Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου 2015

ΑΡΤΕΜΙΣ: Οι ξαπλώστρες "έφυγαν" οι ΑΜΕΑ έρχονται...

ΑΡΤΕΜΙΣ: Οι ξαπλώστρες "έφυγαν" οι ΑΜΕΑ έρχονται...
Στις 8/9/2015 ο Δήμαρχος Δημήτρης Μάρκου υπογράφει Σύμβαση για «Εργασίες συντήρησης και τοποθέτησης συστήματος πρόσβασης αναπήρων στην παραλία». 
Γιατί τώρα;
Δήμαρχε του ενός έτους καταστροφής τελείωσες την αρπαχτή με τις ξαπλώστρες και τις ομπρέλες και υπέγραψες την σύμβαση για την καρέκλα των ΑΜΕΑ, μάλλον για του χρόνου γιατί και εσύ γνωρίζεις ότι του χρόνου μπορεί να μην  είσαι δήμαρχος. Για να εξασφαλίσεις, λοιπόν, το νόμιμο ποσοστό σου και το ποσοστό "κάτω από το τραπέζι" υπέγραψες την Σύμβαση μέσα στον Σεπτέμβρη μήπως τα χάσεις.




Εάν την υπέγραψες για εφέτος, 2015, στα μέσα Σεπτέμβρη με επιβεβαιώνεις πανηγυρικά ότι είσαι ανίκανος, ληστής και οκνός.
Τα ερωτήματα για τις "αρπαχτές" σου είναι πάρα πολλά και ο κύριος Γιαννάτος μουγκός και εξαφανισμένος, ένας άνθρωπος που αποτελούσε την μόνη ελπίδα να σε συγκρατήσει στα νόμιμα πλαίσια των διαδικασιών.
Πόσο λυπηρό είναι για τον τόπο μας να με επιβεβαιώνεις καθημερινά και να εξαλείφεις τις ελπίδες μου να είμαι απλά υπερβολικός.

11 σχόλια:

  1. Μραβο Σισυφε ευτυχως που υπαρχεις και εσυ και μαθαινουμε για τις κομπινες της δημ αρχης.Μπορεις να μας πεις ποιος θα τους σταματησει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κανενας τους ενωνει η μασα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ονειδος ακομα κ ο γερος που το επαιζε καθαρος κ τιμιος αφηνει την συζυγο του μηπως σωσει την παρτιδα ληστειας.Δεν ντρεπονται πια καθολου το γιατρουδακι λαμογιο δεν ηταν κ επι ληστη Κατσαλιρου οταν μπηκε η καρεκλα ΑΜΕΑ?Τωρα παλι παλι δεν ειναι κ με αυτον τον ληστη γενικος κλεφτης?Αλλα η Λουτσα για τους ληστες ειναι μονο να αρπαζουν αυτοι οι αλητες θελουν κ τολμουν να αυτοαποκαλουντ Δ.Αρχη ΛΕΗΛΑΣΙΑΣ.Ευτυχως ειναι αυτο το μπλογκ που ξερει τα παντα πιο καλα απο ολους τις συμμοριες μαζι.Κυρα πλυστρα συζυγε του δηθεν Δ.Σ. γενικου στην αρπαχτη η καρεκλα ΑΜΕΑ ηταν κ στην προηγουμενη θητεια του κολοτουμπα φτανει να αρπαξω Σωτηρακη με τα μακρια χερια κ τσεπες.Ουστ κοπροσκυλα που με προφαση γερους κ ασθενεις εχετε μαζεψει πλουτο για δεκα ζωες ενω οι δημοτες ειναι σε κακο χαλι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ακραίο σχόλιο. Είναι αλήθεια ότι η σύμβαση αφορά μόνο εργασίες για επανατοποθέτηση της καρεκλας ΑΜΕΑ που είχε αγοραστεί και τοποθετηθεί αρχικά επί Κοτσαλίρου και κάποια στιγμή βγήκε και τώρα την ξαναβάζουν. Είναι λογική μια αντίδραση γιατί γίνεται τωρα και όχι το καλοκαίρι που πέρασε αλλά ολα τα υπόπλοια που γράφονται για πρόσωα είναι ανακρίβειες και δεν ισχύουν Μη στοχοποιείται άδικα κόσμο που δεν εχει δώσει κανένα δικαίωμα στην ζωή του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εξαιρετική η αξιοπιστία του blog.4.02 να γιατί δεν πρέπει να πιστεύουμε ΤΙΠΟΤΑ από όσα σχολιάζει ο κύριος ανώνυμος .Τώρα το κόκκινο πανί είναι ο Γιαννάτος γιατί δεν εξυπηρετεί τα σχέδια τους.Τον ανακατέψανε με το κηφη, τώρα με τα αμέα. Σελίγο θα πούνε ότι όποιος έχει πυρετό, αρμόδιος είναι ο Γιαννάτος. Τόσο ενημερωμένοι είναι. Μακάρι λοιπόν να ταυτίζουν την ηθική Γιαννάτου με τον Δήμαρχο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο κος Γιαννάτος άφησε η πήρε την πρωτοβουλία η συζύγος του Λία να μας αποδείξει ποιος-ποια κυβερνά κ οτι ο Σωτηράκης είναι ενα πιόνι της.Υπάρχει και σελίδα δικτύωσης που λέγετε fb αν έχετε ακουστά,εκεί η η αφέντρα του πιονίου λέει τα πάντα για να καταδείξει ποία είναι.Ο Σωτηράκης λίγη τσίπα να είχε έπρεπε να στείλει τον Δητράκη ισόβια και να φύγει για το μακρινό χωρίο του γιατί ξένος ηρθε ξένος έμεινε.Πολλα τα κλεμμενα λεφτά,πολλά τα ΝΑΙ του Σωτηράκη και απο τον προηγούμενο ληστη δημαρχο κάπου η ανοχή τελειώνει.Για όλη την συμμορία των ληστών Δ και Χ. Μάρκου πρέπει να τελειώσει εδώ και εχθές όπως έλεγε ο Σωτηράκης αλλά τον έχωσε στην μοιρασιά ο Δ.Μάρκου και έγινε κωφάλαλλος μόνο να μετρά το μερίδιο του ξλερει πια.Μικρό χωριό είμαστε τα βλέπουμε τα λεφτά αμέσως.Κανένας δεν τον ανακάτεψε αυτός χώθηκε η την έχωσε η Λία να πάρει από τα πολλά λεφτά μερίδιο.

      Διαγραφή
  6. Πραγματικά είναι τουλάχιστον κοροιδία για τους δημότες και τα ΑΜΕΑ να μπάινει καρέκλα τέλοςτου καλοκαιριού. Δεν υπάρχει ντροπή ? Για αυτό πρέπει να βάλουμε μιαλό ποιους θ αψηφίζουμε στο μέλλον. Δοκιμασμένους πολίτες και όχι ουρανοκατέβατούς. ΛΙΓΗ ΤΣΙΠΑ (αρβανίτικη λέξη) ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αν εσύ την απάτη,ληστεία,αρπαχτή την λες κοροιδία είναι θέμα γλωσσικο? Για χρήματα μιλάμε πολλά χρήματα κάθε ημέρα που τα καρπωνετε ο Δημαρχούλης Ρούλης και η παρέα απατεώνων ληστών που καταληστεύουν τον δήμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΝΑΙ ΡΕΕ ΕΓΩ ΣΥΜΦΩΝΩ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΕΙΣΤΕ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΑΛΗΤΕΣ ΜΟΝΟ Ο ΨΕΥΤΟΔΗΜΑΡΧΟΣ Κ Η ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟΙ ΘΑ ΒΑΛΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΤΩΝ ΑΜΕΑ ΟΚΤΩΒΡΗ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΣΑΚΑΤΗΔΕΣ ΤΑ ΜΠΑΝΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΗΣΥΧΙΑ ΤΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΖΕΣΤΗ ΧΩΡΙΣ ΠΟΡΝΕΣ ΜΕ ΚΑΤΙ ΚΟΜΑΤΑΚΙΑ ΠΑΝΙ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΝΕ ΜΑΓΙΩ,ΧΩΡΙΣ ΞΑΠΛΩΣΤΡΕΣ ΧΩΡΙΣ ΟΜΠΡΕΛΕΣ ΚΑΙ ΒΑΣΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΝΤΑΠΑ ΝΤΟΥΠΑ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΙΑ Κ ΜΟΝΟ ΘΑ ΤΗΝ ΒΑΛΟΥΝ ΤΕΤΟΙΑ ΕΠΟΧΗ.ΤΙ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΕΣΑΣ?ΠΑΛΙΑΝΘΡΩΠΟΙ?ΧΩΡΙΣ ΤΣΕΠΕΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ολα τα κανουν τελος εποχης Σεπτεβριο και αφορουν το καλοκαιρη ετσι να λενε οτι κατι κανουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αρχειοθήκη ιστολογίου