Πέμπτη 18 Ιουνίου 2015

ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ

ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΤΩΝ ΥΠΟΥΡΓΩΝ ΝΙΚΟΥ ΞΥΔΑΚΗ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗ ΜΠΑΛΤΑ;
Ο Γρηγόρης Καραντινάκης, ο άνθρωπος που παρανομούσε για τρία χρόνια, ως μέτοχος στις εταιρείες του Θεοφάνη Κιρκινέζου ενώ το απαγορεύει ο κινηματογραφικός νόμος, που η εταιρεία του Κιρκινέζου-Καραντινάκη χρηματοδοτούντο από το ίδιο το ΕΚΚ, ως παραγωγός ταινιών όπου το δίδυμο εμφανιζόταν μέχρι και στο μοντάζ των ταινιών που χρηματοδοτούσαν οι ίδιοι για να λένε την γνώμη τους!!!, ξαναβρέθηκε στο τιμόνι του ΕΚΚ με τις ευλογίες του Νίκου Ξυδάκη και του Υπουργού Μπαλτά;

Γνωστός ταμίας... του Σωτήρη Χατζάκη στο ΚΘΒΕ, γνωστός ταμίας... του μεγαλοπαράγοντα που ανήκει και στηρίζει το κόμμα Ποτάμι που οι κακές γλώσσες λένε ότι είναι ο μργαλοπαραγοντας αυτός είναι κολλητός φίλος του Νίκου Ξυδάκη!

Κατα την διάρκεια της θητείας του Καραντινάκη στο ΕΚΚ υπάρχουν ατασθαλίες δικές του και δεν έχουν κλείσει ακόμα οι ισολογισμοί προηγούμενων ετών.

Ο ίδιος ο Καραντινάκης διατηρούσε γραφείο στην εταιρεία ακροπόλ, με τον Κιρκινέζο ως συνέταιρο, και πλήρωνε επιλεκτικά ηθοποιούς και συνεργάτες που ανήκαν στην Νέα Δημοκρατία για να τα έχει καλά!!

Καλούμε τους υπουργούς Μπαλτά και Ξυδάκη να μην διορίσουν αυτό το απαράδεκτο λαμόγιο γιατί θα το βρουν μπροστά τους.

Ομάδα πρωτοβουλίας κινηματογραφιστών
για διαφάνεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου