Κυριακή 7 Ιουνίου 2015

Διακόπηκαν οι εργασίες για την αποχέτευση Κορωπίου (Έγγραφο+Video)

Στη διακοπή των έργων της αποχέτευσης στο Κορωπί προχώρησε και… επισήμως η Κοινοπραξία που τα είχε αναλάβει.
Όπως αποκάλυψε στο notioanatolika.gr ο αντιπρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Χάρης Δαμάσκος, η συγκεκριμένη Κοινοπραξία (ΚΛΕΑΡΧΟΣ Γ. ΡΟΥΤΣΗΣ Α.Ε. – ΕΡΕΤΒΟ Α.Ε. – ΑΑΓΗΣ Α.Ε.) απέστειλε, την Πέμπτη, και σχετικό έγγραφο στην Περιφέρεια Αττικής αναφέροντας την απόφαση διακοπής των εργασιών.
Μάλιστα προχωρώντας ένα βήμα ακόμη η Κοινοπραξία ζητά την καταβολή αποζημίωσης από την Περιφέρεια ύψους 55.262,80 ευρώ ημερησίως για τη ζημία που υφίσταται από τη διακοπή των έργων!




Την αποκάλυψη αυτή του notioanatolika.gr ουσιαστικά επιβεβαίωσε το μεσημέρι της Παρασκευής ο δήμαρχος Κορωπίου Δημήτρης Κιούσης ο οποίος μιλώντας στο πλαίσιο της ημερίδα της ΠΕΔΑ για την ανάπτυξη στην Αν. Αττική, η οποία διεξήχθη στο Μαρκόπουλο έκανε λόγο για «διακοπή των εργασιών» χαρακτηρίζοντας την εξέλιξη αυτή τραγική!

Αξίζει να σημειωθεί ότι η διακοπή των εργασιών αφήνει ουσιαστικά στον αέρα την αποχέτευση όχι μόνο του Κορωπίου και της Παιανίας αλλά και του Μαρκοπούλου ενώ πλέον οι τρεις δήμοι κινδυνεύουν με την επιβολή προστίμων από την Ευρωπαϊκή Ένωση όχι όμως εξαιτίας δικής τους ευθύνης αλλά εξαιτίας του μπλοκαρίσματος των χρημάτων – τα οποία υπάρχουν – από την κυβέρνηση.

Δείτε το σημείο του εγγράφου της Κοινοπραξίας στο οποίο ζητείται η καταβολή αποζημίωσης από την Περιφέρειας ύψους 55.000 ευρώ ημερησίως:



Παρακολουθείστε τη σχετική αναφορά του δημάρχου Κορωπίου Δημ. Κιούση:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου