Παρασκευή 27 Μαρτίου 2015

Δένδιας: «Ο Σαμαράς δεν επικοινωνεί πλέον μαζί μου»

Δένδιας: Ο Σαμαράς δεν επικοινωνεί πλέον μαζί μου
Βολές κατά της κυβέρνησης, καταλογίζοντας έλλειψη σοβαρότητας στα μέλη της, εξαπέλυσε ο βουλευτής της ΝΔ, Νίκος Δένδιας,
αφήνοντας παράλληλα αιχμές για την επικοινωνία του με τον πρόεδρο του κόμματος, Αντώνη Σαμαρά.




Συγκεκριμένα, ο κ. Δένδιας, μιλώντας το πρωί στα Παραπολιτικά fm υπογράμμισε ότι «ο ίδιος –όπως και άλλα στελέχη – ζήτησαν να γίνει συνέδριο αλλά δεν έγινε δεκτή πρόταση μας, δεν θα γίνω περιφερόμενος γυρολόγος».

Σημείωσε ότι «ο κ. Σαμαράς δεν έχει επικοινωνήσει μαζί του από τη συνεδρίαση του πολιτικού συμβουλίου της ΝΔ. Οι ψηφοφόροι του κόμματος μου έδωσαν τους σταυρούς που μου έδωσαν, αλλά είναι στη διακριτική ευχέρεια του κ. Σαμαρά να με καλέσει αν θέλει για να μιλήσουμε».

Επίσης, κατηγόρησε την Κυβέρνηση ότι«"δεν θέλει να καταλάβει ότι η αγορά έχει στεγνώσει από ρευστό καλώντας τα στελέχη της να ξαναγυρίσουν στη σοβαρότητα» και εκτίμησε ότι «θα υπάρξει πολύ μεγάλο πρόβλημα αν δεν τρέξει η Κυβέρνηση στη συνέχεια", ενώ "αναρωτήθηκε τι μήνυμα στέλνει ο υπουργός οικονομικών μιλώντας για ρήξη με τους εταίρους».

«Φοβάμαι την έλλειψη σοβαρότητας και τους υπουργούς διαγκωνίζονται για την προβολή τους και όχι για την άσκηση κυβερνητικού έργου, υπό συνθήκες ακραίες στην οικονομία απορώ με τη συμπεριφορά των μελών της Κυβέρνησης» κατέληξε ο κ. Δένδιας.


www.ethnos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου