Κυριακή 18 Οκτωβρίου 2015

ΔΗΜΟΣ ΣΠΑΤΩΝ, ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ - Κατά του πολυνομοσχεδίου στην Βουλή


Σπάτα 16-10-2015
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ο Δήμαρχος Σπάτων – Αρτέμιδος κ. Δημήτριος Σπ. Μάρκου προκειμένου να εκφράσει την αντίθεση του στα μέτρα του πολυνομοσχεδίου παραβρέθηκε σήμερα Παρασκευή 16-10-2015 στη Βουλή με τους Δημάρχους των όμορων πόλεων, τον κ. Κιούση Δημήτριο Δήμαρχο Κορωπίου, τον κ. Μεθενίτη Σωτήρη Δήμαρχο Μαρκοπούλου, τον κ. Στάμου Σπύρο Δήμαρχο Παιανίας – Γλυκών Νερών αλλά και τους Αντιδημάρχους Σπάτων – Αρτέμιδος κ. Μπέκα Γεώργιο και κ. Νομικό Αντώνιο, τον Πρόεδρο του Αθλητικού Οργανισμού κ. Γιαννάτο Σωτήριο, δημοτικούς συμβούλους και υπηρεσιακούς παράγοντες.
Η αντίθεση τους στην ψήφιση του πολυνομοσχεδίου ήταν έντονη και πιστεύουμε στη δικαίωση του αγώνα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και στη μη ψήφιση του άρθρου 13 του πολυνομοσχεδίου.

4 σχόλια:

  1. ΧΑΧΑ ΜΙΑ ΦΩΤΟ 5ΕΚΤ.€ ΟΣΑ ΕΧΕΙ ΑΡΠΑΞΕΙ Η ΚΑΡΑΦΛΗ ΜΑΙΜΟΥ.Ο ΜΠΙΝΙΑΡΗΣ ΜΕ ΤΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ ΧΑ ΤΟΥ ΚΑΣΙΔΗ ΜΙΧΑΛΟΚΟΛΟΥ ΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΜΑΥΡΗ ΓΡΑΒΑΤΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΙΧΟ ΝΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΡΧΙΛΗΣΤΗΣ.ΑΠΟ ΔΕΞΙΑ Ο ΥΠΟΔΙΚΟΣ ΠΟΥ ΑΝΒΑΘΜΗΣΤΗΚΕ ΣΕ ΥΠΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΥ ΛΗΣΤΗ ΛΟΓΩ ΕΜΠΑΙΡΙΑΣ ΣΤΟΝ ΧΡΗΜΑΤΙΣΜΟ Κ ΤΙΣ ΑΡΠΑΧΤΕΣ.Ο ΓΕΡΟΞΕΚΟΥΤΗΣ ΓΙΑΤΡΟΥΔΑΚΗ ΛΗΣΤΗΣ ΤΡΩΕΙ ΤΡΩΕΙ Κ ΚΡΕΑΣ ΔΕΝ ΠΑΙΝΕΙ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΤΡΩΕΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ Η ΑΘΛΗΤΡΙΑ ΕΦΑΓΕ ΤΟ ΚΗΦΗ,ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ,ΤΟ,ΤΟ,ΤΟ ΠΟΛΗΣΕ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΩΝ ΣΠΑΤΩΝ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥ ΑΖΗΜΙΩΤΟ ΦΥΣΙΚΑ Κ ΝΟΙΚΙΑΣΑΝ ΓΗΠΕΔΟ ΙΔΙΚΤΗΣΙΑΣ ΦΙΛΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΣΤΟ ΚΡΥΣΦΗΓΕΤΟ ΤΟΥ ΛΗΣΤΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΣΤΟ ΠΙΚΕΡΜΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΗΤΤΗΤΟ ΝΑ ΕΧΟΥΝ Κ ΑΠΟ ΕΚΑΙ ΕΝΑ ΕΙΣΟΔΗΜΑ.ΤΟΝ ΑΟ ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ ΤΟΝ ΠΕΤΑΞΕ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ.Ο ΓΝΩΣΤΟΣ 1ΕΚΤ.€ ΓΙΑ ΕΝΑ ΟΙΚΟΠΕΔΟ ΑΞΙΑΣ 100ΧΙΛ€ Η ΓΝΩΣΤΟΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ Κ ΟΛΕΣ ΤΖΙΤΖΑΣ.Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΑΣΧΕΤΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΛΗΣΤΡΙΚΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΣΗ ΤΟΥ Κ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΖΥΓΙΚΗ ΣΤΕΓΗ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ ΑΠΟΛΥΤΑ ΕΚΒΙΑΣΙΜΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΠΙΝΙΑΡΗ ΑΦΟΥ ΤΟΝ ΕΥΝΟΥΧΙΣΕ Κ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΩΣΤΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΟΠΩΣ ΕΙΧΕ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΑΠΕΙΛΕΙΜΟΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΦΛΑ ΥΠΑΚΟΥΟΣ ΘΑ ΤΟΝ ΑΛΛΑΞΕΙ ΜΕ ΑΛΛΟ ΛΑΜΟΓΙΟ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΙΑ.ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ...ΧΑΧΙΧΑΧΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΛΟΠΑΙΔΑ ΜΑΖΙ .ΟΠΟΙΟΝ ΑΚΟΥΜΠΙΣΕΙΣ ΛΕΡΩΝΕΣΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΟΙ Ν Τ Α Λ Τ Ο Ν ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. -χερι-χερι με τον υποδικο
    -πες μου τον φιλο σου να σου ποιος εισαι
    -το ΚΕΛ ενταξει??

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αρχειοθήκη ιστολογίου