχύοντας παράλληλα το έργο που προσφέρει το Χαμόγελο του Παιδιού.


Σε συνέντευξη Τύπου στο Δημαρχείο Παλαιού Φαλήρου των Δημάρχων Πειραιά, Γλυφάδας, Παλαιού Φαλήρου, Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης και Αλίμου, γνωστοποιήθηκε η σειρά των αγώνων δρόμου, που έχει ως εξής:

Πειραιάς – 1η Μαρτίου
Γλυφάδα – 15 Μαρτίου
Παλαιό Φάληρο – 5 Απριλίου
Βάρη Βούλα Βουλιαγμένη – 10 Μαΐου
Άλιμος – 24 Μαΐου

Οι αγώνες θα είναι 5 και 10 χιλιομέτρων, ενώ θα υπάρχει και μια ειδική διαδρομή ενός χιλιομέτρου για μικρά παιδιά.

Ο Δήμαρχος Γλυφάδας, Γιώργος Παπανικολάου, υπογράμμισε τη σημασία που έχει κάθε πρωτοβουλία που επιτρέπει σε όλους τους πολίτες να αθληθούν, ενώ τόνισε πως οι Δήμοι του παραλιακού μετώπου της Αττικής πρέπει να συνεχίσουν και να διευρύνουν τη συνεργασία τους σε μια σειρά από ζητήματα.

Οι δρομείς που το επιθυμούν θα έχουν την ευκαιρία να τρέξουν και στους πέντε Δήμους και να συμμετέχουν έτσι στο «Attica Run and Fun Grand Prix» και να κερδίσουν έπαθλα και δώρα. Η τελική βαθμολογία θα είναι συγκεντρωτική και από τους πέντε αγώνες. Η τελική κατάταξη προκύπτει από το άθροισμα των βαθμών από τις τρεις καλύτερες επιδόσεις.

Μετάλλια θα απονεμηθούν στους τρεις πρώτους νικητές ανά κατηγορία σε κάθε αγώνα, κύπελλο για τον πρώτο νικητή κάθε κατηγορίας, ενώ όλοι οι συμμετέχοντες θα πάρουν αναμνηστικό μετάλλιο και αναμνηστικό δίπλωμα συμμετοχής.

Στην κατηγορία Grand Prix για τον πρώτο νικητή και την πρώτη νικήτρια έπαθλο είναι ένα ταξίδι στη Ρώμη, για τη συμμετοχή σε αγώνα ημιμαραθωνίου ή δέκα χιλιομέτρων, ενώ οι νικητές και νικήτριες των υπόλοιπων αγώνων θα κερδίσουν παπούτσια Saucony, 30 T-Shirts τεχνικά και 50 T-Shirts απλά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου