Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου 2015

Ο 9.84 FM και το Κανάλι 1» 90,4 FM ενημερώνουν πρόσφυγες και μετανάστες

Ο 9.84 FM και το « Κανάλι 1» 90,4 FM ενημερώνουν πρόσφυγες και μετανάστες
Από τη Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2015, οι ραδιοφωνικοί σταθμοί των δήμων Αθήνας και Πειραιά, Αθήνα 9.84 ( στους 98.3) και « Κανάλι 1» 90,4, σταθερά προσηλωμένοι στον "αέρα"
των ανοικτών συνόρων και θέλοντας να συμβάλουν στην υποστήριξη και την υπεύθυνη ενημέρωση των προσφύγων, που φτάνουν στη χώρα μας, μεταδίδουν καθημερινά στις 9 το βράδυ δεκαπεντάλεπτο δελτίο ειδήσεων στα αραβικά.




Σημειώνεται ότι το ίδιο δελτίο θα αναμεταδίδεται στις 6 κάθε πρωί από τον 9.84 και στις 7 το πρωί από το «Κανάλι 1» 90,4.

Το δελτίο περιλαμβάνει όλες τις χρηστικές πληροφορίες για τα κέντρα φιλοξενίας, τις ανθρωπιστικές οργανώσεις, τις ανακοινώσεις και τα μέτρα που λαμβάνονται από τις ελληνικές αρχές, ειδήσεις και πληροφορίες από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή καθώς και ειδήσεις από τις χώρες υποδοχής σε όλη την Ευρώπη.

Πρόκειται για το πρώτο μέρος μιας μεγάλης πρωτοβουλίας των δημοτικών ραδιοφωνικών σταθμών Αθήνας και Πειραιά , που περιλαμβάνει δράσεις για την υποστήριξη των προσφύγων, που θα ανακοινωθούν τις επόμενες ημέρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου