Πέμπτη 11 Ιουνίου 2015

Εγκατάσταση ποδοσφαιρικού τάπητα και λοιπού εξοπλισµού αξίας 533.000 €

Το δημοτικό συμβούλιο Λαυρεωτικής αποφάσισε την έγκριση µελέτης της ∆ιεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών του ∆ήμου Λαυρεωτικής για το έργο “ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΑΙ
ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟ∆ΟΣΦΑΙΡΙΚΟΥ ΤΑΠΗΤΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΟΥ ΓΗΠΕ∆ΟΥ ΤΟΥ ∆ΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΤΑ∆ΙΟΥ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ “ΠΑΝ. ΒΟΓΙΑΤΖΗΣ”, προϋπολογισμού πεντακοσίων τριάντα τριών χιλιάδων ευρώ 533.000 €.
Η Περιφέρεια Αττικής έχει εντάξει στο άμεσο πρόγραμμα της (εντός της θερινής περιόδου) την δημοπράτηση τόσο του ∆ημοτικού Σταδίου Λαυρεωτικής όσο και του ∆ημοτικού Σταδίου Κερατέας. 




Όμως λόγω τροποποίησης του τρόπου δημοπράτησης και του προϋπολογισμού του έργου του ∆ημοτικού Σταδίου ‘’Παναγιώτης Βογιατζής’’ του ∆ήμου Λαυρεωτικής», η ∆/νση Τεχνικών Υπηρεσιών προέβη στην σύνταξη εκ νέου μελέτης για το ως άνω έργο προκειμένου αυτό να ενταχθεί στον προϋπολογισμό της Περιφέρειας Αττικής.

Η μελέτη αφορά έργο με κύριο αντικείμενο την ανακατασκευή του παραπάνω γηπέδου ποδοσφαίρου του ∆ήμου Λαυρεωτικής, διαστάσεων αγωνιστικού χώρου 68,00 Χ 105,00 μέτρα, προκειμένου να επιστρωθεί με τεχνητό ποδοσφαιρικό τάπητα πλήρως εναρμονισμένου με τις προδιαγραφές της FIFA και του EN14877, ώστε το γήπεδο να καταστεί κατάλληλο για αγώνες Εθνικής Κατηγορίας.

Λαµβάνοντας υπόψη τις οδηγίες της Γενικής Γραµµατείας Αθλητισµού σχετικά µε την πρότυπη µελέτη για την κατασκευή γηπέδου ποδοσφαίρου, καθώς και τις οδηγίες της FIFA και των εν ισχύ Ευρωπαϊκών προτύπων προβλέπονται οι ακόλουθες εργασίες:
1. ΑΠΟΞΗΛΩΣΗ ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΟΥ ΠΟ∆ΟΣΦΑΙΡΙΚΟΥ ΤΑΠΗΤΑ 
2. ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΕΠΙ∆ΟΜΗΣ. 
3. ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΣΤΡΩΣΗΣ ΑΓΚΥΡΩΣΗΣ, ΕΠΙ∆ΟΣΗΣ -ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΣΥΝΘΕΤΙΚΟΥ ΧΛΟΟΤΑΠΗΤΑ 
3.1. Τεχνικές προδιαγραφέςεργασιών κατασκευής ποδοσφαιρικού τάπητα. 
3.2. Τεχνικές προδιαγραφέςστρώσης αγκύρωσης (πυριτικούαδρανούς). 
3.3. Τεχνικές προδιαγραφέςστρώσης επίδοσης (κόκκων φελλού υψηλής ποιότητας). 
3.4. Τεχνικές προδιαγραφές συνθετικού χλοοτάπητα. 
4. ΛΟΙΠΑ – ΤΕΛΕΙΩΜΑΤΑ 
4.1.Εστίες ποδοσφαίρου 
4.2.Πάγκος αναπληρωµατικών 
4.3 Πάγκος παρατηρητών»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου